Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Specialized rockhopper in da house :dance3::dance3::dance3:

Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Αλυσίδα μηχανής abus ή πέταλο ΑΜΕΣΩΣ!!!

Να ρωτησω κατι, η αναρτηση Suntour SRM 2025 75mm μπορει να "αυξομειωθει"? Την θεωρω αρκετα σκληρη (δεν απορροφα τις ανωμαλιες στο δρομο οσο θα ηθελα). Και αν ναι πως? Ειδα πως εχει κατι "ρυθμιστες" επανω, αλλα δεν μπορω να τους περιστρεψω με τιποτα...

Σούπερ πήγε ο αγώνας σήμερα, περίπου στην 20άδα τερμάτισα από τους 100+.

Ο προσαγωγός μου με τσάκισε στα τελευταία 5 χλμ όμως.. μάλλον το σ/κ θα το ξεκουράσω για τα καλά. Και τα στατιστικά: League Race1 by astranoc at Garmin Connect - Details

εκει που ξεκινησα ωραια και καλα με την κουρσα ως βαρκιζα.λεω ενταξει σε μια μιση ωρα να βγαλω 50χιλιομετρα μιας και στην μια ωρα εβγαλα 32,2.

Ε με ξενερωσε που δεν εχουμε δρομους και μεσα στην κινηση δεν μπορεις να κανεις ποδηλατο.Να χωνεσαι αναμεσα στα αμαξια και καθε 100 μετρα φαναρι.

ναι ηθελα να κανω χρονο σημερα και οχι βολτουλα..

το 32-33 στα 50χμ το εχω ανετα

Untitled by gomar_4 at Garmin Connect - Details

Πάρε το αμάξι και φύγε μετά την Ανάβυσσο ρε, λογικά θα ναι πολύ καλύτερα από θέμα κίνησης/φανάρια. Ή βγες στην παλιά εθνική.

Ξέρει κανείς τίποτα για πανελλαδική ποδηαλτοπορεία την ερχόμενη Κυριακή?

Θα πάει κανείς? Στο Ηράκλειο Κρήτης κανείς?

Ναι προφανώς δεν θα είναι ούτε 150 km κούρσα, ούτε downhill, βολτούλα θα είναι χαλαρή.

παιδάκια, σκέφτομαι για ποδήλατο για το χωριό [χρήση 2-3 μήνες το καλοκαίρι, και το Πάσχα λογικά]. Δρόμοι επαρχιακοί και χωματόδρομοι/καρόδρομοι, με αρκετές ανηφόρες. Σε τι τύπο ποδηλάτου κοιτάω γιατί έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια [hybrid, trekking, mtb, something else]; Και τι τιμή να υπολογίζω;

παιδάκια, σκέφτομαι για ποδήλατο για το χωριό [χρήση 2-3 μήνες το καλοκαίρι, και το Πάσχα λογικά]. Δρόμοι επαρχιακοί και χωματόδρομοι/καρόδρομοι, με αρκετές ανηφόρες. Σε τι τύπο ποδηλάτου κοιτάω γιατί έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια [hybrid, trekking, mtb, something else]; Και τι τιμή να υπολογίζω;

εδω αθηνα θα κανεις καθολου ;

Γιάσονα πόσο καιρό ακόμα θα το έχεις το κουρσάκι?

Μέρα με την νύχτα ε?

Καλά εικάζω μετά το MTB πρέπει να είναι σαν να φοράς σερβιέτα με φτερά!

μεχρι να παρει αδεια ορκομοσιας ο φανταρος μας.

καλα ενταξει.πραγματικα ειναι σα να μη κανω ποδηλατο..Δε περιμενα να ειναι ΤΟΣΟ ευκολο.

καλα λενε οτι στο βουνο αποκτας δυναμη πολυ και αντοχες.

ουτε μια στιγμη στα 50χιλιομετρα δε ιδρωσα , λαχανιασα

σκεφτομαι οτι αν καλομαθω τωρα στην κουρσα , μολις θα ανεβω στο MTB θα μου φαινεται οτι σπρωχνω αμαξι.

Σκέφτομαι μην μας γίνεις αδερφή του δρόμου στο τέλος...

αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα ;)

:p

Πήγαινε καμιά ανάβαση όμως, γιατί όλο στην φλαταδούρα σε βλέπω :p

Ωχ να και οι αιχμές!

Αν θέλεις πάμε απο εμένα και γυρίζεις (γιατί εγώ θα πεθάνω) Μαραθώνα!

Αν ανέβεις τον Διόνυσο δεν θα ξαναμιλήσει αυτός με τα κεραμυδί :D

εδω αθηνα θα κανεις καθολου ;

Χλωμό, γιατί δεν έχω πως να το πηγαινοφέρνω [Κεφαλονιά πάω/έρχομαι με ΚΤΕΛ ή με αεροπλάνο].

Ωχ να και οι αιχμές!

Αν θέλεις πάμε απο εμένα και γυρίζεις (γιατί εγώ θα πεθάνω) Μαραθώνα!

Αν ανέβεις τον Διόνυσο δεν θα ξαναμιλήσει αυτός με τα κεραμυδί :D

Προφανώς κάνω πλάκα. Η ομορφιά της κούρσας είναι η ταχύτητα και το πως καταπίνει τα χιλιόμετρα. Το πιο ωραίο όμως (αν και λίγο μαζοχιστικό) είναι οι αναβάσεις. Όσο πιο γρήγορα πηγαίνεις, τόσο πιο πολύ εκτιμάς την προπόνηση που έχεις ρίξει και τόσο πιο πολύ το ευχαριστιέσαι. Το να βλέπεις τους σφυγμούς να κοπανάνε στα κόκκινα και να προσπαθείς να βρεις λίγο αναπνοή ακόμα για να πας ελάχιστα πιο γρήγορα δεν περιγράφονται αν δε τα έχεις νιώσει. Και τι πιο ωραίο από το να φτάνεις στην κορυφή, να απολαμβάνεις την θέα και να έχεις μια κατηφοριά μπροστά σου που θα την κατέβεις φέτες!

Προσωπικά με τα trekking έχω αρχίσει να μη τα πάω καλά γιατί μου θυμίζουν τα SUV, κάνουν τα πάντα μέτρια και τίποτα καλά, καίνε τον πωπώ τους και δε πάνε και πολύ γρήγορα. Καλύτερα να πάρεις ένα MTB με ανάρτηση που να κλειδώνει με ένα δεύτερο σετ ζάντες με slick λάστιχα για το δρόμο, θέλεις λιγότερο από 2 λεπτά για να αλλάξεις τις ρόδες.

Μην σε νοιάζει και εγώ πλάκα κάνω.

Εγώ μαζί σου, και ας τα έχω κάνει λίγες φορές με ΜΤΒ όλα αυτά.

Τον άλλο φοβάμαι που κάποια μέρα θα μας πει "είμαι Λάρισα στον NTG για καφέ, ξεκίνησα για Σούνια αλλά ξεχάστικα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.