Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

αν ειναι για avid απο elixir κ πανω..οχι σειρα juicy.

τα 5 ειναι αρκετα καλα φρενα,καπως πιο ξερο απο τα shimano.αν κοιταξεις για shimano απο SLX και πανω βλεπε..

edit:

@djd : τα τεκτρο τελικα ειναι καλυτερα απο τα απλα shimano που ειχες δοκιμασει στο scott? και σαν ελαστικο το panaracer καμμια σχεση με smartsam ε;

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Γιάσωνα δε βρίσκω και καμιά διαφορά στα tectro με τα shimano που είχα δοκιμάσει στο scott. Αλλά δεν έχω ψηθεί αρκετά για να βγάλω και πόρισμα.

Ευχαριστώ cddaraa για τα links αλλά με τα μεταφορικά βγαίνουν μία η άλλη με το crc μιας κι έχει δωρεάν για Ιρλανδία.

Χρειάζομαι και τέτοια να φανταστώ ε; Avid Pads Avid - Elixir | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Ναύπλιο σήμερα

http://connect.garmin.com/activity/74175052

45χιλιομετράκια κατηφόρας και ίσωμα σε 2μιση ωρίτσες.....με τη διαφορά οτι άνοιξαν οι ουρανοί για 2μιση ώρες και ακόμα και με 3 αλλαξιές ρούχα....still γύρισα παπί.

με βλέπω να κρεβατώνομαι......κατα τα άλλα περάσαμε τρέλα:p

Επόμενο στάδιο του Ideal Pro Rider είναι να βαφτεί ο σκελετός. Πολύ λυπάμαι που θα χαθεί το απίστευτο χρώμα που έχει ήδη επάνω αλλά η σκουριά και τα γδαρσίματα/χτυπήματα είναι αρκετά και δεν επιδιορθώνονται...εξάλλου πιστεύω οτι αν το βάψω σε κάτι που θα είναι ωραίο θα ξεχάσω το θέμα με το παλιό χρώμα.

Αλουμίνιο λοιπόν αρκετά σκουριασμένο....τι κάνουμε? ξύσιμο αστάρωμα και φούρνο? ανωδίωση? επινικέλωση?

θα ήθελα να το κάνω κάπως ξεχωριστό......το μπλε ηλεκτρίκ της ανωδίωσης μου άρεσε πάντα και φέρνει κοντά στη μπλε-πράσινη πέρλα που είχε εξαρχής......τι λέτε?

copperknuckle4.jpg

^^wow

ναι ξερω......αλουμινιο και σκουρια δεν πανε μαζι....αλλά ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω το βάρος του (που παραπέμπει σε αλουμίνιο) και την σκουριά....ίσως να μην είναι σκουριά αλλά οξείδωση.....

και η σκουρια οξειδωση ειναι...(του σιδηρου)..

Κατι αλλο πρεπει να παιζει...

ναι...παίζει η εγκεφαλική κούραση τελευταία......πως διάβασα αλουμίνιο δε ξέρω....ατσάλινος είναι ο σκελετός.....steel tube γράφει επάνω.....τώρα πως γίνεται να είναι ατσάλι και να είναι τόσο ελαφρύς.......

τελικά με ατσάλινο σκελετό τι επιλογές στο βάψιμο παίζουν?

οπως με τις ζαντες...

κραμα αλουμινιου ειναι...αν ηταν σκετο αλουμινιου ..ζητημα να ηταν για μια βολτα.

Δεν γλιτωνεις πολλα κιλα..2 κιλα και αν ...

copy-paste

"A light steel frame is 3 to 3.5 pounds. A SUPER light Aluminum frame is 2.5 pounds. So we are talking about .5 to 1 pounds net difference. If your absolute 1st priority is building as light a bike as possible, you won't choose steel. If you want a very light bike that performs and rides to the highest quality standard, you will love a steel frame."

Χρειάζομαι και τέτοια να φανταστώ ε; Avid Pads Avid - Elixir | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Όχι εχουν ηδη μεσα τα pads και θα σου κρατησουν για αρκετο καιρο.

Λογικα ουτε καν εξαερωση θα θελουν εκτος αν χρειαστει να κοψεις καλωδιο.

Αν χρεαστεις εξαερωση θα πρεπει να το πας καπου να το κανουν γιατι θελει Avid εργαλεια συριγγες κτλ

αλλα δεν ειναι τιποτα...

Στειλε και ενα email στο CRC να δεις αν θελεις IS ή Post mount για να ειμαστε σιγουροι αν και σ ενα ποδηλαταδικο θα εχουν μετατροπεις.. Νομιζω το Is σου κανει αλλα στειλε και ενα email για καλο κ κακο, σε λιγες ωρες θα απαντησουν αυτοι.

Μια και πέρασα από Lidl σήμερα και πήρα τούτο, για 28"άρα ζάντα ποια τιμή δίνουμε για να υπολογίζει σωστά την απόσταση? Το manual δίνει τιμή 2237 αλλά το ελαστικό μου επάνω λέει 700Χ38C-28 και κάπου διάβασα πως η σωστή τιμή είναι 2180.

Επίσης, έκανα μια βόλτα Μαρούσι πλευρά και μάλλον υπολόγισε τα χλμ πολύ (μα πολύ) γενναιόδωρα. Πρέπει το μαγνητάκι (& ο σένσορας) να μπουν στο ανώτερο σημείο?

Η τιμή αυτή είναι η περιμετρος της ροδας. Αν θέλεις να είσαι όσο τον δυνατόν γίνεται ακριβής. Μέτρησε την μόνος σου και βαλτην. Φούσκωσε τα λάστιχα εκεί που είσαι συνήθως. Ανεβα πάνω. (φυσικά η τιμη θα είναι διαφορετική αν δεν είσαι πάνω ) Κρατά τα σημεία μιας περιστροφης(πχ με την βαλβίδα), και βάλε την τιμή.

Επίσης ακολούθησε τις οδηγίες αν υπάρχουν για την σωστή τοποθέτηση του μαγνήτη πάνω στην ρόδα.

Τη Δευτέρα το Ideal πάει για βάψιμο!

δώστε καμιά ιδέα ωρέ!......τα περιφερειακά θα είναι σε μαύρο σύνολο.....άρα τι να κάνουμε σαν σκελετό? το μαύρο το αποκλείω σαν χρώμα.......δώστε ιδέεςςςςςς μαμωτεν:magic:

Μπορείς να το βάψεις χρυσό.Με τα μαύρα περιφερειακά θα είναι ωραίο ένα combo χρυσό μαύρο. Εναλλακτικά μωβ σκούρο περλέ.Τρίτη λύση το ασημί που ιριδίζει των Alfa Romeo.

αντε.....μεσοβδομαδα παιρνω το ποδηλατο μου παλι πισω.......

αντε να δουμε....

Εγώ από εχθές άρχισα πάλι να το χρησιμοποιώ πάλι σε καθημερινή βάση. Αν και με τσίγκλισε λίγο το γόνατό μου, το καβάλησα πολύ χαλαρά, έφαγε και 2*15' πάγο το βράδυ και ήρθε στα ίσα του.

Εγώ από εχθές άρχισα πάλι να το χρησιμοποιώ πάλι σε καθημερινή βάση. Αν και με τσίγκλισε λίγο το γόνατό μου, το καβάλησα πολύ χαλαρά, έφαγε και 2*15' πάγο το βράδυ και ήρθε στα ίσα του.

Μήπως η σέλα σου είναι πολύ χαμηλά; Είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Όταν το πετάλι βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο, το γόνατο σου πρέπει να έχει μια περίπου 25-30% κλίση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.