Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Αυτή την Παρασκευή θα είμαι Freeday......3μέρες άδεια αιμοδοσίας από το στρατό :p

Τις αυξήσανε; Δύο δεν ήταν;

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
ΜΗ!! Η αλλαγή ελαστικών απαιτεί σφύξιμο QR.. :rofl:

μεγαλε μη σε νοιαζει θα τα πουμε το Σαββατο :D

εδιτ> ΜΗΝ κραζετε τους νεους σε ενα χωρο, καποτε ησασταν κ εσεις, especially when you don't know the person at the other side of your monitor

edit2> 60Ε θα μου παρει για λαστιχα (fire xc pro folded) + εργασια για ισιωματα, μαζεματα.

Συγγνώμη, ποιος έκραξε; Εγώ μόνο έκραξα τον γομαρ γιατί για τα προβλήματα που είχε έφταιγε το QR. :D

Ρε εχω φαει ξενερωμα, πηρα το ποδηλατο μια χαρα,ρολαριστο, μου ανοιξανε και μεσαια τριβη, 2-1 κουμπωνει και σε ανηφορα τωρα. Τλοσπαντων επειδη δεν εχω σχαρα, ελυσα την μπροστα ροδα, το φορτωσα, εφτασα σπιτι και ξαναεδεσα μπροστα ροδα.

Ελα ομως που η μπροστα δαγκανα ειναι κλεισμενη τελειως και δεν μπαινει το δισκοφρενο.

Ελυσα την δαγκανα, εβγαλα τακακια, εφτιαξα ενα ελασματακι που τις συγκρατει ωστε να δωσει χωρο, αλλα τιποτα.

Πιθανες λυσεις, περαν απτο να το παω παλι αυριο?

Ρε εχω φαει ξενερωμα, πηρα το ποδηλατο μια χαρα,ρολαριστο, μου ανοιξανε και μεσαια τριβη, 2-1 κουμπωνει και σε ανηφορα τωρα. Τλοσπαντων επειδη δεν εχω σχαρα, ελυσα την μπροστα ροδα, το φορτωσα, εφτασα σπιτι και ξαναεδεσα μπροστα ροδα.

Ελα ομως που η μπροστα δαγκανα ειναι κλεισμενη τελειως και δεν μπαινει το δισκοφρενο.

Ελυσα την δαγκανα, εβγαλα τακακια, εφτιαξα ενα ελασματακι που τις συγκρατει ωστε να δωσει χωρο, αλλα τιποτα.

Πιθανες λυσεις, περαν απτο να το παω παλι αυριο?

οταν βγαζεις ροδα και υπαρχει ενδεχομενο να πατηθει η μανετα απο το τιμονι του φρενου τοτε να βαζεις το προστατευτικο στην δαγκανα μεσα..

προφανως πατηθηκε η μανετα , ανοιξαν τα εμβολα παραπανω και γιαυτο δε μπαινει η ροδα

βγαζεις ροδα , βγαζεις τακακια και πιεζεις ομορφα και ωραια με σεμνο τροπο τα εμβολα προς τα μεσα με ενα κατσαβιδακι.αν μπορεις καντο παραλληλα τοτε καλυτερα.

αλλιως ενα - ενα

αν δεν και τοτε ... πας στον ποδηλατα γτ ισως χρειαστει να γινει εξαερωση.

γιαυτο ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ? ανησυχησα τοσα απανωτα τηλεφωνα! ενα μηνυμα δε ξερεις να στελνεις ομως!!!

λοιπον

ο κυριος απο καλαματα μας την εκανε...

οποτε βουνισιοι , δεν εχει βολτα.Ισως την κανω για εκτος αθηνων.

ελα thanks ωραια θα το κανω, κατεβαζα π@ν@γιες οταν σε επαιρνα γιατι ελυνα το δισκοφρενο στο δρομο εκει που καθομασταν, δεν ειχα φως και ειμουνα με το strobe φωτιστικο και με γραβατα... θα το κανω το απογευμα οταν γυρισω, θα ανοιξω τα πιστονακια με μυτοτσιμπιδο. αυριο δηλαδη δεν εχει? ελα ρε racer γιατι δεν ερχεσαι?

εδιτ> επειδη εχω χασει καποια υγρα φρενων, αρκει να προσθεσω ή πρπει να τα αδειασω και να τα γεμισω παλι?

σοβαρα,πως τα εχασες;:p δε ξερω το κυκλωμα των αβιντ.θα στα πει ο ντι τζει ντι κ ο ντεμ..

edit:

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] αν δεν φυγω θα μιλησουμε σημερα το βραδυ μηπως παμε αυριο :)

Τις αυξήσανε; Δύο δεν ήταν;
Είναι γκόμενα στο 1ο γραφείο και ο Φράγμας παίζει (Human +1)

Σαββάτο Κυριακή είναι αλλά έχω Παρασκευή μεσημέρι ως προαναχώρηση :p

Θα σας δω το βράδυ ρεμάλια...ελάτε :)

Εγώ θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή στο freeday, αλλά δεν έχω ποδήλατο για μένα και την παρέα μου :p

Για να δουμε οι fulcrum 5 tubeless τι λενε....

ειναι πιο ελαφρυ το ποδηλατο με deorext κασσετα , οχι οσο περιμενα βεβαια αλλα τους τροχους δε τους αγοραζεις μονο για το βαρος αλλα και για την κυλληση.

Βεβαια αν προχωραγα σε αλλαγη δισκοβραχιωνα , τιμονι (οπως ελεγα στην αρχη) σιγουρα θα εχανα παραπανω στο συνολο.(αλλα η διαφορα φανηκε αμεσα μονο με τους τροχους)

Βεβαια και ο σκελετος μου δεν ειναι superlight σε σχεση με τα scott scale.

αλλα απο γεωμετρια σκιζουν.Εννοειται οτι δε παω σε FS.Ειδικα τωρα.δε μου δινει κατι παραπανω.

αντε να δουμε απο σεπτεμβρη ποσο βαθεια θα μπει το χερι στη τσεπη:D

Υ.Γ οι τροχοι ειναι δανεικοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.