Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

μονο για αντρες ειναι βραδινη στο αιγαλεω :Ρ

Αφού σου γράφει ότι βράδυ έχει γάμο.

Μετά το μεσημέρι μια χαρά θα είναι . Θα πάει αναζωογονημένος στο γάμο : )

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Χαχαχα, ναι αλλά αυτό προυποθέτει πως δεν θα πάω δουλειά πριν ;)

γιατί σπίτι πριν τις 6.00 χλωμό και ο γαμος ειναι 8.30 Βούλα. (και μένω Κηφισιά)

Κυριακή το κοιτάμε με χαρά αν θέτε!

Σε βόλτες στυλ Freeday πηγαίνει κανείς; Εγώ συνήθως πηγαίνω στη Freeday και στην Ξέμπαρκη (Τρίτη 20:30, Πλ. Ασωμάτων).

προσωπικα δεν πηγαινω πολυ συχνα, αλλα αμα κανονησουμε 2-3 ημερες πριν, ειμαι μεσα.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να 'μαι κι' εγώ, αν με αφήσει ο γομάρ :p

Όλοι οι έμποροι πουλάνε ποδήλατα του 2011. Αν θέλει κανείς του 2008-2010 που θα βρει καινούριο;

Για ποιο λόγο θες πιο παλιό; Για να 'ναι πιο φτηνό; Λογικά όπου βρεις να υπάρχει στοκ.

γιαγκο για σαββατο μιλουσα...

τασο;θα λειπω ολη μερα,θα εισαι μονος,.θα πας για ποδηλατο το απογευμα.θα σχολασω θα γυρισω κ αντι να σε δω θα μου φυγεις παλι;κ το σαββατο πρωι παμε βασιλικα; χαζος εισαι ε; κ το ποδηλατο αυτο δεν παταει φριντει

αντι να σε δω θα μου φυγεις παλι

Ε αν είναι να σου λείψω, δε θα πάω.. :kiss3::kiss3:

αν το θεωρεις φυσιολογικο , πηγαινε τι να σου πω

αλλα οχι με τον κυβο.βρες αλλο

ok όποιος άλλος ψήνεται για Freeday θα είμαστε με τον fragma σίγουρα και όποιον άλλο θέλει.

αν το θεωρεις φυσιολογικο , πηγαινε τι να σου πω

αλλα οχι με τον κυβο.βρες αλλο

ψιτ να σου πω.. σε λιγο θα αφησω το ποδηλατο για panaracer και το φτιαξιμο-νυχι.

Αν ειναι να μου βγαινει η πιστη στην ασφαλτο να μην τα βαλω, να βαλω rocket ron. λεγε πριν φυγω για γραφειο!

καλημερα

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

δε ξερω ρε συ σπυρο.Ολα πηγαινουν.δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εγω εχω παει και καλλιθεα - βαρκιζα και εχω γυρισει.με εντονους ρυθμους

απλως δε τρεχεις τοσο και εχεις πιο βαρια κυληση.

Δε μπορει να εχεις απαιτησεις να πατανε καλα στο χωμα αλλα και στην ασφαλτο :p

OK ετσι ειναι, το θεμα μου ειναι μονο αν δεν πανε Καθολου ασφαλτο τα συγγεκριμενα, αλλα αποτι καταλαβαινω ειναι οπως και τα αλλα χωματινα. Φευγω (θα το αφησω εκει), ποσο λες να μου παρει για επισκευη νυχιου(μεχρι να ερθει το καινουριο), ρυθμισμα φρενα και περασμα τα λαστιχα ?

αν ειναι να σου παρει για περασμα ελαστικων , να στα περασω εγω βρε αδερφε..

τα φρενα δε ξερω αν χρειαζονται εξαεωρση η ανοιγμα.

αλλα αν δεν χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο κανα 10-15? (χωρις την αγορα ελαστικων)

κοιτα , οτι θα ζοριστεις λιιγο παραπανω απο τις βλακειες που εχεις ναι..

τα λαστιχα ειναι τιποτα, το νυχι, ισιωμα δισκοι, μαζεματα σασμαν, δεν τα εχω κανει ακομα κ δεν εχω χρονο τωρα, οποτε ποσο λες σαν σουμα?

εδιτ κ φευγω> ta mountain king δεν ειναι μπουρδες, απλως δεν κανει για ξεροχωμα κ βροχη, καταταλλα ειναι ελαφρια,αρκετα ρολαριστα και δεν μπλοκαρουν ευκολα, σε μαλακα χωματα δε ανεβαινεις οπου θες. Τωρα εχουν βγει οι καινουριες σειρες με περισσοτερα tpi(180), οποτε ειναι και πιο ανθεκτικα σε σκισιματα.

ασε τις δικαιολογιες.

αποδεξου το.τα λαστιχα ειναι μπουρδες..δεν υπαρχει βολτα με μονο ενα τερεν κατω:)

πως θα σου φαινοταν πριν μπεις σε ενα μονοπατι να εβαζες σταντ , να εβγαζες λαστιχα να αλλαζες και στο επομενο μονοπατι παλι το ιδιο ;

:p

σου ειπα κανα 10-15αρι.δεν ειναι τπτ αυτα που λες

αν ειναι να σου παρει για περασμα ελαστικων , να στα περασω εγω βρε αδερφε..

ΜΗ!! Η αλλαγή ελαστικών απαιτεί σφύξιμο QR.. :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.