Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

[MENTION=4655]racer[/MENTION]

το αλλο σαββατο παμε βασιλικα το πρωι ;

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν πάμε νωρίς και μπορώ να πάρω την μπιατς μετά να την πάω για μπάνιο μέσΑ!

ΕΔΙΤ.

Παίζει να έχω γάμο την παρασκευή, θα το δω για 100% γιατί αν έχω θα κοιμηθώ στουπί στις 6.00 οπότε δεν θα μπορώ!

Ο δισκοβραχίωνας slx είναι πιο ανθεκτικος απο τον xt ελάχιστα πιο βαρύς πιο φθηνός και πιο ειδικός για να κανείς το κατσίκι.

Αν στραβώσει μια φορά το νύχι

Θέλει αλλαγή.

Όχι απαραίτητα, και σε 'μένα είχε στραβώσει από πτώση αλλά τον ίσιωσα με το ειδικό εργαλείο.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] πάμε :p

Ρε μλκ τι να κάνω ειναι πολύ φίλη και ξέρω πως θα καταλήξω... σκέψου ειναι βουλα και σκεφτομαι να κλεισω ξενοδοχειο να μεινω εκει για να μην πεθανω στην ασφαλτο στην επιστροφη...

αν δεν ειναι τοτε μεσα 100%

Είμαι σε φάση αναπαλαίωσης του 20ετίας MTB Peugeot μου. To έχω λύσει, βάψει και περιμένω αυτοκόλλητα για να περαστεί βερνίκι. Αποφάσισα να το κάνω single speed και είμαι σε αναζήτηση δισκοβραχίονα. Σημειωτέον θα είναι ποδήλατο βόλτας χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είμαι σε σκέψεις να πάρω αυτό με 33 δόντια. Δεδομένου ότι η πίσω ρόδα μου παίρνει ελεύθερο και όχι κασσέτα, σκέφτομαι να βάλω ένα καινούργιο 6άρι shimano όπως αυτό και να έχω μία σχέση μετάδοσησ 33/14=2,35. Ο λόγος που θα βάλω εξάρι και θα χρησιμοποιώ το μικρό γρανάζι είναι ότι δεν θέλω να αλλάξω μεσαία τριβή (έχω άξονα 133mm) και θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο θα έχω την αλυσίδα όσο το δυνατόν πιο παράλληλη με το διαμήκη άξονα του ποδηλάτου.

Θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στον συλλογισμό μου, όσο και στον δισκοβραχίονα που σκέφτομαι να αγοράσω.

ελα να κοιμηθεις σε μενα λατρεια.

αγκαλια με τον racer :p

Petros : η βαση που βιδωνει ο πισω εκτροχιαστης..Για να μην ειναι πανω στον σκελετο και στραβωσει ο σκελετος απο τα κοπανηματα , το εχουν κατσει ετσι ωστε να χρειαζεται αλλαγη μονο το νυχι

Α καλά, δηλαδή στο mountain που έχω που βιδώνει πάνω στο σκελετό, είναι αρχαίο, ε;

αγκαλια με τον racer :p

Έχω ακούσει πως κλάνει αυτός!! καλύτερα να μείνω στο αμάξι :D

Griga δε κάνεις μια ερώτηση στο cyclist-friends.gr; Στην ιστορία δεν ήμουν καλός στο σχολείο :p

ξεκίνησα και εγώ από χτες να βρω την χαμένη φόρμα μου ...

και πριν πάω παρακάτω επειγόντως αλλαγή σέλας παιδιά μια καλή μέχρι 50 ευρώ γιατί αλλιώς :wall: .... (ελλάδα αν γίνετε !)

εκανα εχτές καμιά 3-4 χλμ και σήμερα κοντά 5-6χλμ μέσα στο Πέραμα που έχει και ίσιωμα και κατηφόρα και κάτι ανηφόρες νααα ...

σε μια δύο βδομάδες πιστεύω να κάνω μονοκοπανιά το γύρο του περάματος (όπως πάει το τοπικό λεωφορειάκι για όσους ξέρουν)

Μια καλη σελα σε χαμηλα λεφτα που σκεφτομαι να βαλω κ εγω ειναι η charge spoon.

Gomar μεσα για το αλλο ΣΚ για βασιλικα, να παμε ομως μην το χιονισουμε.

Οταν αναφερεσαι στο νυχι μιλας για τον δισκοβραχιονα η το πισω νυχι του ντουραγιε? Βαση δυστυχως δεν εχω, οποτε τον ποδηλατα δεν τον γλυτωνω ε῞?

για το πισω νυχι βρε συ. μπροστα δεν υπαρχει :p

εκει που βιδωνει το πισω ντεραγιε.

Γυρισαμε με Gomar απο Βασιλικα, ωραια βολτα κ καινουρια πατηματα που δεν ειχα ξανακανει.

Στην αρχη μονο σε κανονικο δασικο μεχρι να μπεις στο συμπλεγμα των μονοπατιων ενοιωθα σαν τον εβραιο που παει στην γη της επαγγελιας, μικρη αλλα συνεχομενη κλιση με λιγα χιλιομετρα και νταλα ηλιο, απατη.

Τελικα αν ξερεις την διαδρομη δεν σε χαλαει, γτ ειναι μικρη τελικα (4κμ).

Το Cube του Ιασωνα πολυ καλο, ρουφαγε η αναρτηση, μπουκαρε αμεσα κ μαρεσαν πολυ τα λαστιχα του, εκει που υστερω εγω.

Τελικα τα μαμα mountain king ειναι ψιλομαπα, στην ανηφορα σπινιαρουν σα μπ0υρδελα, στο αποτομο ανεβασμα που θελεις να μεινεις πανω στο ποδηλατο ημιισσοροποντας να μην σταματισεις και πεσεις ωστε να συνεχισεις, χανεις προσφυση δεν γραπωνει. Εκει τα panaracer ηταν αλλου, καβαλαγες την κλιση και ενοιωθες να σε τραβαει.

Σαν συμπερασμα, νομιζω οτι το πιο σημαντικο ειναι η προετοιμασια.

πχ τσαντα ποδηλατικη, αν εχεις backpack(eastpack πχ) πεφτει χαμηλα και σε ποιανει πιο ευκολα η μεση.

Για μενα προστατευτικα για αγκωνες και γονατα, αν τρεχεις πολλα σε καποια σημεια, τα πετρονια ειναι μεγαλα, οποτε αν θες full on γκαζι δεν ρισκαρεις να πεσεις γυμνος εκει. Επισης λιγο φαγητο πριν για ενεργεια, θα σου χρειαστει μετα.

Τελος καλα ρυθμισμενο ποδηλατο.

All in all γ@μει το χωμα, πηγαινεις με χιλιομετρα σε σημεια που μερικα ειναι κοτρονια only κ μενεις εκπληκτος το πως μπορει και παει με κυλιση, δεν πιστευεις οτι θα αντεξει και αυτο αντεχει.

Λοιπον, οι λοιποι παιχτες, κανονιστε το προγραμμα σας να παμε Σαββατο πρωι πανω, πιο αργα ιδρωνεις πολυ και στην αρχη σε χαλαει η αισθηση της νταλας.

χεχε..

Πολεμιστης με το canyon o Σπυρος..

Ωραια η βολτουλα κατω απο τον ηλιο.σα τα καρβουνα της ψησταριας ημασταν.

Βεβαια εγω καταφερα και γουρουνιαστηκα παλι γτ κατι λιμνες με λασπες ΔΕΝ τις εβλεπα :p

αυτο που εχω να πω ειναι οτι το ποδηλατο του Σπυρου ειναι αρκετα καλο και ελαφρυ θα λεγα.Λιγο να το φερεις στα μετρα σου και παει αρκετα καλα..Ανετο το fs , αλλα το ενιωθα πιο "οτι να ναι" στις στροφες και στα μονοπατια.Οχι τοσο τρενο και απολυτο.

Σιγουρα ειναι τα μπ#!@$@#$@ρδελο λαστιχα του (σορρυ Σπυρο αλλα αυτο δεν ειναι λαστιχο , το ονομασαν λαστιχο :p) και ισως η γεωμετρια του.

Μου κανει εντυπωση πως φανηκε η διαφορα των ελαστικων στα πρωτα 10 μετρα.Ο δε κυβος τρενο..

Σπυρο ; γ@μησες σημερα.Το τσιγαρο κοψε και ετοιμος για γυρο παρνηθας

edit: α btw.....το Νυχι του ειναι θεοστραβο (ετσι για την ιστορια των παραπανω συζητησεων)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.