Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Δεν ξέρω...για καθημερινό ποδήλατο το θέλω. Και μετακινήσεις αλλά και ξεμούδιασμα...

Βασικά αυτό που έχω το νοιώθω πολύ δύσκολο στην οδήγηση. Νομίζω είναι βαρύ (δεν έχω όμως εμπειρία στο "βάρος" του ποδηλάτου γενικότερα). Οι ταχύτητες είναι ΑΙΣΧΟΣ, η σέλα με "πεθαίνει" κτλ...

http://imageshack.us/photo/my-images/683/bike1i.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/853/bike2t.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/26/bike3r.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/545/bike4e.jpg/

Δεν ξέρω τι μπορώ να αλλάξω πάνω του ώστε να αποκτήσει νέο αέρα και να αποφύγω καινούργια έξοδα για νέο ποδήλατο...Αν κάποιος έχει καμιά γνώμη ας την πει.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο το είχα πάρει σαν κάτι πρόχειρο ΠΡΙΝ κρίσης χωρίς να είμαι fan, ώστε να κάνω βόλτες την μικρή....εξού και το εξάρτημα κάτω από την σέλα). Αυτό το γράφω για να αποφύγω σχόλια του τύπου..."τι την ήθελες την ACER...έπρεπε να πάρεις EIZO"...."ότι πληρώνεις παίρνεις" κτλ κτλ... :triniti:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

28αρι βρες του :p

(28ari ηταν το n-ergetic)

δες και το crossmo λιγο πιο πανω...και το megisto...

κατεβα μια την παναγουλη...στην αρχη (με ηρ.πολυτεχ) ειναι ο ντριβαλας..(στο δεξι χερι)..κυριως specialized εχει και αλλα..

και μερικα τετραγωνα πιο κατω αντωνοπουλος..απο τα πιο φτηνα (με την καλη εννοια)

(στο τετ. με ηπειρου ...λιγο πριν).Απο τα πιο παλια στην πολη...

(αν πας με αμαξι πες και που παρκαρες και ποση ωρα σου πηρε :p)

Και απεναντι απο πλαισιο...ορθοπεταλιες..

Βασικά για εξηγείστε λίγο...

Πόσο ρόλο παίζουν οι διαστάσεις των ελαστικών/ζαντών στο πόσο ξεκούραστο είναι ένα ποδήλατο; Για τον λόγο που το θέλω όπως είπα. ΑΝ βαριέστε ρίχτε κανα link με τίποτα guides.

Ρε 'σεις για πείτε μου λίγο τι να κάνω, ήρθαν τα πράγματα από το cyclist αλλά είναι λάθος.. Επειδή το site έχει πρόβλημα με τις περιγραφές και εμφανίζει ερωτηματικά, παρήγγειλα στην τύχη και έγραψα στα σχόλια τι ακριβώς θέλω, όπως μου είπε ένα παιδί στο τηλέφωνο, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν τα είδαν. Είχα γράψει λοιπόν ότι θέλω εντελώς μαύρα λάστιχα και ταινία άσπρη-κόκκινη. Τα λάστιχα που ήρθαν είναι άσπρα (όχι κάτασπρα, αλλά προς το "γερασμένο" άσπρο που "μπεζίζει" :p) και η ταινία μαύρη-άσπρη. Τα έβαλα λίγο πρόχειρα για να δω πως φαίνονται αλλά δεν έχω αποφασίσει, να τα επιστρέψω ή να τα κρατήσω;

DSC02265v.jpg

Πίσω ρε!

Οτι θελεις αγοράζει, όχι ότι αποφασίσουν να διαβάσουν και να στείλουν!

για αλλο λογο ρωταει ρε Κλεισθενη.

Οτι μηπως το ασπρο πηγαινει στο ποδηλατο.

και οχι σαν καταναλωτης

Μαί μπάντ!

εγώ σαν καταναλωτής το είπα, γιατί την πικ δεν μπορώ να την δώ με το φαιερ γουόλ!

Τώρα που 'πες μάνα, είχα πληρώσει με πιστωτική και δεν της είχα πει ότι δεν πρέπει να πληρώσει στην ACS, αλλά δεν το ήξερε και ξαναπλήρωσε όλο το ποσό.

Εντάξει πάντως, συνεννοήθηκα μαζί τους και δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τα στείλω πίσω για να μου στείλουν τα σωστά και θα κάνουν κατάθεση τα χρήματα στην τράπεζα.

Τώρα που 'πες μάνα, είχα πληρώσει με πιστωτική και δεν της είχα πει ότι δεν πρέπει να πληρώσει στην ACS, αλλά δεν το ήξερε και ξαναπλήρωσε όλο το ποσό.

Εντάξει πάντως, συνεννοήθηκα μαζί τους και δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τα στείλω πίσω για να μου στείλουν τα σωστά και θα κάνουν κατάθεση τα χρήματα στην τράπεζα.

ορεξη να χεις να ασχολησε

εμ...κουρσα ηθελε.

(οχι πως εχει σχεση αλλα επρεπε να πω κατι :p)

εννοω με επιστροφες κλπ

Στο ποδήλατό μου σκάει η σαμπρέλα για 3η φορά από την Παρασκευή. Υποψιάζομαι ότι κάποιο γυαλί έχει ξεμείνει μέσα στο ελαστικό. Χτες βράδυ που άλλαξα τη σαμπρέλα πέρασα το εσωτερικό του ελαστικού με τα δάχτυλά μου αλλά δεν ένιωσα κάτι αιχμηρό. Καμία ιδέα για troubleshooting να βρω τι φταίει;

Την πέρασα και τη ζάντα με τα ακροδάκτυλα. Δε βρήκα κάτι. Επιπλέον η τρύπα που είχε η σαμπρέλα ήταν από την πάνω μεριά της, που ακουμπάει στο λάστιχο.

Η επιλογή να πάρω αντί για trekking-hybrid να πάρω ένα καθαρό MTB να του βγάλω τα λάστιχα, να του βάλω ένα ζευγάρι πιο πολύ για πόλη, και έτσι να έχω και μια "mountain" version για όοοοοοοταν αρχίζει να με "τρώει", αξίζει;

Μου το πρότεινε φίλος που ψιλοασχολείται με το άθλημα....έχει και MTB και κούρσα βέβαια αυτός... :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.