Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

θα ειναι η μερα μαλλον σημερα :), εννοειται πως μαρεσει γιαυτο το αγορασα!

ουτε μια στιγμη μετανοιας, θα ερθει ομως Κ η στιγμη του planetX..

O Wouter Weylandt από την ομάδα Leopard Trek δυστυχώς σκοτώθηκε στο ατύχημα που είχε στην 3η πίστα του Giro D' Italia, 26 χρονών παληκάρι με την γυναίκα του να περιμένει παιδί. Τι να πεις, είναι τραγικό όταν ξέρεις ότι το ίδιο εύκολο μπορεί να συμβεί και σένα σε μια κατάβαση. Υπάρχει βιντεάκι στο youtube με την πτώση του αλλά καλύτερα να το αποφύγετε.

RIP.

θελω να δω το βιντεο...

ολα τα video streamings το εχουν κατεβασει.Αν το εχει καποιος ας το ανεβασει και ας μου στειλει με πμ το λινκ.

Επειδη ειναι αρκετα σκληρο βιντεο (και "μας διαβαζουν παιδια") καλυτερα να μη δωσουμε link εδω, οτι ειναι απο PM...

κριμα το παλικαρι ρε φιλε, πολυ με στεναχωρησε, ειχε κ μια μερα διαφορα απο εμενα γενεθλια.

αυτο εδω εχω βρει [erased]

Από ότι διάβαζα το ατύχημα έγινε με περίπου 60χλμ το οποίο το κάνει ακόμα πιο τρομακτικό. Είναι μια ταχύτητα που την φτάνουμε και την ξεπερνάμε καθημερινά και το παλικάρι ήταν επαγγελματίας με άριστες ικανότητες.. τι να πεις, ριμάδα κακή στιγμή.

1η φορα σημερα με ποδηλατο στη δουλεια...

35λεπτα ενω με το αμαξι 45 εως 50...

Σε έχω για πλάκα όμως! Εγώ το κάνω σε 7' :dance3:

Πρέπει να ήταν πολύ άτυχο το παιδί... έψαξα και εγώ να το βρω το βίντεο αλλά ήταν κάτω παντού.

Αν το έχει κανεις ασ στείλει πμ...

πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι σοι γραναζια εχει και γιατι εχει τετοια γραναζια ο φραγμας

ανεβηκα σημερα Υμηττο και η πιο ******* σχεση που εχει δεν παλευεται για κλισεις >7%

αλλες κουρσες που εχω δοκιμασει εχουν πιο μαλακες σχεσεις..Με ξενερωσε απιστευτα γιατι σε 10% κλισεις μονιμα δεν μπορουσα να βρω ρυθμο και επρεπε να κανω ορθοπεταλο με την πιο ******* σχεση και ζοριζομουν.και 10% δεν ειναι και καμμια σοβαρη κλιση.Μη τρελαθουμε..Στο 20% (την εχω ξανακανει αυτη την διαδρομη κιολας με ΜΤΒ) τα ποδια μου μπουκοσαν.Ειναι σα να βαζεις 5η ταχυτητα σε ανηφορα.

γενικα σε κλισεις >8-10%

επιανα περιπου 10-12χμ/ω αλλα ζοριζομουν πολυ..Γιαυτο δε κανει ανηφορες ο φραγμας γιατι δεν βοηθαει το ποδηλατο..

Πως μπορω να δω τι διαολο γραναζια φοραει αυτη η μλκια..

Djd τα φωτα σου.

να και η διαδρομη.

Untitled by gomar_4 at Garmin Connect - Player

Υ.Γ τα αστερακια γραφουν Μαλακ-ιά αλλα το φορουμ νομιζει οτι βριζω την σχεση :p

Υπάρχουν τριών ειδών πεταλιάρες στις κούρσες. Standard (Συνήθως 53/39), Compact (50/34) και triple (50/38/30), τα νούμερα είναι ο αριθμός των δοντιών στα γρανάζια. Επίσης στην κασέτα έχεις επιλογές από 11 μέχρι 29, με πιο διαδεδομένη την 12-25. Όσο πιο δυνατός είσαι τόσο μεγαλύτερα γρανάζια μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Πχ εγώ στο πρώτο ποδήλατο είχα τριπλή, στο PlanetX έχω compact και το νέο θα είναι με 53/39.

Ο φάρμας αν θυμάμαι καλά έχει Standard μπροστά με 25 το μεγαλύτερο πίσω που είναι σχετικά ψιλοβαριά σχέση. Το πιο οικονομικό που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να ελαφρύνεις την σχέση είναι να βάλεις μια 27άρα ή 29άρα κασέτα πίσω (αν είναι το μακρύ ντεραγιέ) αλλά μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξεις και αλυσίδα για να βάλεις 29άρα πίσω.

Διαφορετικά HTFU :p

Edit: Βρήκα φώτο από το ποδήλατο του: bike11.jpg

53/39 φοράει, και από ότι φαίνεται 25 πίσω.

αυτο τι ειναι δλδ ; σκληρη σχεση ;

Μαλιστα...23 πισω φοραω και μπροστα 39....που πα ρε καραμητρο ετσι σε τετοιες ανηφορες

το εβγαλα ομως :D

και παλι αλλη μια ,τι εχεις στον κυβο?

22-32-44?

εδιτ

Noμιζω το βρηκα...απο νετ 24-32-42 και 11-36 πισω?

Ναι 39/23 είναι πολύ σκληρή σχέση, δεν υπάρχει λόγος να έχει τέτοια σχέση στο ποδήλατο εκτός αν τρέχει σε αγώνες, και πάλι υπερβολή είναι.

και παλι αλλη μια ,τι εχεις στον κυβο?

22-32-44?

εδιτ

Noμιζω το βρηκα...απο νετ 24-32-42 και 11-36 πισω?

ιδεα δεν εχω.αληθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.