Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

λοιπον εγω ειμαι μεσα 100%, μπορει να ερθει και μια κοπελα. Αυρο στανταρ εχει καλο καιρο? 11 το κλειδωνω ευκολα.

Παμε και Ζαχο για σουβλακια῎Βουλιαγμενη :D

ειχα σκοπο για αναβαση παρνηθας αυριο μαζι με dolly...αλλα δε το βλεπω να γινεται.

Ρε Dolly, σε ενοχλει κι εσενα η σελα του hardrock??

Σκεφτομαι να το παω στον κοπριτη να μου μονταρει ενα Lazyboy στη σελα... Τι διαολο??

αυτο που κανει το sports τρακερ δεν ειναι πλοηγηση σε χαρτη.Καταγραφη διαδρομης ΜΟΝΟ (δεν δειχνει εικονα δλδ) και μετα το περνας στο sprortstracker.com και σου δειχνει την διαδρομη απο google maps + ολα τα στατιστικα

ιντερνετ δε χρειαζεσαι εφοσων εχεις Intergrated gps.Απλως θα αργησει να κλειδωσει.Μπορει στο 2λεπτο , αλλα μπορει και 10λεπτο

Οκ! Σημερα το δοκίμασα και καταλαβα τι παιζει. Εκανα και ένα export σε .gpx και φορτώνει μια χαρα και στο google earth. Επίσης θα ήμουν σιγουρος οτι ΔΕΝ λειτουργει αν δεν μου έλεγες για 10λεπτο. Εκανε 7 λεπτά περίπου να σταθεροποιησει σήμα και να ξεκινήσω αλλα μετα συνεχησε απτοητο και ας ηταν μέσα σε τσαντακι. :T:

εγινε μαγκες... εγω θα ειμαι εκει η καπου εκει κατα τις 12¨30, θα αντιπροτινα πρωταθηματακι καρτ που θα γινει στην πιστα καρτ Ασπροπυργου, αλλα αφου υπαρχει ενδιαφερον θα παω για ποδηλατο.

μόλις γύρισα από Freeday+παλαβοβόλτα λυκαβυττό :hehe:

Σπύρο σπάσε τα τηλέφωνα για να ξυπνήσω αλλιώς δε με βλέπω να σηκώνομαι :p

Πατήσια-Μοναστηράκι-Θησείο-Μοσχάτο-Ταύρο-Καλλιθέα-Τζιτζιφιές-Φλοίσβο-Άλιμο-Αγ.Κοσμά-Γλυφάδα και πίσω

50χιλιομετράκια γράψαμε με τον Σπύρο.Ωραία ήτανε :p

ξέχασα οτι πετύχαμε και το Γιάγκο στο δρόμο :D

ναι ητανε καλα! φαγαμε κ τα μεζεδακια μας τα ωραια, φαγαμε κ βροχη στο γυρισμο στην Πατησιων, ετσι χρειαζεται κ χωρις σταματημο πεταλι! :)

Sirrus Sport 2010 με 619€ ή να κοιτάξω σε αντίστοιχα μοντέλα του 2011? (πωλητής μου ανέφερε ότι δεν έχουν διαφορές εκτός απο την +- 50 ευρώ στην τιμή.)

φαγαμε κ βροχη στο γυρισμο

Ε πες το και αναρωτιόμουνα σήμερα που πήγα να πάρω την μάσκα γιατί έλαμπε σαν πυγολαμπίδα : P

Sirrus Sport 2010 με 619€ ή να κοιτάξω σε αντίστοιχα μοντέλα του 2011? (πωλητής μου ανέφερε ότι δεν έχουν διαφορές εκτός απο την +- 50 ευρώ στην τιμή.)

Και να έχουν διαφορές, αν δε μπορείς να τις καταλάβεις, πάρε του '10. Επίσης παζάρεψε κι άλλο την τιμή, εγώ αντίστοιχα από 580€ το είχα πάρει 420€

Ε πες το και αναρωτιόμουνα σήμερα που πήγα να πάρω την μάσκα γιατί έλαμπε σαν πυγολαμπίδα : P

νταξει :) για να πω την αληθεια ηταν ψιλοβροχο, αλλα ρε Γιαγκο μολις ειχαμε φαει, βροχερο πεταλι μεχρι καλλιθεα, αποβιβαση Μοναστηρακι ελεω εργων κ βουρ για ανω πατησια. το πακετο ηταν αυτο το πλακακι που εχουν στο πεζοδρομιο που ειναι 3῏4 ραβδωσεις. Η κοπελα που ητανε μαζι μας στο δρομο του Θησειου τον κλασσικο εξω απτο σταθμο, ειχε κοσμο, ορδθοπεταλια για να μην ακουμπησει κατω, μια πεταλια πανω στο πλακακι κ παρτη κατω με το πλαι διπλα σε κατι κλειστα τραπεζια παραλια με Ακροπολη :D. Ολη η πατησιων μαρνης εχει μετατραπει σε ενα ασταματητο νταλαβερι. Πολη ωραια φαση, να το ξανακανουμε παιδια.

εδιτ> οφειλω να αναφερω την πολυποικιλοτητα γυναικων που τριγυριζαν, το Σαββατο μονο, τον Fragma :D

Παίδες καλημέρα, δεν το είδα το ΣΚ.

Σόλων η σέλα δεν με ενοχλεί καθόλου (με κολάν πάντα), μέχρι 90 φεύγα που έχω κάνει ΧΜ σε βόλτα. Δεν ξέρω πόσο πιο άνετη είναι η άλλη.

Fotme, ίσως να πάμε καμία αυτές τις μέρες γιατι 5η φεύγω για ποδηλασία τρελή πασχαλιάτικη στο Πήλιο ;)

Πλάκα πλάκα είναι κανείς που θα είναι Πήλιο / βόλο να τα οργώσουμε?

το πακετο ηταν αυτο το πλακακι που εχουν στο πεζοδρομιο που ειναι 3῏4 ραβδωσεις.

Μάλλον αναφέρεσαι στο κιτρινοπό πλακάκι... Είναι για τους τυφλούς. Αναγκαίο κακό για να μπορούν κι αυτοί οι άνθρωποι να κυκλοφορούν στο δρόμο. Βέβαια με τόσα @@ που κλείνουν τις ράμπες και παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο, δε μπορούν... :whip:

dolly : εχω την σχαρα.ποτε θες να ερθεις να την παρεις ;

αντε γιατι σε βλεπω να πηγαινεις ποδηλατωντας μεχρι το πηλιο..!

Επισης , εχω ασφαλτινα λαστιχακια.αντε να δω πως θα πηγαινει ο κυβος στην ασφαλτο :D

Λολ, θα σε πάρω τηλ σήμερα/αύριο να σκάσω να την πάρω!

Για βάλε και ενημέρωσε!

Να σε πω, σε jeep (με κάθετο τώλο πίσω δηλαδή) μπαίνει αυτή η σχάρα ή θα πάρω τα φρύδια μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.