Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

η αλήθεια είναι οτι δε γνώριζα σε τι διαδρομές θα πάω. Αν και ο Ιάσωνας έριξε το φταίξιμο στον οδηγό μας πρέπει να τονίσω οτι είχα ζητήσει χαλαρή διαδρομή και είχα επίσης αναφέρει οτι πάω πρώτη φορά βουνό με το bike. Πιθανότατα να χαθήκαμε στη μετάφραση για την επιλογή της διαδρομής (μιας και δεν επέμεινα και πολύ για να μην χαλάσω την διάθεση των άλλων 3 που είχαν κανονίσει τη διαδρομή)

πιθανόν ο τραυματισμός να ήταν ελαφρύς λόγω τύχης και συμφωνώ πέρα για πέρα και με τους 2 σας. ότι έγινε έγινε όμως και τώρα πάμε παρακάτω έχοντας μαζέψει experience the hard way. από δω και στο εξής, baby steps :)

άντε καλό βράδυ:magic:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

1) Περαστικά!

2) Ζηλεϋω! (το ποδήλατο στο βουνό όχι την τούμπα)

3) Οκ, [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] @ Anyone else , θέλετε να κανονήσουμε από τώρα, να πάμε όλοι μαζί σε μία καλή βόλτα στο βουνό, χαλαρή μεν, αλλά με διάρκεια, και .. πικνικ φάση το μεσημέρι? Για το επόμενο ή μεθεπόμενο ΣΚ?

EDIT:

Είπα για το επόμενο ή μεθεπόμενο ΣΚ γιατί το επόμενο ίσως είναι δυσκολο για εμένα.

το επομενο σαββατο δουλευω 19.00 αν θελετε πρωι κανονιζουμε χαλαρη βολτα..

πρωι ομως

Εγώ το ψήνω πάντως, αν έχει και καλό καιρό :)

Επίσης, θυμάμαι πέρυσι είχε ποσταρει ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] μια φοβερή βραδινή φωτογραφία, και μιας και έχουμε φώτα οι περισσότεροι να κανονίσουμε καμιά δασική διαδρομή βράδυ, τώρα που ανοίγει κι ο καιρός (Άνοιξη γαρ).

PS. Μόνο που δεν έχω σχάρα για το αμάξι ακόμα... :p

Εγώ το ψήνω πάντως, αν έχει και καλό καιρό :)

Επίσης, θυμάμαι πέρυσι είχε ποσταρει ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] μια φοβερή βραδινή φωτογραφία, και μιας και έχουμε φώτα οι περισσότεροι να κανονίσουμε καμιά δασική διαδρομή βράδυ, τώρα που ανοίγει κι ο καιρός (Άνοιξη γαρ).

PS. Μόνο που δεν έχω σχάρα για το αμάξι ακόμα... :p

Αν και ακούγεται ωραίο, βράδυ, στο δάσος, άνοιξη (no χειμερία νάρκη) με φοβίζει κάπως...

Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεσαι σχάρα.. Από μοσχάτο, πάρε τον ηλεκτρικό για Κηφισσιά.

Αν και ακούγεται ωραίο, βράδυ, στο δάσος, άνοιξη (no χειμερία νάρκη) με φοβίζει κάπως...

Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεσαι σχάρα.. Από μοσχάτο, πάρε τον ηλεκτρικό για Κηφισσιά.

1ο) Αν είμαστε αρκετά άτομα (4-5), νομίζω δεν θα υπάρχει θέμα. Επίσης άγρια ζώα στην Αττική, πέρα από την Πάρνηθα, νομίζω δεν υπάρχουν αλλού.

2ο) Εξαρτάται και το μέρος που θα πάμε. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να κάνω μεγάλες διαδρομές με το bike.

Αν όμως βολεύει κι η συγκοινωνία είναι ταμαμ :T:

αν θελετε βραδινες , προς καλοκαιρι μερια γτ τετοια περιοδο και στο βουνο πανω ξυριζει.

επισης οταν λετε αγρια ζωα εννοειται λιονταρια και πανθηρες ;:p

γτ ναι οποτε παμε παρνηθα μας κυνηγανε οι ελεφαντες τα βουβαλια και οι κροκοδειλοι :p

περα απο την πλακα , δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.απλως στην παρνηθα απαγορευται να πας βραδυ λογω εθνικου δρυμου.Σε πιανει η ασφαλεια. (2 φορες μου εχει τυχει)

ωραιο βουνο για βραδυ ειναι το αιγαλεω.Ας πει και ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] την γνωμη του

αν θελετε βραδινες , προς καλοκαιρι μερια γτ τετοια περιοδο και στο βουνο πανω ξυριζει.

επισης οταν λετε αγρια ζωα εννοειται λιονταρια και πανθηρες ;:p

Εγώ κυρίως για αρκούδες το πήγαινα :p

Εγώ κυρίως για αρκούδες το πήγαινα :p

Εγώ για φίδια... Τώρα αρκούδες στην αττική δεν ξέρω αν υπάρχουν.

βουνισιοι θα κανουμε βολτα το σαββατο ;

Τελικά, αυτό το ΠΣΚ είμαι κλεισμένος (είχα μια ελπίδα ότι τα πρωινά θα ήταν ελεϋθερα, αλλά δεν..)

Το επόμενο πάμε με τα 1000 αν μπορείτε.

Την Πέμπτη μάλλον θα πάω να πάρω και λάστιχα ποιο.. βουνίσια :dance3::clap: από τον Κεφάλα που πήγα σήμερα, μου είπε αν είναι την επόμενη βδομάδα να του το πάω να φροντίσει λιγάκι την ανάρτηση..

Έφτιαξες εσύ το δισκόφρενο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.