Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

DJD δε μας αφήνει να δούμε τη διαδρομή.

Αύριο το τελευταίο freeday της σεζόν, Tour d'Atene. Όσοι έχουν αντοχές καλούνται να το αποδείξουν αύριο. Τα λέμε στο Θησείο στις 21:30!

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ας μου σιγουρεψει καποιος εμπειρος τι σημαινουν τα + και - στις ρυθμισεις της αναρτησης.Το πλην ειναι για πιο μαλακη ή το αντιθετο?

Ας μου σιγουρεψει καποιος εμπειρος τι σημαινουν τα + και - στις ρυθμισεις της αναρτησης.Το πλην ειναι για πιο μαλακη ή το αντιθετο?

ποια ανάρτηση??

Παίζει να οργανώσουμε καμια τρελιτσα για mountain bikes only στις αλυκές αναβύσσου στην αλάνα?

Επειδη παω συχνα είναι τεραστιο και εχει βουναλακια και ραμπες για διαφορες αγριοτητες:man_in_love:

Το επισκεπτονται και οι μοτοκροσαδες συχνα και εχουν βαλει και μια γεφυρα για πολυ ψηλα αλματα!:clap:

Απλα ριχνω μια ιδεα:yu:

Σαβουρώθηκα επικά εχθές, πάλι! Είχαμε πάει για mtb και σε μια στροφή καβάλησα στραβά μια πέτρα, πλάγιασε η ρόδα κι εγώ έφυγα από πάνω. Αλλά εντάξει ψηνόταν όλο το απόγευμα η σαβούρα μιας και γλύτωσα 3-4 φορές γιατί είχαμε πάει σε κάτι καινούρια και πολύ γρήγορα μονοπάτια. Ευτυχώς μόνο με γδαρσίματα την γλύτωσα, στο γόνατο, μπούτι, χέρι, μπράτσο, ώμο και πλάτη :p

...στο γόνατο, μπούτι, χέρι, μπράτσο, ώμο και πλάτη :p

Μόνο; Το κεφάλι θα ζηλεύει!:p

το'χει η μέρα μάλλον,στο τσακ γλύτωσα στενή επαφή με κολώνα προσπαθώντας να αποφύγω έναν παππού που πήγαινε ζικ-ζακ

o.t/ψάχνω σακίδιο πλάτης για τα απαραίτητα, όσο πιο μικρό,τόσο καλύτερα

Παιδιά μιας και είμαι στην φάση απώλειας βάρους και με το γυμναστήριο δεν έχω φιλικές σχέσεις αποφάσισα να πάρω ποδήλατο. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου, οπότε πρέπει να μάθω. Βρήκα αυτό: Ballistic Diesel - Dekoshop.gr - Τα πάντα για το ποδήλατο

στην ξεφτίλα τιμή των 120ευρώ αν είναι σε καλή κατάσταση ορμάω στο ψαχνό;

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι!

Σε τέτοια τιμή θα πάρεις σαβούρα. Αν επιμένεις να δώσεις τόσα, ψάξε να βρεις κάτι που να έχει όσο λιγότερα πράγματα πάνω του, όπως όχι αναρτήσεις.

είναι αγορασμένο το 2003 λέει. ΑΝ ( με επιβεβαίωση απο φίλο γνώστη ) είναι σε καλή κατάσταση και πάλι να μην πάω;

Αν είναι αυτό που έβαλες στην φώτο όχι να μη πας. Αυτό για να είναι σε καλή κατάσταση δε θα πρέπει να χει κάνει πάνω από 50χλμ, μετά θα έσπαγε :p Θα ναι απίστευτα βαρύ, οι ταχύτητες θα ναι άθλιες, θα χαλάει όλη την ώρα. Ξέρω ότι ακούγεται καλό το "ποδήλατο στα 100ευρώ" αλλά το θέμα είναι να το ευχαριστηθείς, όχι να κάνεις αγγαρεία κάθε φορά που το καβαλάς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.