Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Έχει κανείς να προτείνει κάνα ζευγάρι γάντια (ανοιχτά μπροστά) για ποδήλατο???

Έχω δει μερικά σε διάφορα site και ποδηλατάδικα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο καλά είναι σε σχέση με ιδρώτα και άνεση...

Budget: 20€-30€

Ευχαριστήθηκα πάντως το full suspension που πήρα πριν κανα μήνα...κατέβαινα στο νησί, στην κύθνο, σε γκρεμούς-χωματόδρομους με 40αρια και ούτε καν ένιωθα. Σε μια φάση ήταν 2 SUV πίσω, τους έριχνα χαλαρά:smoke: (ήταν στο κατηφορικό κομμάτι).

Το λιώνω και μέσα στην πόλη πλεον έστω και με τα μείον του λόγω των απωλειών...230km σε ένα μήνα και συνεχίζουμε.:clap:

ψιλοπονάκια και ελαφρό μούδιασμα είναι λογικό να έχεις

ιδιαίτερα αν έχεις καιρό να ανέβεις σε σέλα.(σε μένα πήρε 1 μήνα)

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] δες τη σειρά της specialized

μετά από αρκετό κ@λ@βάρεμα, αξιώθηκα να κάνω τα τελικά μαζέματα στο Peugeot που αναπαλαιώνω, και σήμερα το πήγα στο μάστορα για δισκοβραχίονα, αλυσίδα και το βραδάκι έχει βόλτα!!!!! θα ανεβάσω φωτογραφίες ASAP

Μην σκοτώνεσαι να ανεβάσεις :p

Λεπόν, έχω και άλλα ερωτήματα. Η Mountain-άρα μου έχει τρύπες για βάση μπουκαλιού μόνο στον διαγώνιο σωλήνα. Γίνεται να μοντάρω κάπως και στον κάθετο; Τα 650ml του ενός μπουκαλιού δεν φτάνουν ούτε για 30km.

Επίσης για να μην μουδιάζει, σε μεγάλες αποστάσεις, η ...αναπαραγωγική περιοχή μία σκληρή σέλα με τρύπα/βαθούλωμα και ένα σωβρακάκι/κολάν με pad αρκούν;

Μετά από 1 μήνα "προπόνησης" και 300χλμ με το orbea μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Το μόνο ξενέρωμα είναι η σκατοσέλα που ή δεν είναι για τον κ@λο μου ή απλά δεν την έχω συνηθίσει ακόμα και δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα. Απ την μία σκέφτομαι να πάω να πάρω μια για MTB με μπόλικο μαξιλάρι αλλά απ την άλλη σκέφτομαι να πάρω και γω κολάν με pad.

Θέλω να βγω να κάνω μεγάλες διαδρομές αλλά το θέμα με την σέλα με κρατάει.

ασχετα με τη σελα

κολάν με pad κανει καλη δουλεια, και διάλειμματα απο το συνεχες καθισμα, ειναι αναποφεκτα

Απ την μία σκέφτομαι να πάω να πάρω μια για MTB με μπόλικο μαξιλάρι

στην κουρσα , φανταζομαι, κατα μεσο ορο καθεσαι περισσοτερο, μπολικο μαξιλαρι -> πιο φαρδια σελα - > δυσκολια στο πεταλαρισμα -> τριβη αυξηση θερμοκρασιας κτλ...

βρειτε την σωστη θεση της σελας, μερικα cm, μοιρες κανουν την διαφορα.

Αυτό είναι οκ?

Cyclist.gr - Orbea Black Series κοντό παντελόνι

βρειτε την σωστη θεση της σελας, μερικα cm, μοιρες κανουν την διαφορα.

ψάχτηκα αρκετά και όντως η αρχική θέση της σέλας δεν με βόλευε.

Ανέκαθεν δεν μπορούσα τις λεπτές και στενές σέλες. Στο MTB είχα μια classic selle Bassano με μπόλικο μαξιλαράκι, η οποία ουδέποτε δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ή τουλάχιστο δε το κατάλαβα σε αποστάσεις μεγάλες(30+ σχεδόν κάθε μέρα)

ψάχτηκα αρκετά και όντως η αρχική θέση της σέλας δεν με βόλευε.

Ανέκαθεν δεν μπορούσα τις λεπτές και στενές σέλες. Στο MTB είχα μια classic selle Bassano με μπόλικο μαξιλαράκι, η οποία ουδέποτε δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ή τουλάχιστο δε το κατάλαβα σε αποστάσεις μεγάλες(30+ σχεδόν κάθε μέρα)

ε στο MTB εισαι και σε πιο ορθια σταση μπορει να παιζει κι αυτο ρολο...

παντως νομιζω ειτε αλλαξεις σελα ειτε οχι τα κολλαν με pad δεν θα πανε χαμενα

εγω δεν το ψαξα και πολυ παντως αντι να παρω κατι πολυ ακριβο και ενα

πηρα 3-4 endura φθηνα σε προσφορα τα ειχαν, οχι με τιραντες, σαν σλιπακια ειναι τα φορας μεσα απο το σορτσακι φαρδυ (ΜΤΒ μιλαμε τωρα, οι τιραντες ειναι περιττες, )

μαζι με αλλη παραγγελια απο εξω.

σε καποια φαση εβγαινα συνεχομενες μερες (ΣΚ πρωι -βραδυ) οποτε 1 δεν θα βολευε.

Κάτι τέτοιο, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω.

Cyclist.gr - Bontrager World Racing Bib Short

Cyclist.gr - Orbea Black Series Bib Short

Εγώ έχω πάρει ένα Specialized.

Να πω την αλήθεια δεν με ψήνει το bib short, θέλω κάτι άνετο, βολικό και διακριτικό.

ε στο MTB εισαι και σε πιο ορθια σταση μπορει να παιζει κι αυτο ρολο...

παντως νομιζω ειτε αλλαξεις σελα ειτε οχι τα κολλαν με pad δεν θα πανε χαμενα

εγω δεν το ψαξα και πολυ παντως αντι να παρω κατι πολυ ακριβο και ενα

πηρα 3-4 endura φθηνα σε προσφορα τα ειχαν, οχι με τιραντες, σαν σλιπακια ειναι τα φορας μεσα απο το σορτσακι φαρδυ (ΜΤΒ μιλαμε τωρα, οι τιραντες ειναι περιττες, )

μαζι με αλλη παραγγελια απο εξω.

σε καποια φαση εβγαινα συνεχομενες μερες (ΣΚ πρωι -βραδυ) οποτε 1 δεν θα βολευε.

Θα το κοιτάξω το θέμα. Το πολύ πολύ να πάρω και μια σέλα δοκιμαστικά και αν δεν μου κάνει θα βρω κάπου να την δώσω.

Ελπίζω σύντομα να βγω και να απολαύσω την κούρσα όπως πρέπει, όχι πως τώρα δεν την έχω απολαύσει, αλλά άλλη είναι η χάρη να κάνεις αποστάσεις και άλλο να κάνεις κύκλους μια διαδρομή των 10χλμ μέσα στην Βάρκιζα για να πεις ότι έβγαλα χλμ :p .

Είτε ανηφόρα είτε κατηφόρα πάντως, το ρδέλο ρολλάρει απίστευτα, ειδικά το βράδυ που δεν ακούς τπτ και είσαι εσύ και ο ήχος από το ελαστικό.

Πιάνω μέση ταχύτητα που με το MTB με slick λάστιχα και ένα κάρο πρίκα πάνω, δεν την φανταζόμουν ποτέ, και το κυριότερο πολύ πιο ξεκούραστα. Χθες κατέληξα να κάνω 50χλμ γύρω γύρω χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και παλιά ήμουν και σε καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν κάπνιζα :p. To καλό είναι ότι έχω αρχίσει να το ελαττώνω αισθητά. :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.