Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα τρέχει ομαδική για μάσκες αντιρύπανσης Respro

Στο λινκ είναι η σελίδα με τα χαρακτηριστικά τους.

MASK.indd

Διαβάστε τον όλο (είναι σύντομος) και όποιος θέλει μου λέει εντός 5 ημερών. Αγορά απευθείας από Respro Αγγλία και προς το παρόν με μια πρώτη επικοινωνία έχουμε αρκετά καλή τιμή......περίπου 10-15% κάτω σε τιμές site.

Μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα τρέχει ομαδική για μάσκες αντιρύπανσης Respro

Στο λινκ είναι η σελίδα με τα χαρακτηριστικά τους.

MASK.indd

Διαβάστε τον όλο (είναι σύντομος) και όποιος θέλει μου λέει εντός 5 ημερών. Αγορά απευθείας από Respro Αγγλία και προς το παρόν με μια πρώτη επικοινωνία έχουμε αρκετά καλή τιμή......περίπου 10-15% κάτω σε τιμές site.

ασε τη μασκα και αλλαξε πολη;)

Αθήνα Κινέτα την Κυριακή το πρωί που μας πέρασε.Επιστροφή με προαστιακό από Κινέτα.

Δυστυχώς το προηγούμενο βράδυ είχα πιει και ήμουν με 5ώρες ύπνο. Παρόλαυτά την έβγαλα και με μια αξιόμαχη (θέλω να πιστεύω) μέση ωριαία.

Αθήνα-Κινέτα 13-3-2011 by georgespe at Garmin Connect - Details

και κλασσικά σα βλάκας πήρα τα πάντα (μέχρι και κράνος που δε συνηθίζω) και ξέχασα το heart rate monitor!!!!! :wall:

Όμορφα.. άντε και περισσότερα :)

Τα πρώτα 200 της σεζόν έρχονται στις 2 Απρίλη και κάθε άλλο παρά έτοιμος είμαι. Η μεγαλύτερη βόλτα που έχω κάνει από Δεκέμβρη και μετά είναι 100κάτι, θα έχουμε sufferfest έτσι όπως φαίνεται.

μια απο τις πιο ασχημες μερες..

σημερα ξεκιναω για βραδινη.....

dolly : απλα δε σου ξαναλεω(επρεπε να ερχοσουν btw :p)

αφου φορτωνω το ποδηλατο ξεχναω το καλωδιο για να ακουω μουσικη..πρωτη αναποδια.γυρναω πισω και τρεχω στο σπιτι με το ποδηλατο εξω στην σχαρα και να εχω το αγχος μη το παρει κανενας αλλα ευτυχως ολα καλα..

συνεχιζω για αιγαλεω..στην πορεια βλεπω οτι ειχα ξεχασει την μνημη για το κινητο ωστε να εχω το gps.....κιαλλη αναποδια.

παω κατεβαζω ποδηλατο και βλεπω οτι ειχε σπασει η βαση απο το πισω λαμπακι....(που πηρα πριν 1 βδομαδα)

τα βολεψα ομως....

αφου λοιπον ξεκιναμε την βραδινη προς κεραιες.. στην επιστροφη χαλαει η αναρτηση μου.βγηκε οφφ..βεβαια ειχαμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας (μονοπατια και ανηφορες για την επιστροφη) οποτε αρχισε η μεση μου να διαλυεται)

μετα στο κατεβασμα παθαινω λαστιχο (απο λαθος δικο μου και το καταλαβα) οποτε αλλαζε λαστιχο βραδιατικα στο βουνο πανω..

και αφου φτασαμε αμαξια , βλεπω οτι το κοντερ μου τα ειχε παιξει....

δεν με ηθελε η σημερινη βολτα..

Και φταίω εγώ που είσαι γκαντέμης?

Εγώ δεν πρόλαβα ρε, θα έφτανα εκεί 8 παρά και δεν την πάλευα να κάνω όλη την Αττική πάνω κάτω 19 φορές :/

οκ αλλαγη τακακια με μεταλλικα σιμανο

καθαρισμος κεντρων μεσαιας τριβης και τροχων

αλλαγη ντιζας για ταχυτητες

και φτιαξιμο αναρτησης

το περιμενω πως κ πως......

Χελλό γκάις!

Σκέφτομαι τελικά τα χρήματα που μάζευα για ένα νέο κινητό να τα διαθέσω τελικά σε ένα ποδήλατο :D

Έχω budget ταβάνι τα 550€, αν βρω κάτι φτηνότερο ακόμα καλύτερα :)

Ψάχνω για υβριδικό ποδήλατο για περισσότερη χρήση σε δρόμο μέσα στην πόλη, και το πολύ να μπει σε χωματόδρομο με χαλίκι. Θα ήθελα ακόμα να έχει μπροστινή ανάρτηση που να κλειδώνει όποτε το θέλω. Καλό θα ήταν να έχει και δισκόφρενα.

Τώρα, κοίταξα διάφορα ποδήλατα και αυτά που ξεχώρισα ήταν:

Cube 2010 Curve | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Wiggle | Felt QX70 2011 Hybrid & City Bikes

Evans Cycles | Bianchi Camaleonte II 2010 Hybrid Bike | Online Bike Shop

Cube 2010 Nature | Buy Online | ChainReactionCycles.com (Ξεφεύγει λίγο από το budget αλλά μου άρεσε εμφανισιακά :D)

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή :)

Τώρα όσον αφορά το μέγεθος δεν μπόρεσα να βρω στο chainreaction πιο είναι κατάλληλο για εμένα, είμαι 1,75 btw.

Δες και το δικό μου Specialized Hardrock Disk '10 ή ΄11 (ίδια είναι, άλλο χρώμα).

Μην σκάσεις όλα τα λεφτά στο ποδήλάτο, έχει και παρελκόμενα να πάρεις (κράνος, γάντια, φώτα, κοντέρ, τρόμπα, κλπ).

για 1,79 πήρα 19άρι εγώ (ή 18άρι, δεν θυμάμαι αν τα βγάζει μονά ή ζυγά τώρα).

Αντιμετωπιζω ενα "προβλημα" εδω και λιγο καιρο. Μου ακουγεται ενας ηχος τυπου τριβης (σαν να γρατζουνιεται κατι) οταν στριβω η γερνω το ποδηλατο προς τα δεξια. Δεν εχει σχεση με τι ταχυτητα το κανω, υπο ποια κλιση κλπ. Μονο σε αυτη τη περιπτωση ομως, προς στα αριστερα ή ευθεια δηλαδη δεν ακουγεται κατι. Ο ηχος προερχεται απο την μπροστινη ροδα. Εκανα εναν μικρο-ελεγχο αλλα δεν ειδα κατι οπτικα και οταν το ακουω δεν μπορω να εντοπισω ακριβως απο που προερχεται πανω στην ροδα.

Τι να ειναι?

εφόσον είναι συνεχόμενος σκέψου οτι είναι σημείο που δέχεται περισσότερη κίνηση με πίεση...άρα ψάχνουμε για κομμάτι όπως τα ποτήρια και ο λαιμός.....ή το κέντρο του τροχού.

όταν αυξάνεις ταχύτητα αυξάνεται η ένταση ή παραμένει σταθερός? αν είναι σταθερός κλείνω προς τα ποτήρια λαιμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.