Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια, το εχει κανει speed up? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ

Τι νομίζεις; Όλοι φλώροι σαν τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] είναι;

ο αποστειρωμένος επέστρεψε...

το πλυνα από τις λάσπες, του καθάρισα από τη μάκα αλυσίδα κασέτα εκτροχιαστή και δισκοβραχίωνα και το ξαναλάδωσα. α....έβαλα και μπατονέτες στα δύσκολα δαχτυλίδια της ανάρτησης για να φύγει το χώμα απο τα δύσκολα σημεία :hehe:

το πλυνα από τις λάσπες, του καθάρισα από τη μάκα και το ξαναλάδωσα. α....έβαλα και μπατονέτες στα δύσκολα δαχτυλίδια για να φύγει το χώμα απο τα δύσκολα σημεία :hehe:

Sounds_gay_bro_RE_soooo_Jail_lol-s240x360-151087.jpg

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] @Anyone Αν παρελπίδα κανονίσατε βόλτα για Κυριακή (18/3) πρωί, και δείτε αυτό το post πριν ξεκινήσετε, πάρτε με τηλέφωνο.. :T::p:p

τους ελιωσα τους κυριους! :hehe:

παθαν και 2 λαστιχα :hehe:

ωραια μερα για ποδηλατο κ επειδη ηταν της τελευταιας στιγμης κανονισαμε με papajim / myralis για φιλοπαππου.

ο δε myralis νομιζε οτι ο φιλοπαππου εχει θερμοκρασια -30 και φορεσε 15.000 ρουχα.

χαχαχαα

Θα γυρισω σπιτι μετα τις 9 το βραδυ, για αυτο μια χαρα ηταν τα ρουχα μου.. Για φιλοπαππου επρεπε να τα βγαλω.. :dance3:. Την επομενη φορα θα ειμαστε ποιο ετοιμο, αλλα μην μας κουραζεις αποτομα.. αντε και με τον Greekfragma την επομενη φορα.

aloha,σήμερα την πάτησα.από κούραση,λάθος διατροφή,καιρός δεν ξέρω

στα 30-35 χλμ απόσταση έσβησα εντελώς (καρμπον περίπτωση [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] [χρόνια σου πολλά btw man και ότι επιθυμείς]

και χρειάστηκα ένα μεγαλούτσικο διάλειμμα για να συνέλθω

μετά από αυτό και αρκετό νερό γύρισα σπίτι χωρίς πρόβλημα

το γμτ είναι ότι με έπιασε στο ίσιωμα και όχι σε καμιά ανηφόρα

c35 by method01 at Garmin Connect - Details

Δεν εχω κανει πανω απο 250χλμ τις τελευταίες δυο βδομάδες. Ο Ιούλιος ειναι κοντά και αυτή την εποχη θα έπρεπε να ημουν περιπου στα 400κ τη βδομάδα. Τα γόνατα μου ομως πονάνε αρκετά πανω στην κλειδωση και εχω την εντύπωση οτι φταίνε τα βάρη. Την τριτη σηκωσα 70κιλα σε βαθειά καθίσματα και μαλλον δε βοήθησε καθολου. Φαντάζομαι οτι τα σημερινά 8χλμ hiking στο βουνο δεν βοήθησαν κι αυτα. Θα το πάω χαλαρα τωρα ολη τη βδομάδα και βλέπουμε. Μου τη σπάει :getlost:

Ευχαριστώ ρε συ.

Και μένα σε ίσιωμα με έπιασε...μετά από αρκετές ανηφορο-κατηφόρες. Απλά η διαφορά ήταν ότι εγώ έπεσα στα 50 και συνήλθα όταν γύρισα σπίτι, έφαγα και κοιμήθηκα :p

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Εχει στρώσει ο καιρός απίστευτα και είμαι από Δευτέρα με ίωση.

@Κώστα: Ρε συ, είσαι σίγουρος ότι βγαίνει το πρόγραμμα στα Πυρηναία; Δεν λέω, το κομμάτι της κάθε μέρας, αν είσαι αρκετά πρεζάκι, μπορεί να βγει. Αλλά 5 μέρες συνεχόμενα...

Πήρα Cube!!!

ποδηλατικό μπλουζάκι

5213911608_b0ae4c9a33_o.jpg

Το αστείο είναι ότι ενώ χαρακτηρίζεται σαν Grey, μάλλον προς το πετρόλ/χακί/σκρούρο πράσινο το λες..

Τα γόνατα μου ομως πονάνε αρκετά πανω στην κλειδωση και εχω την εντύπωση οτι φταίνε τα βάρη. Την τριτη σηκωσα 70κιλα σε βαθειά καθίσματα και μαλλον δε βοήθησε καθολου.

Πόσες επαναλήψεις;

Σε αυτα τα κιλα 5-6 με το ζόρι. Είχαν προηγηθεί αλλα 6 σετ με 10, 20, 30, 40, 50 και 60 κιλα.

Μου φαίνεται τους κουράζεις τζάμπα. Αν έχεις κάνει σωστή προθέρμανση και μπορείς να φτάσεις τα 70 κιλά, καλύτερα να κάνεις 1x65 + 2x70 ή 1χ60 + 1χ65 + 2χ70. Τα 10-50, ΑΝ μπορείς να κάνεις με 70, πιστεύω είναι άχρηστα.

Σε αυτα τα κιλα 5-6 με το ζόρι. Είχαν προηγηθεί αλλα 6 σετ με 10, 20, 30, 40, 50 και 60 κιλα.

Κάτω από 10 επαναλήψεις δεν είναι βάρος για σένα.

Μια φορά το μήνα δοκιμάζεις μεγαλύτερο βάρος και αν καταφέρεις 8, μειώνεις τα σετ και συνεχίζεις με αυτό το βάρος μέχρι να πιάσεις τις 10 επαναλήψεις. Λιγότερες από 8 είναι για αρσιβαρίστες που πάνε για το ρεκόρ τις μιας επαναλήψεως.

6 σετ πάντως είναι πολλά .

4 σετ οριακό βάρος και 5 μικρότερο.

Αν αυτά τα κιλά τα σηκώνεις ζυγίζοντας 85 κιλά ο ίδιος, μειώνεις αρκετά, εάν αδυνατίσεις χάνοντας 1 κιλό και πάνω

Μια φορά την εβδομάδα, το πολύ δυο η προπόνηση (πόδια) με βάρη. Παραπάνω βλάπτει παρά ωφελεί

Ευχαριστώ Γιάγκο. Μια φορά τη βδομάδα το κάνω ναι, και τώρα που αρχίζουν οι αγώνες πιο εντατικά λέω να το κόψω κι εντελώς ή να το κάνω μία στις 15. Στα 75 κιλά βρίσκομαι τώρα.

@Κώστα: Ρε συ, είσαι σίγουρος ότι βγαίνει το πρόγραμμα στα Πυρηναία; Δεν λέω, το κομμάτι της κάθε μέρας, αν είσαι αρκετά πρεζάκι, μπορεί να βγει. Αλλά 5 μέρες συνεχόμενα...

Βγαίνει ρε συ, δε θα το πάμε με ταχύτητες αγώνα (και να θέλαμε δηλαδή..) αλλά χαλαρά και με στάσεις.

Βγαίνει ρε συ, δε θα το πάμε με ταχύτητες αγώνα (και να θέλαμε δηλαδή..) αλλά χαλαρά και με στάσεις.

Για καλό και για κακό, κάντε μία επίσκεψη σε γιατρό (όχι ψυχίατρο, θα σας κόψει με την μία :p ) πριν και μετά την χαλαρή και με στάσεις βόλτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.