Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Οχι, ειτε παω σιγα ειτε πολυ γρηγορα μου ακουγεται το ιδιο. Δεν ειμαι σιγουρος αν το νιωθω (ως τρανταγμα), θα επρεπε? Θα κανω μερικες δοκιμες ακομα αυριο...

Παντως η ροδα δεν βρισκει καπου και το κεντρο της (εκει που βιδωνει στο πιρουνι) ειναι αρκετα σφιχτο και σταθερο (δεν ειναι λασκα η ροδα να πηγαινοφερνει δεξια/αριστερα).

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

εχεις δισκοφρενα ; μηπως πλαγιαζοντας δεχεται πιεση το δισκοφρενο κ ακουμπαει στο τακακι ;

Οχι ειμαι με τα συμβατικα(?) φρενα.

Το μοντελο ειναι αυτο (σχεδιαστικα ειναι πανομοιοτυπο, απλα το δικο μου ειναι μοντελο 2009 νομιζω)

Σκέφτομαι να πάρω ένα ταχύμετρο για το ποδήλατο και βρήκα στο ebay αυτό.

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Τελικά κατέληξα σε αυτό

Evans Cycles | Felt QX70 2011 Hybrid Bike | Online Bike Shop

Από αξεσουάρ

Evans Cycles | Cateye EL135 3 LED Front Light | Online Bike Shop

Evans Cycles | Cateye TL-LD150 5 LED Rear Light | Online Bike Shop

Evans Cycles | Giro Indicator Helmet | Online Bike Shop

Evans Cycles | Cateye Micro Wireless Computer | Online Bike Shop

Προτιμώ να δώσω κάτι έξτρα και να πάρω ένα ασύρματο Pedobearmeter πως το λένε. με τα καλώδια μου την έσπαγε στο παλιό ποδήλατο :hehe:

Evans Cycles | Bontrager Air Support Mini Pump | Online Bike Shop

Και τέλος χρειάζομαι μια καλή κλειδαριά, ακούω προτάσεις (από αυτό το κατάστημα plix)

Αν ξεχνάω κάτι πείτε μου :)

Για κλειδαριά, φρόντισε μόνο να είναι πέταλο, όχι σύρμα, κουλούρα, αλυσίδα κλπ.

Τώρα το πόσο καλό πέταλο θα είναι... το αποφασίζεις εσύ, ανάλογα με το πόσο βάρος ανέχεσαι να κουβαλάς, πού θα κλειδώνεις κλπ.

@fragma, δεν με νοιάζει να είναι απαραίτητα Cateye απλά κοίταξα τα bestsellers και διάβασα reviews :)

Είσαι σίγουρος για το EL-450; Στα reviews αναφέρουν άτομα ότι τους έμεινε στα χέρια...

Είμαι ανάμεσα σ'αυτές τις δύο κλειδαριές

Evans Cycles | Kryptonite Kryptonite Evolution 4 Lock With Bracket | Online Bike Shop

Evans Cycles | Kryptonite Kryptolok Series 2 D-Lock | Online Bike Shop

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρακτικές να τις κουβαλάς και το πως τις βάζεις στο ποδήλατο...

20 λιρες για οπισθιο φωτισμο? : S

Εγω εδωσα 4 δολαρια για μια μουφιτσα (παρομοιο cateye με τα ledakia), ομως φωτιζει αρκετα δυνατα (κοντα) και για μακρια ανετα εχει τα 50 μετρα (αν κρινω το "αποτυπωμα" στις πολυκατοικιες). Δηλαδη για να μη με δει καποιος πρεπει να ειναι θεοστραβος...

προτιμώ 1000φορές το 1watt led του Knog Boomer που σκοτώνει και δε ζυγάει αμάξι στα 10μέτρα πίσω μου γιατί στραβώνεται ο οδηγός παρά μια πιρτσικλέτα των 4δολλαρίων. Γιατί η πιρτσικλέτα αυτή είναι επικίνδυνη όταν έρχεται κάποιος από μακριά με 100-150χλμ/ω.....αν είναι να σε πάρει χαμπάρι στα 50μέτρα και κοντύτερα...... γεια σας.....

αν μπορώ να πάω στο χιλιόμετρο και να με βλέπει στο χιλιόμετρο εκεί νιώθω ασφαλής.

Ναι βασικα εχεις δικιο σε αυτο, εγω το πηρα γιατι δεν περναω καθολου απο κεντρικους δρομους, μονο στενακια.

Ξέχασα να αναφέρω οτι χθες βράδυ είχα το 1ο σκασμένο λάστιχο από ένα κομματάκι γυαλί μικρότερο από 2χιλιοστά.

1ο σκασμένο λάστιχο λοιπόν λίγες μέρες πριν κλείσω 1 χρόνο συμβίωση με το κουρσάκι. :D

οχι ρε παιδια 20Ε + για πισω φωτισμο....ειπαμε....

edit : αν βγεις βραδυ σε δρομο που τρεχουν με 150χμ/ω τοτε προκαλλεις την τυχη σου απλα.

οχι ρε παιδια 20Ε + για πισω φωτισμο....ειπαμε....

edit : αν βγεις βραδυ σε δρομο που τρεχουν με 150χμ/ω τοτε προκαλλεις την τυχη σου απλα.

Με δεδομένο ότι πουθενά δεν επιτρέπετε αυτή η ταχύτητα, εν δυνάμει παράνομα ένα σύγχρονο αυτοκίνητο μπορεί να πιάσει παντού τα 150 χιλ.

Έχω διάφορα φωτάκια, το Skully Ultra όμως είναι εκπληκτικό.

Άλλη λύση αγοράζεις ένα φτηνό και του αλλάζεις το LED

Μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα τρέχει ομαδική για μάσκες αντιρύπανσης Respro

Στο λινκ είναι η σελίδα με τα χαρακτηριστικά τους.

MASK.indd

Διαβάστε τον όλο (είναι σύντομος) και όποιος θέλει μου λέει εντός 5 ημερών. Αγορά απευθείας από Respro Αγγλία και προς το παρόν με μια πρώτη επικοινωνία έχουμε αρκετά καλή τιμή......περίπου 10-15% κάτω σε τιμές site.

Δώσε καμιά πληροφορία: Μοντέλο λεφτά.

Με δεδομένο ότι πουθενά δεν επιτρέπετε αυτή η ταχύτητα, εν δυνάμει παράνομα ένα σύγχρονο αυτοκίνητο μπορεί να πιάσει παντού τα 150 χιλ.

Έχω διάφορα φωτάκια, το Skully Ultra όμως είναι εκπληκτικό.

Άλλη λύση αγοράζεις ένα φτηνό και του αλλάζεις το LED

νομιζω οτι ειναι το να βγεις ποσειδωνος βραδυ παιζεις με την ζωη σου..ειδικα μονος σου.

Δε θα σε σωσει το λαμπακι και 200watt να ειχε..

Respro Techno Large με 2 επιπλέον ανταλλακτικά φίλτρα 49ευρώ ΜΕ τα μεταφορικά. :)

Η σοβαρή διαφορά Γιάγκο είναι στην τιμή των φίλτρων....Η μάσκα έρχεται περίπου 5-8% φθηνότερη από Ελλάδα και online shops (chainreaction) αλλά η έκπτωση στα φίλτρα είναι εξωπραγματική. Ελλάδα το 1 φίλτρο 20ευρώ. Chainreaction το 1 φίλτρο 17ευρώ. Respro direct 1φίλτρο 7ευρώ.

Αύριο κλείνω την παραγγελία.σκέψου το και πες μου.

Επέστρεψα δριμύτερος. :D

Προς το παρόν μάζεψα:

δισκοβραχίωνα

πετάλια

κασέτα

πίσω εκτροχιαστή

φρένα

λαιμό

ελπίζω να έχω σύντομα κι άλλο update.:dance3:

Αλυσίδα ?

LIDL

Χαζοπράγματα του lidl από τις 23/3

Το jacket ότι πρέπει για τελευταίο layer στις λάσπες γιατί για αντιανεμικό δύσκολα

Αλυσίδα ?

προς το παρόν ο σκελετός, το πιρούνι πάνε για βάψιμο....σκέφτομαι ανωδίωση σε χρώμα μπλε.......έχει δρόμο ακόμα αλλά τα οικονομικά είναι ζόρικα οπότε δε θα κάνω περιττά έξοδα προς το παρόν....ας τελειώσουν τα χοντρά και όταν τελειώσω με αυτά τότε βλέπω τα πολύ απλά που λείπουν (όπως αλυσίδα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.