Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Αναλογα και τι χρηση θες να τους κανεις ..double fighter 2 ή country plus.

(και τα 2 της continental σε -για τα δικα μου γουστα- διασταση 26χ1.9)

Οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλα βεβαια ..

p042623.jpg

p0413032.jpg

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

καλημερα, thnx για τις απαντησεις, το πρωτο μου μελημα σε νεες αγορες ειναι να μειωνω οσο μπορω το αναρτωμενο βαρος. Απο οτι βλεπω στο σιτε της continental το touring plus που μου αρεσει full on ειναι σχεδον ενα κιλο, εναντιθεση με το δικο μου που ειναι 680 κ 2.2.

οποτε προτιμοτερο το double fighter,

αυτα εδω τι λενε? μηπως ειναι ακριβα σχετικα? folding η wired῞?

Bike24 - Continental TravelContact Reflex Touring-Tire 47-559

Wiggle | Continental TourRide City Mountain Bike Tyre MTB Slick Tyres

μη τρελενεσαι με το βαρος του ποδηλατου σου παντως.

Το βαρος που θα κερδισεις απο λαστιχα πχ θα το παρεις απο την τρομπα η κανα φωτακι.

αν θες να κερδισεις πραγματικα βαρος , αλλαξε παλουκοσελο , τιμονι , ζαντες και ολα τα περιφερειακα σε full xtr.αλλα εκει θες και ενα χιλιαρικο για 1 κιλο

http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=7275;page=1;menu=1000,2,103,104;mid=0;pgc=82:270 τα ειδες αυτα ;

http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=10026;page=1;menu=1000,2,103,104;mid=6;pgc=82:270

ωραιος, για τα durano εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχει πλαινα για λιγο χωμα, μαλλον με βλεπω για τα Travel, αν δηλαδη κ εσυ μου προτεινεις 20῝+ λαστιχο, τοτε το travel ειναι νορμαλ.

Για το βαρος σαν απολυτο δεικτη οχι δεν με νοιαζει, αλλα οτι ειναι πανω στην ροδα μου με νοιαζει, θελω μικρο βαρος εκει. απο αναρτηση ειμαι οκ, απο ζαντα ειναι οκ αλλα λιγο βαρια, h fulcrum ειναι οτι καλυτερο απο θεμα αντοχης κ βαρους σε αυτα τα λεφτα. Το παλουκοσελο θα ειναι η μεθεπομενη αγορα, θα παρω ενα Thomson elite setback, γιατι εχω μακρια χερια. Τωρα που το ανεφερα, εχω σηκωσει κ αλλο την σελα γιατι με χτυπαγε στη μεση, αλλα τωρα πχ μετα την βολτα του σαββατου ειχα πιασιμο στο πανω μερος της πλατης, κατω απτο σβερκο. Τι αλλο περαν απτο setback θα βοηθησει? μακρυτερος λαιμος?

δε καταλαβαινω την λογικη , ασφαλτινο λαστιχακι και για λιγο χωματακι.

εχεις ενα γαμ-ω ποδηλατο και θα το χαραμισεις με ασφαλτινα λαστιχα ; η θα ψαχνεις να βρεις μεσες λυσεις και για λιγο χωματακι ;

στο κατω κατω γιατι πηρες τετοιο ποδηλατο , αν πατας λιγο χωματακι ;

ασε τα 2.2 πανω για χωμα αυστηρα και παρε ενα ΚΑΘΑΡΑ ασφαλτινο αν γουσταρεις δρομο

οχι ρε συ, χωμα ειμαι ξεκαθαρα, απλως θελω να εχω ενα 2ο σετ για τυχον βολτες, πες πχ οτι μου την βαρεσει να παω σε μια εκδρομη 1000 χλμ, με του χωματος θα παω?

edit> απλως θελω να καταλαβεις οτι δεν ειμαι ο ανθρωπος αχ μην πεσει στην λακουβα, αχ μην καβαλησω το πεζοδρομιο, αχ κ ουχ, δεν με νοιαζει, θελω να παταω παντου με ενα πιο ασφαλτινο χαρακτηρα. το σαββατο πχ. στις πρωτες 2῏3 πεταλιες σχεδον παντα σπινιαρα.

τα schwalbe ειναι 1.35.

Περα απο την προφανη μειωση του βαρους εισαι σιγουρος οτι μπορεις να το βαλεις στην ζαντα σου?

Στα πολλα δες και τα travel contact..26χ1.75 που θα μπαινει και στην ζαντα σου .

e2b7bcf790cdf4b870bfd2885648972d%5B1024x768%5D.JPG

ναι αυτο δεν το ξερω και για αρχη δεν θα εχω δευτερη ζαντα, αυτες εδω εχω τωρα.

η travel μου αρεσουν διοτι, εχουν ηδη σαμπρελα μεσα, gatorskin με περισσοτερα tpi κ το guarantee οτι δεν σκανε για ενα χρονο, δεν λεω οτι δεν ειναι marketing αλλα για να το θετουν σημαινει οτι ειναι ενισχυμενα. αν ειμαι λαθος μου προτεινεις κατι καλυτερο, np. το μονο που θελω ειναι να ειναι ρολαριστα για ασφαλτο κ να αντεχουν πολυ.

εδιτ>βρηκα αυτο τον πινακα, τα tour ride που προτεινεις ειναι οντως πολυπλευρα, το μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο βαρια, αν κ βλεπω διαφορα editions. το πιο ασφαλτιο κ puncture proof δειχνει το topcontact αλλα ειναι πολυ ακριβο το ατιμο..

Γιάσονα, πες ΤΩΡΑ τη ανάρτηση πήρες μπροστινή.

(πλζ)

/λοβ

tora SL 100mm 2011 ασπρη

στο κατω κατω γιατι πηρες τετοιο ποδηλατο , αν πατας λιγο χωματακι ;

Για τον ίδιο λόγο που παίρνει κάποιος ΧΤ, XR, Jeep και κυκλοφορεί στην πόλη... Για να μην αγχώνεται με την κάθε λακκούβα, το ότι θα ανέβει πεζοδρόμιο, το ότι φοράει ευαίσθητες ζάντες, κλπ.

Γενικά τα ΜΤΒ πολύς κόσμος τα χρησιμοποιεί σαν all-round ποδήλατα.

παντως να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι της ποζεριας :p, προσωπικα καβαλω panda 4x4 και δοκιμαζω νεους τροπους ανεβασματος, αλλα να οπως στο panda ειχα κατι χειμερινα πολυ καλα dunlop που σκαγανε για πλακα πανω στο βουνο καλοκαιρι, ετσι θελω να εχω και ενα λαστιχο που δεν με νοιαζει αν βγω απτο το μονοπατι κ πατησω στο πουρναρι γτ δεν θελω να πατησω κατω η να σταματησω.

Δεν θελω να αποφευγω τα γυαλακια απο κατω, θελω να παω σε μια παραλια αλλα να μην κανω πεταλι αδικα με το χωματινο στις ασφαλτινες ανηφορες, θελω να μπω σε εκεινο το παρτερι κ να κανω αλμα κ δεν με νοιαζει αν το ασφαλτινο σκασει.

Μακαρι να ειχα λεφτα κ για ασφαλτινο ποδηλατο, αλλα δυστυχως τωρα δεν εχω, οποτε ψαχνω να βρω ενα ενδιαμεσο τροπο ο οποιος ειναι καταληλοτερος για την εκαστοτε χρηση, χωρις ομως να χανει τις σταθερες της ταχυτητας, ασφαλειας κ αξιοπιστιας.

edit> λοιπον Gomar παρε με κ μαθητευσε με στα βασιλικα για να δεις ποιος ειναι για λακουβες! :p

μετα το πασχα εσενα και τον κλεισθενη στα μονοπατια των Βασιλικων..

αναμενετε :D

παρε canyon fs εσυ για λακουβες.

lol

Εγώ όχι, αλλά ξέρω κόσμο που το έχει κάνει. Όχι C-FS, αλλά ανάλογο, ίσως και ακριβότερο :hang3:

Γενικά όμως, οι περισσότεροι που παίρνουν ΜΤΒ, άσχετα αν είναι FS ή ΗΤ, το παίρνουν για all-round και όχι για χώμα.

Και γιαυτό και μετά από μια-δυο βόλτες τα παρατάνε στις αποθήκες, είναι χαζό να κουβαλάς 15-16 κιλά ποδήλατο (τα φτηνά mtb) με τρακτερωτά λάστιχα μέσα στη πόλη για τις λακούβες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.