Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Respro Techno Large με 2 επιπλέον ανταλλακτικά φίλτρα 49ευρώ ΜΕ τα μεταφορικά. :)

Η σοβαρή διαφορά Γιάγκο είναι στην τιμή των φίλτρων....Η μάσκα έρχεται περίπου 5-8% φθηνότερη από Ελλάδα και online shops (chainreaction) αλλά η έκπτωση στα φίλτρα είναι εξωπραγματική. Ελλάδα το 1 φίλτρο 20ευρώ. Chainreaction το 1 φίλτρο 17ευρώ. Respro direct 1φίλτρο 7ευρώ.

Αύριο κλείνω την παραγγελία.σκέψου το και πες μου.

Να πάρω και εγώ ένα σετ.

Πως βρίσκεις το μέγεθος;

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Large για Άνδρες Medium για γυναίκες Γιάγκο.

Οι περισσότεροι θα πάνε στην Techno.

δες στον κατάλογο μοντέλα και χρώματα.

MASK.indd

Γιάγκο πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο μεσημέρι οπωσδήποτε για να φύγει η παραγγελία. :)

απο την σημερινη βολτα....εννοειται οτι η αναρτηση btw θα παει αντιπροσωπια..δεν φτιαχτηκε

Sports Tracker

δειτε και τις φωτος στην καρτελα media

εχει και ΠΟΛΛΑ ελαφια !! :)

Εμένα περισσότερο για Βάρκιζα μου κάνει...

Όταν πάτε βραδινές τι ώρες είναι περίπου;

Εμένα περισσότερο για Βάρκιζα μου κάνει...

Όταν πάτε βραδινές τι ώρες είναι περίπου;

Δεν εχουμε συγκεκριμενες ωρες.συνηθως παμε αιγαλεω κατα τις 6-10.χθες ξεκινησαμε αργα και τελειωσαμε αργα.γτ πηγαμε μετα απο ζαχο κ για βαφλες.οποτε καταλαβαινεις:p εσυ για τι σκεφτεσαι ;

Μόλις επέστρεψα μετά από 88χλμ με συννεφολιακάδα.. ωραία μέρα έξω όμως :)

Να ρωτήσω κάτι τους mtb-άδες, η Dart3 μέχρι τι δίσκο μπορεί να πάρει; Σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτά: Avid Juicy 3 Disc Brake - White 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com, καλή τιμή μου φαίνεται.

Ελα τωρα τοσα λεφτα εχεις δωσει για ποδηλατα : p παρε τα Elixir 5 με G3 δισκοπλακες και καθαρισες. Αθορυβα. 160mm βεβαια.

και τα juicy βεβαια ειναι καλα (value τα εχουν τα μισα mtb) αλλα τα 5/G3 ειναι αλλη κατηγορια και πρακτικα ειναι τα ιδια με τα διπλασιας τιμης C CR χωρις τις ευκολιες ρυθμισματος που δεν σε ενδιαφερουν

(ως προς το μεγεθος του δισκου ειχε γινει αναφορα παλιοτερα οταν εψαχνε ο Gomar σε καποιες σελιδες πιο πισω - η dart3 ηδη θα ζοριστει με δυνατα υδραυλικα φρενα κατασκευαστικα δεν σηκωνει πανω απο 160mm μεγαλυτερη διαμετρο δισκου ασκει δυναμεις πολυ πανω απο τον αξονα της ροδας και δεν μπορει να τις κρατησει σωστα το πιρουνι, θα εχει την ταση να στραβωνει ειναι λεπτα τα ποδια της αναρτησης, και στο τελος θα χασει εκατοστα και δεν θα κουμπωνει η ροδα σωστα, θα στραβωνει το στεφανι κτλ)

Ναι αυτα. οχι 30.. 60 μπρος πισω δεν θα παρεις?

Ναι την αξιζουν την διαφορα και σαν χρηση και σαν αξιοπιστια στον χρονο, bleeding κτλ

και ειναι αθορυβα οταν δεν φρεναρεις. Υπηρχαν καποιες διαρματυριες για βορυβους απο τσουισι και G2 οχι απο after market βεβαια αλλα απο στημενα σε καινουρια ποδηλατα....

οχι οτι δεν σου αρκουν , αλλα τα 5 ειναι αλλη κλαση. Δεν σου λεω να παρεις τα CR τα 5 παρε που ειναι στο 85 και ειναι στην ουσια τα ιδια με Avid στα 120-130Ε.

Eχω εδω και καιρο τα Avid Elixir 5 για αυτο σου μιλαω με σιγουρια. Τα στηνεις τα στρωνεις και δεν ξανασχολεισε με φρενα. Μετα θα πρεπει να μαθεις να φρεναρεις και με το ενα δαχτυλο :p

μπορεις να δεις και κατι σε shimano βεβαια. Αλλα για τα 5 μπορω να μιλησω με σιγουρια γιατι τα εχω δοκιμασει αρκετο καιρο τωρα.

.

Μόνο μπροστά θα αλλάξω για αρχή γιατί το έσπασα, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα tectro να σου πω την αλήθεια, μια χαρά δούλευαν.

Επίσης, αυτό στο link του CRC είναι όλο το σύστημα ή θα χρειαστώ και τίποτα άλλο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.