Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]

2 τα σενάρια.

1ο και πιο πιθανό:

Λένορμαν και μετά Θηβών

2ο λιγότερο πιθανό:

Αχαρνών, 3 Γέφυρες, Ίλιον

Σε περίπτωση που δε προλάβεις την εκκίνηση στο Θησείο υπάρχει και η εφαρμογή

Freeday Trackman :p

http://freedaytracker.xoomsite.com/

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Σημερα υπαρχει περιπτωση να ερθω και εγω freeday. Εκτος αν λυπηθω το φρεσκοπλυμενο μου ποδηλατο και δεν το βγαλω εξω :laughing:

Ψοφήσαμε από ανηφοριές κρύο και ψιλόβροχο αλλά το καταευχαριστηθήκαμε. Μετά το μενού είχε παλαβοβόλτα με επίσκεψη στα ρακομελάδικα και μετά το πιοτό φάγαμε και ένα πιατάκι μαγειρευτό φαγητό από το γνωστό στη Βαρβάκειο. Μόλις το λήξαμε και πάω να ξεραθώ. :p

Παίδες,ξέρει κανείς κανέναν που να πουλάει αξιοπρεπές dirtακι max 500 ευρώ?Επίσης,ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για android κινητό,που να κρατάει τις διαδρομές,χιλιόμετρα και τα σχετικά?

Πάμε για ένα μικρό διάλειμμα λόγω μετωπικής της επιγονατίδας με κοτρώνα : p

Πάμε για ένα μικρό διάλειμμα λόγω μετωπικής της επιγονατίδας με κοτρώνα : p

το ποδηλατο και η κοτρωνα ενταξει;

:p

περαστικα ρε και παντα ορθιος

DJD σε μας οι βουνοκορφές (2115μ) δεν ήταν ΤΟΣΟ χιονισμένες :p και μάγκωσε η σανίδα σε μία πέτρα. Εντάξει ήταν εκτός πίστας, οπότε η βλακεία όλη δικιά μου.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Την παλεύω πάντως. Να φανταστείτε το έπαθα στο τέρμα πάνω lift και την πάλεψα να κατέβω 3χμ πίστας (μετά από 5 λεπτά που δεν κουνιόμουν καθόλου :p ). Απλά ξενερώνω γιατί μου 'πε ένας μαθητευόμενος γιατρός, ότι θα φύγει το πατατο-πρήξιμο σε 2 βδομάδες και θα είναι καλό να μην κάνω τίποτα ως τότε :( Και επίσης επειδή δεν ήταν απόλυτα σίγουρος για αν πρέπει να το δει γιατρός ή όχι.

ποδήλατο στην χιονισμένη-γλιστερή άσφαλτο; NO NO NO

από θαύμα δεν έπεσα,έκανα 2 χλμ και πίσω

για κορυφές και λάσπες ούτε συζήτηση :(

ναι αλλά μέχρι να φτάσω εκεί (στο χιόνι) θα φάω τα μούτρα μου

η έξοδος αναβάλλεται για αύριο

κρίμα γιατί χτες έλυσα την κασέτα, την καθάρισα και ήμουν έτοιμος γμτ

1. Χιόνι σε χώμα με τα Γομαροτρακτερολάστιχά σου = grip.

2. Χιονισμένη άσφαλτος = λιγότερο grip.

Αν το χιόνι είναι πούδρα είναι μια χαρά και με λάστιχα του τώλου...

Με το γομάρι έχουμε πάει 2 φορές και εντάξει σπινάρεις, αλλά δεν πεθαίνεις κιόλας :D

(ίσως ο Ιάσονας γιατί πάει σαν λαλάκας, αλλά εντάξει το παιδί το αγαπάμε με τα κουσούρια του) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.