Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Σε αυτή τη φάση που είσαι θα έπαιρνα 100% ασφάλτινο νομίζω.

Για 2 φορές τον χρόνο που θα πατήσεις χώμα, μα το θεό πάρε με τηλ να σου δώσω το δικό μου.

Πάρε ασφάλτινο ΙΜΟ.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
θα μπει καραφλο λαστιχο βασικα μιας και 98% της χρησης θα ειναι στο δρομο...

Για βουνο θα παει μονο οταν κατεβει το συναισθημα αθηνα με το scott contessa :T:

αν ειναι ετσι παρε δρομου με ισιο τιμονι (δλδ οχι κουρσας) λεπτα λαστιχα και 28 ιντσες ροδες.

και θα ειναι πολυ πιο απολαυστικο και ξεκουραστο απο MTB.

και φυσικα με την ιδια δυναμη θα πηγαινεις πιο γρηγορα.

@DJD με τα φρενα τι εγινε?

Δεν ξέρω αν έχει μπει και πιο παλιά, γιατί δεν το παρακολουθώ το θέμα αυτό.

Αλλά προσωπικά έμεινα χαζός μπροστά στην οθόνη βλέποντάς το:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WdOlkadn4E4]YouTube - Chris Akrigg: A Hill in Spain MTB Downhill[/ame]

Dem θα βγάλω ένα βιντεάκι αύριο να δεις που τερματίζει το φρένο να μου πεις αν είναι φυσιολογικό. Είναι λίγο καλύτερα μετά την εξαέρωση αλλά όχι όσο θα περίμενα.

Δείτε μερικές καταπληκτικές λήψεις από το Paris-Roubaix της κυριακής:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3QSpuhIQg1A]YouTube - Parijs-Roubaix van dichtbij[/ame]

βίντεο απο τα cr mag που έχω τώρα. Εντάξει είναι λίγο χάλια το βίντεο του iphone και εγώ ακόμα χειρότερος στο τράβηγμα.

Ακριβώς έτσι ήταν και τα 5 που είχα πριν

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mLUz7DmlEbI]YouTube - Elixir cr mag braking point[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vwsV_4DWSKc]YouTube - Avid Elixir 5[/ame]

Να το βιντεάκι από τα φρένα. Πολύ χαλαρά δεν είναι;

Δε ξέρω αν το έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά όσοι έχετε κάνει παραγγελίες μέσω chainreactioncycles χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας τους τελευταίους 2 μήνες καλό θα είναι να ζητήσετε ακύρωση της κάρτας και έκδοση νέας μιας και το site τους είχε παραβιαστεί και σε κάθε παραγγελία κάποιος τρίτος μέσω thin proxy έπαιρνε τα στοιχεία της κάρτας πριν τα στείλει στο crc. Όσοι χρησιμοποιήσατε paypal δεν διατρέχεται κίνδυνο.

DJD εγω ειχα αγορασει κατι ακρομπαρα τον Γεναρη μερια, διατρεχω κινδυνο, να την ακυρωσω?

Για το διλλειμα σου, εγω Canyon με τα ολα!

Ναι fotme, καλύτερα να μείνεις 2-3 μέρες χωρίς πιστωτική μέχρι να βγει η νέα παρά να τρέχεις με τις τράπεζες μετά. Από όσο γνωρίζω Δεκέμβρη ξεκίνησε η ιστορία, την τρύπα την έκλεισαν αρχές Απρίλη.

Μωρέ κι εγώ προς το Canyon κοιτάω, αλλά το κακό είναι ότι δε μπορώ να το πάρω με το cycletowork scheme, κι ειναι σημαντική έκπτωση.

ωχ μην μου λες τετοια κ μαλιστα στο βιβλιαριο μου εβλεπα κατι 40αρια ασχετα..

αν ειναι απο τετοιο σεναριο δικαουμαι να τα παρω πισω?

αν το canyon δεν σου καλυπτει επιδοτηση, βαλε κατω τις καθαρες αξιες κ δες ποιο συμφερει, μετα βαλε λιιγο συναισθημα κ αποφασισε. :)

αν ειναι απο τετοιο σεναριο δικαουμαι να τα παρω πισω?

Ναι μια χαρά θα τα πάρεις πίσω, απλά κάνε dispute το claim.

Φυσικά μπορείς να αρνηθείς τις χρεώσεις, δε ξέρω αν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και δε ξέρω τι γίνεται αν τα έχεις ήδη πληρώσει, τι χρεώσεις είναι αυτά τα 40άρια;

παιδια θα το ψαξω και θα δω, σαν αναληψεις ειναι, η καρτα δεν ειναι πιστωτικη, debit ειναι. Δεν θελω να λεω πολλα, θα το ψαξω και θα δω, thanks για την ενημερωση.

Να το βιντεάκι από τα φρένα. Πολύ χαλαρά δεν είναι;

Ναι μου φαίνεται να είναι πραγματικά πολύ χαλαρά. Είναι stock η εγκατάσταση; Δεν έχεις αλλάξει σωληνάκια ή κάτι άλλο; Φαίνεται σαν να μην έγινε σωστά η εξαέρωση ή να διαστέλλονται υπερβολικά τα σωληνάκια!

Ναι μου φαίνεται να είναι πραγματικά πολύ χαλαρά. Είναι stock η εγκατάσταση; Δεν έχεις αλλάξει σωληνάκια ή κάτι άλλο; Φαίνεται σαν να μην έγινε σωστά η εξαέρωση ή να διαστέλλονται υπερβολικά τα σωληνάκια!

Stock εντελώς, η εξαέρωση έγινε από μηχανικό που υποτίθεται ότι ξέρει :) Μου φαίνεται θα παραγγείλω το κιτάκι να το κάνω μόνος μου.

Είπα να ξανακουμπήσω και εγώ το ποδήλατο μετά από 7+ χρόνια.

First ride after many years: ZZZ 13, 2011 06:56 Z.Z. in Larissa, Greece | Bike Map | MapMyRIDE

Γνωρίζετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για android? Με περισσότερα στατιστικά, όπως γράφημα στο οποίο να βλέπω την τρέχουσα ταχύτητα σε όλη την πορεία της διαδρομής κλπ.

Ποσταρε ένας φίλος παραπάνω στατιστικα μέσω αυτου...

Sports Tracker

Δεν το ήξερα και το έψαξα λίγο. Στο σαιτ δείχνει μόνο νοκια συσκευες αλλα απο ότι είδα υπάρχουν σαιτ που δίνουν και ανδροιντ εφαρμογή, τόσο δωρεαν, όσο και προ. Το εγκατέστησα στο Ν78 μου αλλα δεν το δοκίμασα γιατι δυστυχώς το τζιπιες του τα έπαιξε μάλλον και μου βγάζει ακρίβεια θέσης και υψομέτρου 60+ μέτρα :hang3:

εγω εχω το sports tracker αλλα μη σε νοιαζει για το gps.ενταξει δειχνει +30(πχ στο δικο μου) μετρα.αλλα σε ολα τα υψομετρα προσθετεις τοσο.

Σαβούρα καλή εχθές, έβρεχε, γλίστραγε ο δρόμος, πήρα μια στροφή με ολίγον πολλά χιλιόμετρα.. και τσουπ πάρτον κάτω. Ευτυχώς το γρασίδι στο πλάι με έσωσε από χειρότερα.

Ευτυχώς το ποδήλατο δεν έπαθε τίποτα!

post-23-1416075145,4322_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.