Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό που έχεις στη φώτο βγαίνει κοντά στα 2κ, τόσα λεφτά θέλεις να δώσεις;

1099 λίρες βγαίνει το planet-x sl pro carbon με sram rival σειρά.....

σαφώς και δε θα βάλω τέτοιες ζάντες επάνω.......τη φωτογραφία την έβαλα κυρίως για το χρώμα που μου άρεσε.

Για τα λεφτά του και το βάρος του νομίζω είναι κορυφαίο μηχανάκι. Εναλλακτικά μπορείς να δεις σε Focus Cayo.

Αουτς περαστικά φίλε, αλλά νομίζω φθηνά τη γλίτωσες για 40km/h.

Ηλεκτρικό κιτ δεν έχει σκεφτεί κανείς; Προσωπικά στη περιοχή που μένω οι ανηφόρες είναι πολύ απότομες και πάνω από μια φορά την ημέρα δε παλεύεται η κάθε διαδρομή. Η σκέψη είναι το αμάξι να χρειάζεται μόνο για βόλτες/γρήγορες βόλτες και για όλα τα άλλα ποδηλατάδα.

Περαστικα Gomar.

Τζωρτζη ψηνομαι να μαθω πως γινεται῏φτιαχνεται για τυχον σεναριο στον πατερα μου, μου ακουγεται ομως δυσκολο να τραβηξει σε αποτομη ανηφορα, θα αναψουν τα καρβουνακια του :D δεν ξερω my guess ετσι, για αυτο το λογο αν προχωρησεις ψηνομαι να σε βοηθησω.

Grekfragma, DJD αυτες οι Soul δεν ειναι οι best value for money ζαντες για κουρσερ η κανω λαθος. Θυμαμαι οταν με εβαλες στην πριζα DJD, εψαχνα και ειχα βρει ενα brand απο ενα τυπο που της σχεδιαζει μονος του κ ετσι, αυτες δεν ειναι?

Πολυ ωραιο ποδηλατο το planet-x, αλλα for me now, dream on dream on :fun:!

48v 1000W 42A max!! 60km/h δε λέει αυτονομία μιας και δεν περιέχει μπαταρία.

installation parts & guide

Επιδόσεις ηλεκτρικού κινητήρα

2.4 κιλά ροπής, ισάξια με μηχανάκι τετράχρονο 250cc, σε χαμηλές στροφές δείχνουν πως σε ανηφόρα θα τραβάει μια χαρά. Για το efficiency θα μας πει ο cmaris όταν το μετρήσει στον φαγάνα :p

Έκανα μια 40άρα σήμερα, πρόβλημα με το πόδι δεν έχω πλέον -και είμαι πολύ :D- αλλά έχω πρόβλημα με τη σέλα.. πονάει η οικογένεια, παρότι φοράω bib :fist:.

Ενα ΣΚ έφυγα και ο άλλος σκοτώθηκε...

Περαστικά ρε αγόρι!

Έτσι ακριβώς έφυγα και εγώ αλλά όχι με 40, στην 1η downhill βόλτα που σου έλεγα, πτήση κλπ. Αλλά ήμουν τυχερός και φορούσα εξοπλησμό που φοράνε οι τύποι στα bomb disposal units...

Περαστικά, θα σε πάρω μόλις διαβάσω τα 1000 undead εδώ :)

σε ευχαριστω αγορι.....

παρε με να μου πεις τα - ευχομαι - καλα νεα :)

Αυτή είναι η "νέα" μου σέλα. Έχω δικαίωμα να τη δοκιμάσω για 7 μέρες ώστε να δω αν μου αρέσει.. Αν δε μου αρέσει, απλά την επιστρέφω πίσω :). Διαθέσιμα είναι άλλα 4-5 μοντέλα και σκοπεύω να κάνω ~200ΚΜ με την καθεμία ώστε να δω ποια μου ταιριάζει :D.

Πρώτο μοντέλο η Toupe στα 130mm.. Στο site της Specialized έχει 3 Toupe, αυτή μάλλον είναι η Expert.

DSC_1397a.jpg

DSC_1394a.jpg

Ταιρίαζει ωραία νομίζω με το ποδήλατο :D

DSC_1396.jpg

δε με βόλεψε καθόλου και τη βρήκα απαράδεκτη σε ποιότητα σε σχέση με selle italia.....δοκίμασε selle italia και θα δεις οτι η speciazlized πουλάει οδοντόκρεμες.

παιζει παντου ειναι default brand κ αν δεν την εχει η περιοχη σου, πες του πρτομαγαζατορα να παρει τηλ ενα διανομεα, αν μενεις Καλαματα δεν ειναι κ λιγα τα ατομα να τα αγνοησεις..

δε με βόλεψε καθόλου και τη βρήκα απαράδεκτη σε ποιότητα σε σχέση με selle italia.....δοκίμασε selle italia και θα δεις οτι η speciazlized πουλάει οδοντόκρεμες.

Άλλο το να μη σε βολέψει κι άλλο η κακή ποιότητα. Οι Specialized Toupe είναι ανάμεσα στις καλύτερες σέλες, και στο λέει ένας που έχει τρεις Selle Italia, από την Carbon μέχρι την απλή. Ειδικά το νέο της μοντέλο Toupe Carbon αναμένεται πως και πως.

Η σέλα όμως είναι προσωπικό πράγμα, και δεν είναι όλες για όλους. Μερικοί ορκίζονται στις Brooks εγώ πάλι δεν τις μπορώ. Επίσης οι σέλες έρχονται σε μεγέθη, κάτι που πολλοί το προσπερνάνε, συνήθως 130 και 143mm.

Αρκετές φορές δε, νομίζεις ότι φταίει η σέλα ενώ έχεις τραυματίσει προσαγωγούς και δεν το ξέρεις.

20km έκανα τελικά με την Toupe, από τα 5 πρώτα βέβαια κατάλαβα ότι δε μου κάνει..

Έτσι την άλλαξα και πήρα μια 143mm Romin Expert. Στα 5km που έκανα από το κέντρο για το σπίτι μου, μου φάνηκε καλή, αλλά αύριο θα δείξει φυσικά. Διαθέσιμη ήταν και η 143mm Toupe και μάλλον αυτή θα έπρεπε να πάρω ώστε να αλλάξει μόνο μια μεταβλητή, αυτή του μεγέθους, για να δω έτσι αν θα με βόλευε η μεγαλύτερη. Τέσπα, τσάμπα είναι, θα τη δοκιμάσω και αυτή :p.

DSC_1406.jpg

DSC_1408.jpg

Τι άποψη έχετε για τις σέλες με Gel; Έκανα 40km με τη Romin σήμερα, με βόλεψε πιο πολύ από την Toupe αλλά τη βρήκα σκληρή.. γι' αυτό λέω η επόμενη που θα δοκιμάσω να έχει Gel, πχ η Toupe Comp. Ο γομαρ μου 'πε να μη κάνω βλακείες και να τις αποφύγω, αλλά δε μου 'πε το γιατί :p.

ωραια πραγματα η ηλεκτρικη μοντα, Τζωρτζη με μπαταριες τι αποφασιζεις? Li-ion / LifePO4, σε τι διαταξη? απο μοτερ ειδα υπαρχουν 2 τυπων, συνεχες και με ταχυτητες ποιο εκ των 2 λες? σηκωνει πολυ μοντα το project αυτο!! :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.