Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Blansko Jedovnice 62km

Κωλόδρομος σε κάποια σημεία, χιλιομπαλωμένος σε άλλα, αλλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΤΣΕΧΟ-ΦΥΣΗ

Την καρδιά πολύ κουλ τη βλέπω. Είμαι ΤΟΣΟ γυμνασμένος ή απλά πάω χαλαρά; :p

ΥΓ: Ενεργοποίησα τις υψομετρικές διορθώσεις και μου έσκασε +200 υψομετρικά :/

Υπάρχουν προγράμματα προπόνησης εκεί έξω ? ( Μιλάω κυρίως για τα δωρεάν, αλλά αν κάτι πραγματικά αξίζει τον κόπο να το τσεκάρω επίσης και με χρήματα )

Υπάρχει κάτι επίσης που να αξιοποιεί το data απο το Runtastic ? Με ένα μικρό search βλέπω ότι κυρίως χρησιμοποιούνται τα μηχανάκια της Garmin.

Γενικότερα θέλω με βάση κάποιου προγράμματος να κάνω συγκεκριμένα πράγματα για να δυναμώσω και να χτίσω μια ικανοποιητική αντοχή και όχι να κάνω βόλτες μόνος μου άσκοπες.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Αυτα τα φρενα μας εχουν μαμησει. Σημερα θα παω να το παρω ξανα απο το μαστορα. Μου ειπε οτι απο καπου παιρνει αερα γιατι στη συριγγα εβγαιναν συνεχως φυσαλιδες. Ειναι δεδονενο οτι θα ξαναεχω προβλημα.

Το ερωτημα ειναι εαν και απο που θα μπορουσε να παιρνει αερα το κυκλωμα; Στεκει κατι τετοιο;

P.S. Εχω παραγγειλει τα εργαλεια. Την επομενη φορα θα προσπαθησω εγω.

Αυτα τα φρενα μας εχουν μαμησει. Σημερα θα παω να το παρω ξανα απο το μαστορα. Μου ειπε οτι απο καπου παιρνει αερα γιατι στη συριγγα εβγαιναν συνεχως φυσαλιδες. Ειναι δεδονενο οτι θα ξαναεχω προβλημα.

Το ερωτημα ειναι εαν και απο που θα μπορουσε να παιρνει αερα το κυκλωμα; Στεκει κατι τετοιο;

P.S. Εχω παραγγειλει τα εργαλεια. Την επομενη φορα θα προσπαθησω εγω.

Άμα ήξερε να σου κάνει εξαέρωση μάλλον δεν θα έβγαιναν φυσαλίδες! Για να πάρει αέρα σημαίνει οτι από κάπου θα χάνει κιόλας.

Ψάξε you tube για disc brake burp και δείξ'το και στον μάστορα..

εδιτ. btw ο ίδιος που σου πούλησε το ποδήλατο δεν είναι? Τόσο καιρό που παλεύεις ας σου άλλαζε το φρένο άμα έχει πρόβλημα, μέσα στην εγγύηση είναι.

Άμα ήξερε να σου κάνει εξαέρωση μάλλον δεν θα έβγαιναν φυσαλίδες! Για να πάρει αέρα σημαίνει οτι από κάπου θα χάνει κιόλας.

εδιτ. btw ο ίδιος που σου πούλησε το ποδήλατο δεν είναι? Τόσο καιρό που παλεύεις ας σου άλλαζε το φρένο άμα έχει πρόβλημα, μέσα στην εγγύηση είναι.

να ζήσεις Κωστακη και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με μια κούρσα αγκαλιά :p :P :p

Χρόνια πολλά ρε, ότι επιθυμείς

Χθες το πηρα. Στις πρωτες 2-3 βολτες θα φανει. Εαν κανει τα ιδια θα του ζητησω αλλαγη φρενων εφοσον ισχυει η εγγυηση.

Για να χανει δε νομιζω. Δεν εχω δει τιποτα ρε πουστη μου. Τι να πω; Εχω χασει ποσες προπονησεις εξαιτιας των φρενων και δεν εχω και πολλες ευκαιριες να παω αυτη την περιοδο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.