Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

f@@@@@@@@@@ck. Τι υπερκατάβαση είναι αυτήν; Υπάρχει καμιά τέτοια στο πατρίντα;

f@@@@@@@@@@ck. Τι υπερκατάβαση είναι αυτήν; Υπάρχει καμιά τέτοια στο πατρίντα;

Καταβάσεις τέτοιες υπάρχουν, τέτοιοι αναβάτες το θέμα είναι...

να ευχαριστησω επισης και τον φραγμα που μου εμπιστευτηκε την κουρσα του για 15μερες :D

Θέλουμε βίντεο να δέσεις την κούρσα σε κάνα στύλο της ΔΕΗ σε κακιόφυμη περιοχή καθώς ψυρίζουν 1-1 τα κομμάτια.

Καμία γνώμη για τούτο; attachment.php?attachmentid=145730&d=1296409565

GT Triple Triangle aluminium frame with hydroformed butted tubes.

Marzocchi 33R fork with 120mm travel, 15mm bolt thru axle, adjustable rebound damping and preload.

Shimano Deore/ SLX 27 Speed gearing.

Limited Edition white Avid Juicy 3 hydraulic disc brakes with 185/160mm rotors.

Truvativ Blaze chainset.

400ευρώ 2ο χέρι με λίγα χλμ. Άντε μπας και βάλουμε στο τρυπάκι και τον 2ο founder :p

Δεν το βλέπω την πικ, GΤ είναι αν κατάλανα καλά ε?

Το πηρούνι είναι καλούτσικο, το ίδιο και τα φρένα / ταχύτητες, δεδομένου πως δεν θα φάει και τρελό κοπάνημα...

400 ευρώ είναι καλά αν σκευτείς πως φρένα / πηρούνι κάνουν τοσο (more or less).

η μονη μου ενσταση για την αναρτηση...

εχω ακουσει τοσα και τοσα.Οπως και σαν αισθηση δε μου πολυ κανει

Ακόμα πονάει ο προσαγωγός ρε γμτ, διάβαζα σε sites, άλλοι προτείνουν πάγο, άλλοι θερμαντική αλοιφή.. εγώ λέω να το αφήσω να ηρεμήσει για σήμερα κι αύριο θα δούμε η διαδρομή προς τη δουλειά τι θα πει.

Κοιτα, σε εμενα μου ειχαν πει οταν ειχα πεσει απο μια σκαλα (εβαζα ενα φωτιστικο), οτι στο χτυπημα βαζεις παγο κ στον μυικο τραυματισμο θερμαντικη.

Το ποδηλατο, ιδιως γι τα λεφτα του δειχνει καλο, εχω ιδια φρενα, entry level hydraulics μεν, αλλα σταματαει full on χωρις ευκολα μπλοκαρισματα. Η αναρτηση ειναι πιο dirt jump φαση, η διαδρομη ειναι οτι πρπει. Σασμαν κτλ, οτι ειναι απο deore και πανω ειναι μια χαρα (ιδια τεχνολογια, απλως λιιγο πιο βαρυ, so what?..). Σαν γεωμετρια θεωρω οτι ειναι αρκετα bmxαδικο. Εχτες εψαχνα ποδηλατο για ενα καλο μου φιλο, κατεληξα στο ακολουθο, ενταξει ειναι πιο bmx, πιο αλητια και πιο ακριβο λογω οτι ειναι καινουριο.

45093.jpg

Rocky Mountain Flow 1 Hardtail Bike 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Μετά το βίντεο του Hydra για κάποιο λόγο μου δημιουργήθηκε μια επιθυμία να ξεκινήσω mountbike :hehe:

μετά το 2:50 ο τύπος πως καταφέρνει και πηγαίνει στο δρομάκι με τόσο μεγάλη ταχύτητα??

Μετά το βίντεο του Hydra για κάποιο λόγο μου δημιουργήθηκε μια επιθυμία να ξεκινήσω mountbike :hehe:

μετά το 2:50 ο τύπος πως καταφέρνει και πηγαίνει στο δρομάκι με τόσο μεγάλη ταχύτητα??

το ελαστικο,η γεωμετρια ποδηλατου και ο αναβατης.συν οτι ξερουν τα πατηματα της πιστας καλα.

μολις γυρισα απο βολτα με το bike, δεν φοραω ξανα πουκαμισο, γινεται λουτσα..

Αυτο το τραβηγμα στον ωμο δεν λεει να με αφησει οταν κανω πανω απο 10χλμ και δεν ξερω αν τελικα η σελα με offset θα με βοηθησει η οχι...μηπως πρπει να σηκωσω λιγο τον λαιμο?

χαχ!

ερωτευτηκα την κουρσα σου φραγμα :p

44χιλιομετρα εκανα και δεν καταλαβα τπτ.

σιγουρα στο 33-35average και η πλακα ειναι οτι συνηθησμενος απο το MTB δινω την ιδια δυναμη σε ευθεια και βλεπω 58km :p

οπως μου λεει και ενας φιλος του πατερα μου καθηγητης της ΑΣΟΕΕ, both and more! :p

χαχ!

ερωτευτηκα την κουρσα σου φραγμα :p

44χιλιομετρα εκανα και δεν καταλαβα τπτ.

σιγουρα στο 33-35average και η πλακα ειναι οτι συνηθησμενος απο το MTB δινω την ιδια δυναμη σε ευθεια και βλεπω 58km :p

35km/h average για 44χλμ μόνος σου; Ή ήσουν μόνιμα σε κατηφόρα είτε είχες τον άνεμο στην πλάτη σου είτε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την αλλαγή επαγγέλματος!

τα 22km τα εκανα σε 40λεπτα.

δε ξερω ποσο βγαινουν.παντως εβλεπα συνεχεια πανω απο 31-32

πως βλεπουμε τα αρχεια του 500garmin? εκλεισε και απο μπαταρια.Αλλα θελω ποδηλατισιμη ωρα

edit : Καποιος για split :p

λοιπον μπουρδες.σπαστηκα.συνεχεια εβλεπα πανω απο 31-32χμ/ω γιαυτο και πιστευα τοσο.

τελικα ειναι 28,5χμ/ω

Αλλα ανετα μπορω το 30+ γιατι δε ζοριστηκα καθολου σημερα.

http://connect.garmin.com/activity/83587588

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.