Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

το διάβασα και εγώ,πολύ άτυχος ο μακαρίτης,καλη δύναμη στους δικούς του

για τους ασυνείδητους οδηγούς 4τροχων και τους δρόμους καρμανιόλα,μην τα ξαναλέμε,ανέκδοτο γίναμε

Kalentzi • 100.21 km • 4:20:06 • 23.1 km/h • 1,383 m

Πρώτο μου κατοστάρι με αρκετή ανάβαση. Δυστυχώς η απειρία μου ήταν εμφανής μιας και δεν έτρωγα όσο συχνά χρειαζόταν και με το ζόρι κατάφερα να γυρίσω πίσω:angry:. Δεν πειράζει την επόμενη φορά θα τα πάω σίγουρα καλύτερα.

Υπάρχει κανένας κάτοχος ktm comp 2 KTM Comp R 2.0[2277]/0/; Αξίζει για χαλαρή βουνίσια βόλτα με μικρά σαμάρια και αλματάκια ή είναι πολύ οικονομικά για τέτοια χρήση;

2016 summer goal: RAID ALPINE - Pyrenees Multisport

Ψήσου wrong method, έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε :hehe:

αυτές οι φιδο-ανηφόρες με ερεθίζουν :jump:

βλέπω 8% κλίσεις. παλεύεται αν δεν κυνηγάς χρόνο (μάλλον θα πρέπει να αγοράσω πάλι καμια 12-28 για καβάτζα) :p

Υπάρχει κανένας κάτοχος ktm comp 2 KTM Comp R 2.0[2277]/0/; Αξίζει για χαλαρή βουνίσια βόλτα με μικρά σαμάρια και αλματάκια ή είναι πολύ οικονομικά για τέτοια χρήση;

μπρος-πίσω αμορτισέρ καθώς και τροχοί θα χρειαστούν αναβάθμιση σε σκληρή χρήση αλλά για χαλαρές βολτιίσες, μια χαρά

στα λεφτά του (μόνο hardtail βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά και οχι τπτ σουπερ καλό,άπλα ένα κλικ πάνω)

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Ευχαριστώ! Το έχω βρει μεταχειρισμένο 500 ευρώ συζητήσιμη και το σκεφτόμουν. Θα το κάνω δοκιμαστική βόλτα να το δω αλλά πιστεύω ότι με καλύπτει αφού δεν το θέλω για extreme διαδρομές.

Βόλος,Πορταριά,Χάνια (κεραίες) Δράκεια,Βόλος

ξεκίνησα χαλαρά ακούγοντας τα φαβοριτ 70 ντίσκο χιτσ στο ιποντ μέχρι τα Χάνια νο προμπ :dance3:

M6OGLlr.jpg

w04fgFf.jpg

πολύ πόνος για να σπάσω το ρεκόρ μου,οι τελευταίες στροφές μέχρι την κορυφή πόνεσαν πολύ,μπρουταλ ανάβαση από τα 1100 στα 1480τοσα

6GHCJ8z.jpg

μετά από 2,5 ώρες ανέβασμα και αφού πήγαινα με 8 χλμ/ώρα η πολυπόθητη κατηφόρα μέχρι σχεδόν την παραλιακή μεσώ Δράκειας....απόλαυση :magic:

3w93s88.jpg

Garmin Connect

στα επόμενα τώρα :)

^^Εχεις προβλημα με τα χρωματα και τους συνδυασμους Χρηστο.

Εκει που σε κραζαμε για εκεινη την τρομερη λαχανι παγουροθηκη, τωρα πετας ενα υδροδοχειο οτι να ναι..!! Αλλαξε το!!!

Σκατα. Το πισω φρενο ξανα τα ιδια. Οσο και αν πουμε οτι δε κανει καλη δουλεια ο μαστορας, δε ξερω πλεον αν φταει αυτο πραγματικα. Θα βαρεθηκε και ο ιδιος να το φτιαχνει αρα θα εδωσε προσοχη θεωρω. Αρα ισως δεν φταει αυτος. Τι να πω;;

Επισης, 15 μερες καθυστερηση στο garmin γαμωτεν...

Σκατα. Το πισω φρενο ξανα τα ιδια. Οσο και αν πουμε οτι δε κανει καλη δουλεια ο μαστορας, δε ξερω πλεον αν φταει αυτο πραγματικα. Θα βαρεθηκε και ο ιδιος να το φτιαχνει αρα θα εδωσε προσοχη θεωρω. Αρα ισως δεν φταει αυτος. Τι να πω;;

Επισης, 15 μερες καθυστερηση στο garmin γαμωτεν...

Κωστάκη μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις άλλο μάστορα; όχι απαραιτητα να παρατήσεις αυτόν αλλά να δεις τι σόι δουλειά κάνουν οι άλλοι...

Κωστάκη μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις άλλο μάστορα; όχι απαραιτητα να παρατήσεις αυτόν αλλά να δεις τι σόι δουλειά κάνουν οι άλλοι...

Δεν γινεται Χρηστο με τιποτα...κανουμε χρονια παρεα με τον αδελφο του μαστορα και με τον ιδιο περιστασιακα...δεν γινεται...αλλα ξαναλεω μηπως τελικα δεν φταιει αυτος μιας και καποια στιγμη θα εδινε σημασια πιστευω νομιζω βαρεθηκε να το φτιαχνει τσαμπα...

Εχω κουραστει παντως να μενω απο ποδηλατο καθε 2 εβδομαδες και να μην μπορω να βγω βολτα οταν θελω.

Ερωτηση: ειναι φυσιολογικο που στις κατηφορες νιωθω τα φρενα να σφιγγουν αρκετα??

Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έχεις πει, αλλά αυτός τι λέει για το θέμα; Εγώ αν και άσχετος με υδραυλικά φρένα, το αποδίδω ή σε χαλασμένο σύστημα που το φτιάχνετε παροδικά και ξαναχαλάει ή σε άσχετο μάστορα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έχεις πει, αλλά αυτός τι λέει για το θέμα; Εγώ αν και άσχετος με υδραυλικά φρένα, το αποδίδω ή σε χαλασμένο σύστημα που το φτιάχνετε παροδικά και ξαναχαλάει ή σε άσχετο μάστορα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Χαλασμενο συστημα δε νομιζω...δεν εχω δει καποια διαροη απο πουθενα...εκτος αν εναι κατι που δεν φαινεται.

Και ο ιδιος απορει...οταν το παιρνω το ποδηλατο ειναι αψογο και μετα απο 2-3 βολτες μενω απο φρενα. Δε ξερω....ποσο ασχετος να ειναι?? Δε νομιζω μιας και ασχολειται χρονια...τι να πω αλλο??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.