Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Εγώ αγάπη πήρα σχάρα, οπότε είμαι κομπλέ.

Που σημαίνει πως μπορώ να παίξω και αλλού αν θέλεις.

Απόγευμα μπορώ να κάνω, και στην χειρότερη θα κατεβάσω το ποδήλατο απο το πρωί μαζί μου κέντρο και θα έρθω να σε βρώ αν δεν πάμε Βόρεια που με βολεύει.

Οτι θέλετε.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
με εχεις βαλει στην πριζα αλλα δεν μπορω να δω φως τωρα, θα υπαρχουν ξανα αυτες οι εκπτωσεις φετος?

Συνήθως όλο τον χρόνο έχουν καλές προσφορές αυτοί, εξαρτάται κι από το στοκ βέβαια, συνήθως προς τα χριστούγεννα σκάνε οι καλύτερες ή μετά το τέλος της σεζόν προς τέλη σεπτέμβρη.

Εγώ αγάπη πήρα σχάρα, οπότε είμαι κομπλέ.

Που σημαίνει πως μπορώ να παίξω και αλλού αν θέλεις.

Απόγευμα μπορώ να κάνω, και στην χειρότερη θα κατεβάσω το ποδήλατο απο το πρωί μαζί μου κέντρο και θα έρθω να σε βρώ αν δεν πάμε Βόρεια που με βολεύει.

Οτι θέλετε.

αυτες τις μερες εως και 14/5 θα ειμαι λιγο σφιγμενος στο προγραμμα.

Οποτε δε ξερω.

λοιπον για να μην το χασουμε, μεσα στο σκ μπορουμε να τα βρουμε? Εγω δεν εχω προβλημα, αν ειναι να μην γινει, τα λεμε και 9:30. κ κεντρο παω οπου θελετε αρκει να κανουμε ποδηλατο.

έχετε να μου βρείτε και μένα κάνα ποδήλατο να σας κάνω παρέα?

Ιάσωνα το κουρσάκι θα μπορέσω να στο δώσω την Τρίτη και για το επόμενο 15ήμερο που γυρνάω μετά την ορκομωσία.

γτ σου γεμιζουμε το λογκ; φοτμε να το αφησουμε καλυτερα να μην με πιεζει κ ο χρονος κ να μπορει κ ο αρρωστουλης μας;

τι να κανω να σας τραβηξω δεν γινεται, παντως αν ψηνεστε παρτε με τηλ διοτι αντε ποτε θα ξαναβρεθουμε..

fragma εχω ενα παλιο peugeot αλλα χωρις αναρτηση κ εχει μεινει απο σασμαν, οποτε...

αν βρεις παντως καποιο παρε με τηλ γιατι ψηνομαι χοντρα.

edit> DJD τελικα λευκο παω κ εγω (Οταν..) θα μου αρεσε το μπλε με μαυρη ζαντα και λιγες ακτινες, αλλα τα λουλουδακια μου το χαλανε..λευκο βελος λοιπον..το μονο που με προβληματιζει ειναι το εως 24mm λαστιχο, την παλευουν αυτα τα ελαστικα σε ενα χωματινο πατημενο για μια παραλια? στο ανεβασμα?

Σε χωμάτινο πατημένο δε θα έχουν πρόβλημα, ειδικά αν φορέσεις τίποτα με προστασία για τα γυαλιά κτλ. Κάτι τέτοιο, έχουν καλή προστασία αλλά στην πρόσφυση, ειδικά στο βρεγμένο, είναι για πολλές κλωτσιές.

Σήμερα έκανα την πρώτη προσπάθεια του χρόνου για Time Trial και παραδόξως πήγε ανέλπιστα καλά, είμαι τουλάχιστον 6 λεπτά κάτω από πέρυσι στην ίδια διαδρομή (lap2). Βέβαια φέτος είχα και τα aero bars...

attachment.php?attachmentid=44460&stc=1&d=1304185058

Αύριο έχει 160χλμ, ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό!

post-23-1416075191,5957_thumb.jpg

πολυ ομορφο το ποδηλατο σου,αυτο ειναι που παραγγειλες και θα ερχοταν τον ιουνιο???

Όχι αυτό είναι που έχω τώρα.. το άλλο το περιμένω ακόμα κι από ότι φαίνεται θα γίνει χειρότερο γομαράκι αν μου κάτσει ένα auction στο ebay :D

Όχι αυτό είναι που έχω τώρα.. το άλλο το περιμένω ακόμα κι από ότι φαίνεται θα γίνει χειρότερο γομαράκι αν μου κάτσει ένα auction στο ebay :D

Γκουάτ όξιον?

τουμπανιζατερ το ποδηλατο DJD, well done mate.

περιμενω εντυπωσεις απο τα 160 σημερα! :dance3:

Σούπερ πήγαν τα 160 σήμερα Slieve Bloom Challenge by astranoc at Garmin Connect - Details! Μέχρι τα 100 πραγματικά πέταγα, το ένα από τα δύο μεγάλα spikes που βλέπετε βγήκε με τον μεγάλο δίσκο, 6-7% κλίση. Περίπου στα 110χλμ, το σώμα έκανε ένα περίεργο shutdown και μου είπε ένα μεγάλο FU! Και λέω περίεργο γιατί κι έπινα κι έτρωγα σωστά κτλ. Χρειάστηκε ένα μιξ χημικών για να ξυπνήσει.. (κόκα κόλα, λαστιχένια τζελ κι energy gels) και περίπου 15χλμ. Το υπόλοιπο έγινε με πολύ καλό τέμπο. Άλλωστε το 28.2 avg speed σε τέτοια διαδρομή και τόσα χλμ τα λέει όλα. Την Πέμπτη έχει αγώνα ταχύτητας, 40χλμ... θα δούμε πώς θα πάει γιατί ο προσαγωγός μου με έχει τσακίσει το τελευταίο δίωρο.

Ακόμα πονάει ο προσαγωγός ρε γμτ, διάβαζα σε sites, άλλοι προτείνουν πάγο, άλλοι θερμαντική αλοιφή.. εγώ λέω να το αφήσω να ηρεμήσει για σήμερα κι αύριο θα δούμε η διαδρομή προς τη δουλειά τι θα πει.

Κώστα, trivial question, αλλά still.

Εικάζω πως ειδικά μετά απο τέτοιες 160άρες, ξεκουράζεις τον οργανισμό σου / μύες με 1-2-3 μέρες ξεκούραση έτσι?

Επίσης εκτός απο πρεζοτζέλ, και ποτά, ταίζεσε με αρκετά μακαρόνια / ρύζι, αλλά και πρωτείνη για να καίς 6κ+ θερμίδες ανά τέτοιο run έτσι?

wow

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D4iU-EOJYK8&feature=autoshare]YouTube - GoPro HD HERO camera: Mountain Bike Clip[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.