Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

για να καταλαβω , οταν λες οτι εκανες εξαερωση , χρειαστηκε οντως ;

Αυτό υπάρχει στα elixir R, τα elixir 5 έχω εγώ.

Υπάρχει μια μικρή αλενοβιδα μέσα στο λεβιε στα 5 (απο την εσωτερική μεριά) που πρεπει να ειναι για ρυθμισμα αν κ εγω δεν την εχω πειραξει, τώρα είμαι εκτός, θα ρωτήσω μόλις μπορέσω και τους άλλους .. κανονικά πρέπει να είναι αρκετά σκληρά μετα το bleed. . Αύριο μεθαύριο θα σου απαντήσω πιο υπεύθυνα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί λύση , 3 σετ που έχω δει είναι πιο σκληρά απο shimano slx.

Καλά τα πηγές για ρύθμισμα σε μαγαζί για εξαρέωση και δεν στα ρυθμισαν ; Και τι σου είπαν εκει;

Η εσωτερική αλενόβιδα είναι μόνο για το reach της μανέτας δεν είναι για ρύθμιση των φρένων.

Η εσωτερική αλενόβιδα είναι μόνο για το reach της μανέτας δεν είναι για ρύθμιση των φρένων.

Είναι δυνατόν αυτα τα φρένα να είναι τόσο μαλακά ώστε να φτάνουν και τιμόνι , υποτίθεται ότι σε αυτούς που δεν αρέσουν αυτα τα avid elixir είναι γιατί είναι σκληρά. Έχω ακριβώς τα ίδια φρένα και πιάνουν μετα απο 2 εκ. περίπου , και όχι μόνο εγώ και αυτοι που μου τα συστησαν. Αρχικά πιστεύω ότι δεν έχει γίνει σωστά το bleed στα φρένα του DJD.

2 εκ δεν ειναι πολλα ομως ;

(εξαρταται πως το μετρας βεβαια)

btw τι ειναι reach ?

Είναι δυνατόν αυτα τα φρένα να είναι τόσο μαλακά ώστε να φτάνουν και τιμόνι , υποτίθεται ότι σε αυτούς που δεν αρέσουν αυτα τα avid elixir είναι γιατί είναι σκληρά. Έχω ακριβώς τα ίδια φρένα και πιάνουν μετα απο 2 εκ. περίπου , και όχι μόνο εγώ και αυτοι που μου τα συστησαν. Αρχικά πιστεύω ότι δεν έχει γίνει σωστά το bleed στα φρένα του DJD.

Με την καμία, σωστά τα γράφεις. Υπάρχει πρόβλημα. Έχω και τα 5 και τα cr mag. Είναι φρένα ενός δακτύλου.

Στα 5 η εσωτερική αλενόβιδα συνδέεται με εκείνη την μαύρη ροδελίτσα με τις τρυπούλες και καθορίζουν την απόσταση μεταξύ μανέτας και τιμονιού.

Αυτό μήπως και βοηθήσει.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GzZkEIrCBJ0&t=7m14s]YouTube - AVID Bleed Procedure[/ame]

Αντί του spreader που χρησιμοποιεί αυτός μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κόκκινο εκείνο πραγματάκι που ήρθαν τα φρένα. Την μύτη της μεριάς που είναι σαν πιρούνι. Μην το χώσεις όλο μέσα, λίγο τις άκρες.

Θα βγάλω φώτο αν δεν κατάλαβες ποιο λέω.

Παίδες με πήραν από το μαγαζί ότι ακόμα και μετά το bleed δεν άλλαξε η αίσθηση των φρένων. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δε το έκαναν σωστά.

τελικα ο θορυβος δν ηταν απο το κεντρο.φαγωθηκατε ολοι.το κεντρο με τοσες λασπες ειναι αθικτο.απο τα ρουλεμαν των σπδ ειναι.εμ τα εχω κ 10 χρονια:p

τελικα ο θορυβος δν ηταν απο το κεντρο.φαγωθηκατε ολοι.το κεντρο με τοσες λασπες ειναι αθικτο.απο τα ρουλεμαν των σπδ ειναι.εμ τα εχω κ 10 χρονια:p

Χαχαχα ε μιας και τα άνοιξες... άλλαξε τα και αυτά τώρα :tomato:

να αλλαξω τι ;

τα πεταλια ; ε ναι μεχρι να καταστραφουν τελειως.αν δε λιωσει το παπουτσι πανω στο spd δεν αλλαζω τπτ..

Παιδια καμια πρόταση για ποδήλατο για κοπέλα υπάρχει? Κόστος κοντα στα 300ευρώ.

Κοίταξα το Ideal Crossmo που εχει 360 € (το οποιο ελπιζω να παζαρεψω φθηνοτερα).

http://www.idealbikes.net/?section=2150&language=el_GR&itemid1494=2193

Καμια άλλη καλύτερη ή πιο οικονομική πρόταση?

(Θα ήθελα να βγαινει σε μικρό μεγεθος γιατι η κοπελια είναι κοντούλα 1.50-1.55)

Ευχαριστω

πουλάει φίλος 300ευρώ το Scott Sub 40 Medium. λιγότερο από χρόνο χρήσης με αλλαγμένη μεσαία τριβή και καινούρια λάστιχα. κατά τα άλλα το ποδήλατο είναι αστέρι.

Ideal Freeder Lady. Μεταχειρισμένο, σαν καινούριο όμως, το βρίσκεις με 200-250€.

Σε σχεση με το crossmo οι διαφορες ποιες ειναι? Γιατι το ενα εχει 270 καινουριο και το αλλο 360 καινουριο. Επίσης για μεταχειρισμένο που λες εχεις κατι υποψιν ή κάποιο μαγαζί?? (pm)

Μια βασική διαφορά που έχουν είναι ότι το ένα είναι Trekking το άλλο Mountain. Δεν έχει να κάνει αυτό με την τιμή, η τιμή καθορίζεται από τη γενική κατασκευή τους και τα εξαρτήματα που έχουν απάνω.

Τώρα για μεταχειρισμένο, δεν γνωρίζω καν αν κάποια καταστήματα έχουν, πολύ πιθανό. Μπορείς όμως να βρεις πολλά από αγγελίες στο Cyclist.gr

τελευταια φορα που με βλεπετε...

παω γυρο παρνηθας που κανονισα ο μλκς αλλα ειμαι με 2 ωρες υπνο..

καπου πως μερκουρη θα με βρειτε σε καμμια ακρουλα τεζα να με χτυπαει ο ηλιος :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.