Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

πάλι το χάλασες ; :p

εσπασε η δαγκανα του φρενου ρε συ...το εχω γραψει στις προηγουμενες σελιδες

ισως αγορασω τα γυαλια..γτ εχω θεμα με τα κλαδια :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

επιτελους.....το ποδηλατο παλι πισω:D

λεω να το πλυνω:p

btw μεγεια τα λαστιχα myralis

αντε να δουμε αν καταφερουμε και παμε καμμια βολτα

Από εδώ και μπρος να φέρεσαι πιο στοργικά στον κύβο Ιάσωνα.:p

Καλές διαδρομές και πάλι.:)

Σκέφτομαι να κάνω το βήμα και να πάω σε spd φέτος.

Γενικά πόσο βαθιά πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη για spd πηδάλια+παπούτσια;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

στοργη και βουνο ; δεν υπαρχει περιπτωση :p

κανα 100αρι συνολο για παπουτσια και πεταλια

Εάν η ερώτηση πάει σε εμένα,ανηφόρα και γενικά βουνό.

Για mtb μιλάμε,cube ltd comp.

Άλλος ένας κύβος στην παρέα.:p

Εάν η ερώτηση πάει σε εμένα,ανηφόρα και γενικά βουνό.

περισσότερο στον εαυτό μου αναφερόμουν,μια και δεν μπορούσα να αποφασίσω :p

τελικά,φλαταδούρα c33 by method01 at Garmin Connect - Details

Για mtb μιλάμε,cube ltd comp.

Άλλος ένας κύβος στην παρέα.:p

εγώ δεν έχω κύβο,κύβο έχουν ο γομάρης,ο φράγμας και κάτι άλλοι καμένοι

που τρέχουν σε κάτι πουρνάρια και λάσπες και σπάνε από φρένα μέχρι το κεφάλι τους :p:P:P:P:P

και κάτι άλλο: κάθε πότε θέλει αλλαγή η μπαταρία στη ζώνη του garmin;άρχισε να μην δείχνει ενδείξεις ξαφνικά

ισως αγορασω τα γυαλια..γτ εχω θεμα με τα κλαδια :p

ρε μην πάρεις γυαλιά από το lidl, θα στραβωθείς

δώσε κάτι παραπάνω και πάρε γυαλιά με ανταλλακτικούς φακούς (κίτρινους για δεύτερους)

απόλαυση στη νυχτερινή οδήγηση είτε με ποδήλατο είτε με αυτοκίνητο

τα χρησιμοποιώ μια εβδομάδα τώρα και ειλικρινά είναι από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ

αφού δεν με τυφλώνει ο κάθε ηλίθιος που έρχεται από απέναντι και θέλει να μου δείξει τους προβολείς του

μάλλον μπαταρία θέλει γιατί τα βρέχω ελαφρά πριν τη φορέσω

απλά σήμερα έδειχνε ότι να'ναι/45 bpm στην ανηφόρα,μα ποιος είμαι τεσπα :dance3:

ρε μην πάρεις γυαλιά από το lidl, θα στραβωθείς

δώσε κάτι παραπάνω και πάρε γυαλιά με ανταλλακτικούς φακούς (κίτρινους για δεύτερους)

απόλαυση στη νυχτερινή οδήγηση είτε με ποδήλατο είτε με αυτοκίνητο

τα χρησιμοποιώ μια εβδομάδα τώρα και ειλικρινά είναι από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ

αφού δεν με τυφλώνει ο κάθε ηλίθιος που έρχεται από απέναντι και θέλει να μου δείξει τους προβολείς του

πολλα λες.

λινκ δε βλεπω:Ρ

εγώ έχω αυτά : [ame=http://www.amazon.co.uk/BBB-Successor-Sunglasses-Clear-Yellow/dp/B001SN8J74/ref=pd_sim_sbs_sg_11]BBB Successor Sunglasses Clear & Yellow Lens: Amazon.co.uk: Sports & Leisure[/ame]

δες και μερικά ακόμα

[ame=http://www.amazon.co.uk/Shatterproof-Sunglasses-Complete-Interchangeable-Neoprene/dp/B003ZDZWWK/ref=pd_sim_sbs_sg_7]Shatterproof Cycling Glasses/Sunglasses Complete With Five Sets Of Interchangeable Lenses, Strap And Neoprene Storage Pouch: Amazon.co.uk: Sports & Leisure[/ame]

[ame]http://www.amazon.co.uk/BBB-Retro-Sunglasses-Clear-Yellow/dp/B001SN8J7O/ref=pd_sim_sbs_sg_2[/ame]

[ame]http://www.amazon.co.uk/Bloc-Eyewear-Leopard-Sports-Sunglasses/dp/B002EVPG2K/ref=pd_sim_sbs_sg_2[/ame]

συγνωμη...αυτο ειναι το λιγα παραπανω ; στο 30-40Ε?:p

με συγχωρεις θα σκασω 9Ε να παρω ενα ζευγαρι ψευτογυαλια..που θα τα φοραω σε μονοπατια του βουνου και αν μου βγουν αχρηστα , βγηκαν...

δεν ειμαι σε θεση για σοβαρο γυαλι..

θενξ παντως

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

φλαταδουρα για βελεστινο??

Τον περνας τον μοζα η στριβεις νωριτερα??

Προς αγρια και περα πως και δεν πας??(που ειναι και ωραια διαδρομη -αν δεν πας για βουνο δλδ)

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] [MENTION=1243]fotme[/MENTION] [MENTION=8745]Jason[/MENTION]

στειλτε μου με pm τα mails σας τωρα.

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

φλαταδουρα για βελεστινο??

Τον περνας τον μοζα η στριβεις νωριτερα??

Προς αγρια και περα πως και δεν πας??(που ειναι και ωραια διαδρομη -αν δεν πας για βουνο δλδ)

στρίβω αρκετά νωρίτερα,κοντά στο λατομείο

πολύ κίνηση προς Αγριά (καμιά Κυριακή πρωί ίσως και αν δεν έχω τπτ πιο ενδιαφέρον θα πάω, αλλά για να ανέβω στις Μηλιές, όχι για τα παραλιακά χωριά)

συγνωμη...αυτο ειναι το λιγα παραπανω ; στο 30-40Ε?:p

με συγχωρεις θα σκασω 9Ε να παρω ενα ζευγαρι ψευτογυαλια..που θα τα φοραω σε μονοπατια του βουνου και αν μου βγουν αχρηστα , βγηκαν...

δεν ειμαι σε θεση για σοβαρο γυαλι..

θενξ παντως

ε μα είσαι πόντιος:whip:πολλά είναι 30 ευρώ (αντί για 9) και με τα οφέλη που σου είπα;

τεσπα εσύ αποφασίζεις :)

οταν δεν ειχες σκοπο να δωσεις ενα 10αρικο , ναι πολλα σου φαινονται τα 30

και ποσο μαλλον οταν σκας συνεχεια για το ποδηλατο.Ειτε σερβις λεγεται αυτο ειτε ρουχισμος.

τον τελευταιο καιρο εχω σκασει πολλα λεφτα για την συντηρηση του ποδηλατου.Ε προσπαθω να μειωσω απο παντου

βραδινες με το ποδηλατο δε κανω σε κινηση παρα μονο βουνο , οποτε ναι προτιμω να σκασω 9Ε να δουμε τι μλκια θα βγει παρα ενα 30αρι :p

επισης αν τα χασω σε κανα βουνο η σπασουν αλλιως θα κλαιω τα 9Ε αλλιως τα 30-40

μη σου φαινεται περιεργο

βραδινες με το ποδηλατο δε κανω σε κινηση

Διότι, ως γνωστό, το σταμάτα ξεκίνα είναι αυτό που καταπονεί περισσότερο τον κινητήρα!

Αλλαξα τα λαστιχα και καθαρισα με πετρελαιο την αλυσιδα και τους δισκους. και αφου ειδα οτι το ατιμο τα καθαριζει ολα πανευκολα, επεκταθηκα και στα δυσκολα σημεια του σκελετου.. και οπως πηρα φορα και ειδα λιγο χαλια το κεντρο της μπροστινης ροδας (τον αξονα που βγαινει τελοιως πα ους λιγων χιλιοστων, μηκους οσο το ανοιγμα του πιρουνιου + λιγο παραπανω για τα παξιμαδια.. ) και τον καθαρησα.. θα ειναι οκ μετα με το λαδι που εβαλα και στην αλυσιδα?

νομίζω ότι έκανες σοβαρότατο λάθος,πετρέλαιο,βενζίνη και αλλά χημικά

ΔΕΝ κάνουν για το ποδήλατο

θα καταστρέψουν τα ρουλεμαν αν πέσουν επάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.