Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

τι πολεμιστες ρε, αλλου δειχνεις πολεμιστης :), anyway thanks. Το λαστιχο θελει αλλαγη, να σου πω την αληθεια δικαιολογια εψαχνα, θα βαλω τα panaracer αλλα τα θελω all black.

Το εντοπισα γρηγορα διοτι γνοριζω που σπινιαρω και σε αντιστοιχα δεν σπινιαρα με το δικο σου, βεβαια ειμουν ζεστος οταν το επαιρνα, αλλα θυμαμαι σε ενα σημειο οπου ειμουν στα φρενα για να μην κολλησω πανω σου διοτι επαιζε αμεσα ανηφορικο, πανω στην στατικοτητα της στιγμης στην ανηφορα, εκανα πεταλι η ροδα ξεκινησε γκριπαρε και εφυγε, εμενα εκει μου σπινιαρει, εκει φερνω το βαρος μπροστα και ανεβαινω με ορθοπεταλια και μεγαλυτερη σχεση (που δεν επαιζε τωρα ελεω νυχιου), χρησιμοποιοντας ως ελατηριο ολο το ποδηλατο.

Για την γεωμετρια προφανως θα διαφωνησω :D. Το bike τραβαει ευκολα παντου, ασφαλτο῏χωμα και ρολλαρει, δεν νοιωθει στατικο, ανεπαρκες πουθενα, τουλαχιστον δεν εχω καβαλησει κατι αλλο που να με κανει να πιστευω το αντιθετο.

Ειναι ανετο, το ΗΤ οχι τοσο κ νοιωθει πιο αμεσο, νοιωθεις περισσοτερο τους κραδασμους, εχεις περισσοτερες αισθησεις και αυτο σε κανει να νοιωθεις το τιμονι πιο ῾κοντο῾ στο στριψιμο.

Δεν αλλαζω ομως το jumpiness κ την ανεση του FS διοτι μου δινει την αισθηση οτι μπορω να παω με μεγαλυτερο βημα, αλλα αυτο θα το κανω μονο οταν μου εχει γινει γνωστο το περιβαλλον.

Παντως ιδου η ροδα ιδου και το πηδημα :triniti:, θα βαλω τα λαστιχα, θα σεταρω αναρτηση, θα ισιωσω το νυχι, θα ευθυγραμισω το δισκο(:D), θα το καβαλησεις και τοτε θα σου φυγουν οι αναστολες για το λογικο επομενο σου βημα, ενα FS, η λαχταρα για αλλαξοκαβαλημα ητανε μεγαλη :D απλως εισαι ενα γλυκος εγωιστης :magic: χαχαχα

Το θεμα ειναι να βρω φτηνα ολομαυρα panaracer και να κανονησουμε το σαββατο ξανα, αν θελει καινουριο νυχι, χλωμο να ειναι ετοιμο μεχρι τοτε, αρα οι χρησιμες 2-12 τζιφος..ποσο λες να κοστιζει, θα υπαρχει κατι αναλογο εδω?

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

εχω καβαλησει ρε FS..

σου ειπα ειναι ανετο , αλλα παντα θα υπαρχει ενα αλλα μετα :)

διαφορες υπαρχουν.Το θεμα ειναι τι διαλεγεις..Α και που σαι.μη ξεχνας οτι τα περιφεριακα που θα μου μεινουν , τα πουλαω :)

τα φρενα μια χαρα ειναι.το λαστιχο μονο αλλαξε και εισαι κομπλε.Ενα 50αρι εχουν.και υπαρχουν μαυρα.

Αυριο πηγαινε το στον ποδηλατα να στο μαζεψει λιγο και περιμενεις για νυχι..

Καλημερα, εχω να παω στην τροχαια να παρω πισω πινακιδες (αν τις δωσουν) κ να ξεκινησουν οι εβδομαδιαιες υοπχρεωσεις, βαριεμαιιιιιι!

τρελο το ποδηλατο djd, αγωνιστικη γεωμετρια (οσο πιο ψηλα κ οριζοντια ειναι η πισω αναρτηση), αυτο πρεπει να παει στο 10χιλιαρο.

ανντε καλη μας αρχη :)

Γομαρι και Φορμι, σας ψήνει μέσα στην βδομάδα βασιληκα η κατι?

Νυχτωνει στις 9 έτσι και αλλιώς!

δουλευω ολες τις μερες μεχρι και 12 το βραδυ.

μονο σαβκο εχω ρεπο

Μια που φτάσαμε τα 4 ποδήλατα στην οικογένεια τώρα (28"-26"-20"-14") ψάχνω για τρόπο μεταφοράς τους με το αυτοκίνητο (κυρίως για το εξοχικό). Υπάρχει κάτι που να προτείνετε ή κάτι που να πρέπει ν' αποφύγω? Το αμάξι είναι τύπου sedan.

Για 4 ποδήλατα θα πρότεινα να αποφύγεις αυτά που πιάνουν μόνο με ιμάντες και να πάρεις αυτά που στηρίζονται στον κοτσαδόρο. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση όμως. Ξέρω ότι τα προϊόντα της Thule είναι πολύ καλά, αλλά υπερτιμημένα.

Το μικρούλι στην ανάγκη το βάζω και στο πορτ μπαγκάζ σε κομμάτια, οπότε βολεύομαι και με βάση για 3 ποδήλατα.

3 έχω βάλει στην δική μου (100 ευρά απο Autoplus) ΟΧΙ Thule (λένε πως είναι οι καλύτερες αλλά δεν είμαι τόσο πλούσιος), με ιμάντες και πήγα Αθήνα -> Πήλιο.

Αυτή που πήρα είναι η μεσαία που έχει η Autoplus (70, 100, 140).

Αν είσαι κάπου Αθηνα βόρεια στην δείχνω αμα θες φυσικα.

Τα ποδήλατα πιάνουν με κλιπάκι ελαστικό και δεν κουνιούνται δεν είανι απλά πάνω ακουμπιστά.

3 έχω βάλει στην δική μου (100 ευρά απο Autoplus) ΟΧΙ Thule (λένε πως είναι οι καλύτερες αλλά δεν είμαι τόσο πλούσιος), με ιμάντες και πήγα Αθήνα -> Πήλιο.

Αυτή που πήρα είναι η μεσαία που έχει η Autoplus (70, 100, 140).

Αν είσαι κάπου Αθηνα βόρεια στην δείχνω αμα θες φυσικα.

Τα ποδήλατα πιάνουν με κλιπάκι ελαστικό και δεν κουνιούνται δεν είανι απλά πάνω ακουμπιστά.

Βόρεια είμαι (Μαρούσι) και η Autoplus Αμαρουσίου είναι πολύ κοντά μου οπότε μπορώ να περάσω απευθείας. Ευχαριστώ για την προσφορά. Από θέμα γδαρσίρματος χρώματος αυτοκινήτου λόγω της βάσης υπάρχει πρόβλημα?

Κλεισθενη , Σπυρο και Τασο

ετοιμαστειτε για μονοπατια καλα το σαββατο πρωι κ καλουτσικες ανηφορες

Τασο : ετοιμασου για βραδυνη στο αιγαλεω το σαββατο βραδυ :)

Απο εκεί την πήρα και εγώ Ταμτάκε!

των 100ευρώ ζήτα να σου δείξουν.

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα με γδαρσίματα κλπ.

Σε Mito ή Jeep

Έλα ρε, εγώ το έχω πει για αυτο το Σαββατο πως ειμαι οφ 100%.

Εχω παρασκευη γαμο - καταστροφη πολυ φίλης που θα τελειώσει πρωτες πρωινες και με ποσότητα αλκοολ που δεν θα μπορώ να περάσω ΕΞΩ απο το αυτοκίνητο, και αν δεήσει ο θεος και σηκωθώ το Σαββατο θα παω την μπιατς παραλία με 30+ που δίνει.

Για αυτό σας εκραζα για μεσοβδομαδα αλλά μου δουλεύεις μεχρι τις 12.00...

Κυριακη πρωι τοτε μη σε...

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] and [MENTION=4655]racer[/MENTION] θα παμε και σαββατο εμεις

Έλα ρε, εγώ το έχω πει για αυτο το Σαββατο πως ειμαι οφ 100%.

Εχω παρασκευη γαμο - καταστροφη πολυ φίλης που θα τελειώσει πρωτες πρωινες και με ποσότητα αλκοολ που δεν θα μπορώ να περάσω ΕΞΩ απο το αυτοκίνητο, και αν δεήσει ο θεος και σηκωθώ το Σαββατο θα παω την μπιατς παραλία με 30+ που δίνει.

Για αυτό σας εκραζα για μεσοβδομαδα αλλά μου δουλεύεις μεχρι τις 12.00...

Παρασκευή ----> Αιγάλεω ( μόνο για Άντρες) : P

Σε βόλτες στυλ Freeday πηγαίνει κανείς; Εγώ συνήθως πηγαίνω στη Freeday και στην Ξέμπαρκη (Τρίτη 20:30, Πλ. Ασωμάτων).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.