Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Χαχα. Εννοούσα "....και καμιά δυο φορές έχω κάνει Λάρισα..."

Τέλοσπαντων, τα υπόλοιπα σε pm

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

παιδια οποιος ειναι απο αθηνα και ψηνεται, μπορουμε να κανονισουμε κυριακη αναβαση πεντελης, καταβαση απο καποιον χωματινο, να περασουμε απο νεα μακρη παραλιακα και να καταληξουμε δικαστικα(σχοινια) για βουτια και φαγητο μετα.

who is in?

παιδια οποιος ειναι απο αθηνα και ψηνεται, μπορουμε να κανονισουμε κυριακη αναβαση πεντελης, καταβαση απο καποιον χωματινο, να περασουμε απο νεα μακρη παραλιακα και να καταληξουμε δικαστικα(σχοινια) για βουτια και φαγητο μετα.

who is in?

im out γιατι κυριακη μαλλον παω για γυρο πεντελης που ισοδυναμουν με διπλασια χιλιομετρα της παρνηθας!

Όχι βρε, επιτρέπουμε να γίνει αυτό που γίνεται ήδη, επιβραβεύουμε το αυτονόητο και μετά μπαίνει στο επόμενο spotάκι της Κυβέρνησης με tag "διευκολύνουμε την ποδηλασία, εξοικονομούμε καύσιμα, προωθούμε την άθληση".

Το πρωί δοκίμασα ένα TB 900 ευρώ περίπου...Το φυσούσες και έφευγε....Που πάω ρε ο καραμήτρος............:hang3:

thread ban σε παρακαλώ Κώστα........με χτυπάς τώρα που είμαι και φανταράκι και δε βγάζω χαρτζηλίκι....

Υπομονή....

Βtw για να ξεχαρμανιάζεις λίγο, να σου κανονίσω μετάταξη στην ΠΑ; Σε κάποιους διαθέτει κάτι τέτοια για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις τους.

3-Wheeler.jpg

http://64.19.142.11/www.bikenorthidaho.com/images/3-Wheeler.jpg

:p

Σε CRIMSON RED όμως....

Το πρωί δοκίμασα ένα TB 900 ευρώ περίπου...Το φυσούσες και έφευγε....Που πάω ρε ο καραμήτρος............:hang3:

Ένα τι;

πολυ ωραιο djd, ανυπομoνω να δω ποσο θα βγει συνολικα, με τις σειρες που εχεις βαλει δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα περιθωρια για πιο ελαφρια κατασκευη, οποτε θα εχει ενδιαφερον ποσα κιλα μπορει να φτασει ενα roadbike.

πολυ ωραιο djd, ανυπομoνω να δω ποσο θα βγει συνολικα, με τις σειρες που εχεις βαλει δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα περιθωρια για πιο ελαφρια κατασκευη, οποτε θα εχει ενδιαφερον ποσα κιλα μπορει να φτασει ενα roadbike.

Οι τροχοί είναι που με κρατάνε ψηλά. Αν είχα άλλα 1000+ευρώ να επενδύσω σε τροχούς έπεφτα τουλάχιστον 500-600γραμμάρια με carbon tubulars.. Του χρόνου :p

πολλα λεφτα ρε συ οι τροχοι, γιατι τοση διαφορα με τα mtb?

για μενα που δεν ειμαι ειδημων και θελω ενα απλο δρομου,με τρελο ομως σκελετο, τι τροχους θα μου προτεινες?

Και γενικοτερα, τι συμφερει να εχεις ελαφρυ σε ενα δρομου χωρις να ξοδεψεις ενα αυτοκινητο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.