Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Εγώ όχι, αλλά ξέρω κόσμο που το έχει κάνει. Όχι C-FS, αλλά ανάλογο, ίσως και ακριβότερο :hang3:

Γενικά όμως, οι περισσότεροι που παίρνουν ΜΤΒ, άσχετα αν είναι FS ή ΗΤ, το παίρνουν για all-round και όχι για χώμα.

Ε,δεν σημαινει πως ειναι και λογικο ομως....γιαυτο υπαρχουν κατηγοριες ποδηλατων.αλλιως ολοι θα καναμε την δουλεια μας με οτιδηποτε ειχε δυο ροδες:p ειναι υπερβολη εως αδικαιολογητο να παρει καποιος φσ για all around. Κ δεν αναφερομαι για τον φοτμε..

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

@fotme..το 1.35 -σαν διασταση- μπορεις να το βαλεις στην ζαντα..

(στην περιπτωση που δεν το εχεις βρει μεχρι τωρα)

υ.γ

Στην θεση σου παντως και με αυτα που βλεπω δεν θα το εβαζα παντως ...ανεξαρτητως ελαστικου.

Tolis9 τα raleigh προσωπικά δε τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, θα προσπαθούσα να βρω κάτι άλλο.

Και μια φώτο από την χθεσινή βόλτα..

attachment.php?attachmentid=44324&stc=1&d=1303378872

post-23-1416075163,3109_thumb.jpg

ωραιο τοπιο, ωραιες ζαντες! Μηπως γνωριζεις να μου πεις αν το τραβηγμα κατω απο αυχενα ειναι απο μαζεμενη σταση? το οφφσετ στην σελα θα ανοιξει την σταση?

@ntg: τα travelcontact λεω να δοκιμασω τελικα, προεχει ομως μια καινουρια σελα.

Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, υπάρχουν μερικοί λόγοι που θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό. Αν έχεις την σέλα πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με το τιμόνι κι αναγκάζεσαι να κοιτάς "στραβά" όλη την ώρα για να βλέπεις μπροστά. Αυτό το παθαίνω κι εγώ με την κούρσα σε μεγάλες καταβάσεις γιατί η στάση είναι πολύ επιθετική κι η κατηφόρα δεν βοηθάει. Ένας μακρύτερος λαιμός ίσως βοηθήσει, ή μερικά spacers κάτω από το τιμόνι για να το φέρεις λίγο ψηλότερα.

καλα ρε αθεοφοβε...εχεις δωσει τα απειρα για τα 5-6 ποδηλατα που εχεις...εχεις δωσει καμποσα για το 3gs...δωσε κατιτις να παρεις μια ψηφιακη της προκοπης!!!

Θα σου βρω μια μικρουλα να μην φαινεται ουτε μεσα απο το κολαν..

Τι raw και τι jpg να ζητησω απο το 3gs ...!!??!!?!!

Εσύ φταις που μου πρότεινες πριν 3 χρόνια εκείνη την βρωμοcanon :p Βρες μου μια ultra compact με ανύπαρκτο βάρος και φακό της προκοπής και το συζητάμε.

ΛΟΛ, αγανάχτηση, αλλά έχει δίκιο!

ΜΕ τις σαβούρες που μαζεύτεις lately ίσως χρειάζεσαι καμία Olympus που είναι σαν nuclear bunkers σε μικρό μέγεθος, αλλα όντως άλλαξε την :p

NEX-5 & 16mm :p

Ναι θα δώσω 600ευρώ για κάμερα η οποία μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή από βροχή ή πέσιμο :hehe: Δε σφάξανε!

Μένει κάπου που έχει πιο πολλή βροχόπτωση απο ντουζιέρα, γιατί να θέλει να πάρει κάτι που δεινητικά θα έχει πρόβλημα με τον καιρό?

ρε συ ντάξει είπαμε δεν είναι από ζάχαρη η μηχανή ας πάρει μια ε1 τότε να τη χαρεί

Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, υπάρχουν μερικοί λόγοι που θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό. Αν έχεις την σέλα πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με το τιμόνι κι αναγκάζεσαι να κοιτάς "στραβά" όλη την ώρα για να βλέπεις μπροστά. Αυτό το παθαίνω κι εγώ με την κούρσα σε μεγάλες καταβάσεις γιατί η στάση είναι πολύ επιθετική κι η κατηφόρα δεν βοηθάει. Ένας μακρύτερος λαιμός ίσως βοηθήσει, ή μερικά spacers κάτω από το τιμόνι για να το φέρεις λίγο ψηλότερα.

παιζει αυτο που λες, μετα τη σελα παω παλουκοσελο λαιμο, τα thompson τα θεωρεις καλα?, διοτι βλεπω οτι ειναι τα πιο αυθεντικα χωρις πολλα φρουφρου.

Δε τα έχω χρησιμοποιήσει τα thompson και δεν ξέρω και κανέναν που να τα έχει, κυρίως με FSA, Ritchey, Zipp, 3T, Easton παίζουμε.

Tolis9 τα raleigh προσωπικά δε τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, θα προσπαθούσα να βρω κάτι άλλο.

Και μια φώτο από την χθεσινή βόλτα...

επειδη η αγορα θα γινει απο μαγαζι συγγενικου προσωπου παιζω αναμεσα στο συγκεκριμενο μοντελο απο raleigh σε atala και μετα σε orient.....

δεν εχω ιδιατερα πολλες επιλογες...εχεις να μου προτεινεις κατι αντιστοιχο σε atala η orient ????σε ευχαριστω πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.