Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Κάναμε το 1/3 της διαδρομής τελικά. Είχε πάρα πολύ κρύο (τουλάχιστον -5 -6), φύσαγε, είχε πάγο και γλιστράγαμε όλη την ώρα. Σημεία με πάγο που πέρναγες κι έλεγες τώρα θα σπάσει και θα βρεθώ μέχρι το γόνατο μέσα.. αλλά είχε και την ομορφιά του και την δυσκολία. Μόνο μέσα σε 40χλμ ανεβήκαμε 1500μ. Είχαμε και τις ατυχίες βέβαια.. μετά από άλμα έσκασα με τον πίσω derailleur σε πέτρα και τον στράβωσα.. χλωμό το βλέπω να ισιώνει. Επίσης η Dart3 πνέει τα λοίσθια, έφτυνε λάδι εχθές όλη την ώρα, αλλά παραδόξως δούλεψε καλύτερα από πότε.

Και δυο-τρεις φώτος.. spot the greek :p

381478_10150461667397022_280850257021_8494202_733863449_n.jpg

390998_10150461663897022_280850257021_8494187_866020799_n.jpg

Δηλαδή τώρα που άλλαξες το χρώμα μπερδευτήκαμε;

Σαν την κοκκινοσκουφίτσα σε μπαλ μασκέ είσαι : P

390127_10150461664477022_280850257021_8494197_234041796_n.jpg

381141_10150461671922022_280850257021_8494226_1883594373_n.jpg

Καταπληκτική θέα εκεί.. άκουγες τα ποταμάκια από δίπλα κι έβλεπες τον καταρράκτη πίσω..

Μακάρι να είχα κάμερα μαζί να τράβαγα όλη την διαδρομή, απλά υπέροχη.

Δηλαδή τώρα που άλλαξες το χρώμα μπερδευτήκαμε;

Σαν την κοκκινοσκουφίτσα σε μπαλ μασκέ είσαι : P

Έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο

Μου φάνηκε ελάχιστα καλύτερο το Endomondo

Το καλό του είναι ότι αναβαθμίζεται συνέχεια διορθώνοντας τα προβλήματα των διαφορετικών τηλεφώνων.

Από τον Αύγουστο που είχες την 5.2.0 βγήκαν η 5.2.1 5.2.2 5.2.3 ................6.2.2

Τελικά θα δοκιμαστούν και τα 2 προγράμματα και ας αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι που μου τα ζήτησαν .....

Εγώ λόγο windows κινητού χρησιμοποιώ το sportypal...

Να ρωτήσω κάτι ακόμα .... έχω 1 trekking cube με 28'' τροχούς, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την ανάρτηση του...

Αυτή RockShox SID RLT Disc 100mm Fork / Black / 9mm QR / Poplock / 1 1/8" £279.99 μπαίνει ?

jiiiiiizzed in my pants

th_1792196af89356dbd78d56510882a4e6_1310657119_magicfields_slider-img_1_1.jpg

Συγνώμη [MENTION=23]DJD[/MENTION] αλλά μετά από αυτές τις δύο σελίδες βγάζω τα δικά σου ποδήλατα από τον pr0n folder μου.

http://icycling.gr/index.php/Bikes-iLike/panos-eksarxopoulos.php

http://icycling.gr/index.php/Bikes-iLike/xaris-katikas-Colnago-C50.php

Έγινε επεξεργασία από l2phile

Τελικά θα δοκιμαστούν και τα 2 προγράμματα και ας αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι που μου τα ζήτησαν .....

Εγώ λόγο windows κινητού χρησιμοποιώ το sportypal...

Να ρωτήσω κάτι ακόμα .... έχω 1 trekking cube με 28'' τροχούς, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την ανάρτηση του...

Αυτή RockShox SID RLT Disc 100mm Fork / Black / 9mm QR / Poplock / 1 1/8" £279.99 μπαίνει ?

ποιο cube έχεις;αυτά που βλέπω εδώ έχουν μικρότερη διαδρομή

δεν νομίζω ότι το παραπάνω πιρούνι είναι συμβατό με το ποδήλατό σου,περίμενε να μπει το γομάρι να σου πει περισσότερα

ποιο cube έχεις;αυτά που βλέπω εδώ έχουν μικρότερη διαδρομή

δεν νομίζω ότι το παραπάνω πιρούνι είναι συμβατό με το ποδήλατό σου,περίμενε να μπει το γομάρι να σου πει περισσότερα

CUBE*Cross CC αυτό αλλά την έκδοση του 2011 ...... (απο ότι βλέπω 2011 & 2012 έχουν την ίδια ανάρτηση)

Edit: Buy Cube Cross 2011 - Hybrid Sports Bike at Tredz Bikes. £743.20 with free UK delivery το βρήκα αλλού

Έγινε επεξεργασία από leros2004

http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Forks/2571/NCX/SF10-NCX-E+RL+LITE+700C.html

63/50mm travel ? μάλλον λάθος θα είναι

τεσπα,αν ισχύει το παραπάνω,το να βάλεις 100mm πιρούνι θα καταστρέψει τη γεωμετρία του ποδηλάτου

imho,να ζητήσεις τη γνώμη ενός επαγγελματία για μια τόσο ακριβή αναβάθμιση

Δυστυχώς δεν έχω κανέναν έμπιστο ''επαγγελματία'' .... νομίζω κάποιος άγνωστος - μαγαζάτορας προκειμένου να πουλήσει θα μου τα παρουσιάσει όπως τα θέλει και όχι τη πραγματικότητα ....

Δυστυχώς δεν έχω κανέναν έμπιστο ''επαγγελματία'' .... νομίζω κάποιος άγνωστος - μαγαζάτορας προκειμένου να πουλήσει θα μου τα παρουσιάσει όπως τα θέλει και όχι τη πραγματικότητα ....

το travel της αναρτησης δεν εχει σχεση με την γεωμετρια. Απλα μεγαλα travel συνήθως, πανε μαζι με μεγάλα ποδια.

Aν εχεις 50mm travel και βαλεις μια με 100mm δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα μεγαλωσεις το υψος κατα 50mm

και θα μικρινεις τουλαχιστον ~3 μοιρες την γωνια μεταξυ αναρτησης-εδαφους. (τεραστια αλλαγη, δεν θα αντιδρασει καλα το ποδηλατο σου.)

αυτο που πρέπει να κάνει κανείς ειναι να μετρησει το μηκος απο το τοξο μεχρι το κεντρο της ροδας για να καταλαβει κατα ποσο θα αλλαξει την γεωμετρια. Αυτο που φαινεται στην εικονα.

Η δικια σου μπορει να ειναι αναμεσα σε 455mm - 470mm

μια Reba 100mm ειναι περιπου 470mm

για την SiD ψαξτο ή στειλε email στην Cube ή στην Rock Shox ή net.

Axle to Crown αποσταση λεγεται.

καποιες εταιριες δινουν ανοχη στο μηκος της αναρτησης/travel καποιες αλλες οχι

δεν ειναι θεμα μονο γεωμετριας ειναι και θεμα αντοχης frame.

(μια εταιρια μπορει να σου δινει το ιδιο frame με

διαφορετικες αναρτησεις και ιδιο travel, που ομως δεν εχουν το ιδιο μηκος, επειδη ειναι διαφορετικες. Δεν εχουν μεγαλες διαφορες)

Αν εχεις MTB frame official ή οφφ δε ρεκορντ μπορεις να κανεις αλλαγες +- 20mm

αλλα κυριως μεχρι 100mm travel, απο εκει και περα συνηθως οι αναρτησεις εχουν μεγαλα ποδια

και μικραινουν πολυ οι γωνιες.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχεις MTB και αν αξιζει κατι τετοιο ειναι αλλη ιστορια.

επι της ουσιας γιατι μαλλον κουρασα...

Στειλε ενα email στην Cube και πες σας πειραζει αν βαλω μια αναρτηση με αλλο travel την Sid η οποια αλλη θελεις και παρομοιο Axle to Crown. (λογικα θα το ξερουν το μηκος οποτε θα γλιτωσεις το ψαξιμο)

post-4508-1416075680,5695_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από Dem

η πραγματικότητα είναι ότι με τέτοια διαφορά στη διαδρομή

της ανάρτησης (αν τα παραπάνω για το suntour ισχύουν) που θέλεις

είναι πιθανό να βρεθείς με σπασμένο headtube και 1 άχρηστο πλαίσιο μετά

1) στείλε ένα mail στην cube, λογικά θα σου απαντήσουν

2)περίμενε τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], έχει αλλάξει την δική του ανάρτηση και θα σου πει περισσότερα

Επισης....

η αναρτηση που κοιτας ειναι για 26'' ροδα

εσυ 28" δεν εχεις? Αν ναι... αστο.

Φτου τζαμπα το σεντονι. : p

θεωρησα δεδομενο οτι μιλαμε για την ιδια ροδα. lol

Έγινε επεξεργασία από Dem

Επισης....

η αναρτηση που κοιτας ειναι για 26'' ροδα

εσυ 28" δεν εχεις? Αν ναι... αστο.

Φτου τζαμπα το σεντονι. : p

θεωρησα δεδομενο οτι μιλαμε για την ιδια ροδα. lol

Ναι 28αρες ελιναι οι ρόδες... οπότε τσάμπα η ταλαιπωρία :wall:

Δεν σκοπεύω να κάνω κανά downhill με το συγκεκριμένο ποδήλατο .... έλεγα να βελτιώσω την κατάσταση για το πάνω κάτω σε πεζοδρόμια σκαλιά κτλ κτλ

Και εγώ το cube θα σου έλεγα να προτιμήσεις, το έχει από πέρυσι ο ξάδελφος μου στην κατοχή του και φέτος το πρότεινα σε κολλητό μου φίλο ... είναι κατα ευχαριστημένοι και οι 2.... εντύπωση μου έχουν κάνει τα φρένα του... είναι μακράν καλύτερα απο τα δικά μου υδραυλικά δισκόφρενα... Με 450€ είναι τίμια αγορά ..

Έγινε επεξεργασία από leros2004

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.