Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

παίδες τι γνώμη έχετε για τις κλειδαριές με συνδυασμό νούμερων?

Πήρα μια η οποία κόστιζε 10€ και δεν έβγαλε δίμηνο. Έχει μείνει μισοκολλημένη - ούτε ανοίγει αλλά ούτε και κλειδώνει.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Πήρα μια η οποία κόστιζε 10€ και δεν έβγαλε δίμηνο. Έχει μείνει μισοκολλημένη - ούτε ανοίγει αλλά ούτε και κλειδώνει.

ψεκασε με wd-40.

εγω εχω ακομα μια απο το πρωτο ποδηλατο μου, πριν 15+ χρονια.

Πρώτη βόλτα του καλοκαιριού απόψε και γύρισα χωρίς υδροδοχεία, και τα δύο έσπασαν με τον ίδιο τρόπο!

Κατηφόρα, πέτρες, έφυγαν από τη βάση και τα πάτησε η πίσω ρόδα... δεν γίνονται αυτά!

η βάση είναι ανοιχτού τύπου;από αυτές που η μια πλευρά είναι πιο χαμηλή για να μπαινοβγαινει πιο εύκολα το παγούρι;

Αυτή Cycling Water Bottle Cage Holder for Mountain Road Bike Bicycle Ultra Light | eBay

Άλλη μια φορά μου έχει φύγει αλλά σήμερα δεν ξέρω πως έκατσε, πάντως έφυγαν και τα δύο από τη κεκλιμένη μπροστά.

Με τις παλιές έφευγαν συνέχεια στις πέτρες, με αυτές είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά.

μάλλον με την συστολή-διαστολή χαλαρώνει και πέφτει,φαντάζομαι χρησιμοποιείς το αντιστοιχο μπουκάλι/παγούρι για τις θήκες

[MENTION=24707]kostas_gs[/MENTION] κοίτα για την hero 3+ silver edition HERO3+ Silver Edition

Ευχαριστω man. Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα λογω της εγγυησης και επισης μαλλον για την white θα παει ο αδερφος γιατι οι τιμες ειναι τσουχτερες.

Αυριο θα παει σε καταστημα που τη φερνει ενασ φιλοσ του να την δει

Γιατί; Καβάλα το και αν δεις πρόβλημα τότε το πηγαίνεις.

Δεν άντεξα. Έκανα την παρθενική βόλτα (εντάξει όχι ακριβώς παρθενικη δεύτερο χέρι είμαι...) και τα λόγια είναι περιττα. Έχω οδηγήσει μόνο 2 κούρσες πριν απο αυτό και η εντύπωση που μου άφησε είναι μακράν η καλύτερη όσο αφορά τους κραδασμους. Είχα να καβαλήσω ποδήλατο τρεις μήνες και δεν ένιωσα κανένα κραδασμό και κάτι μου λέει ότι γλύτωσα τα χρήματα της επόμενης σέλας. Είδωμεν...

Αυτή Cycling Water Bottle Cage Holder for Mountain Road Bike Bicycle Ultra Light | eBay

Άλλη μια φορά μου έχει φύγει αλλά σήμερα δεν ξέρω πως έκατσε, πάντως έφυγαν και τα δύο από τη κεκλιμένη μπροστά.

Με τις παλιές έφευγαν συνέχεια στις πέτρες, με αυτές είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά.

Έχεις δοκιμάσει hydration packs; Για mtb πιστεύω είναι καλύτερη επιλογή.

Είναι ότι πρέπει για:

1) να κλειδώνεις τις καρέκλες με το τραπέζι στην βεράντα σου αν μένεις σε ημιόροφο.

2) για να κλειδώνεις το ψυγείο όταν κάνεις δίαιτα.(πρέπει να βάλει άλλος τον συνδιασμό)

3) να κλειδώνεις παιδικό τρίκυκλο των jumbo που κάνει < 19.99 ευρώ.

4) να δένεις γκόμενα στο σεΧ.

5) να σου κλεψουν το ποδήλατο σε χρόνο < 10 δευτερολέπτων.

Πέρα από την πλάκα κλειδαριά κάτω των 40 ευρώ ούτε για αστείο.

δεν διαφωνώ αλλά αυτή μου έδωσαν αυτή πήρα! μλκ μου αλλά έτσι έγινε.

Δεν νομίζω όμως ότι αυτή και αυτή είναι μη αξιόλογες λόγω του συνδυασμού νούμερων.

EDIT το σκέφτομαι σοβαρά να επενδύσω σε τέτοια κλειδαριά. Παρόλο που το ποδήλατο φυλάσσετε μέσα στο σπίτι, εκτελεί χρέη σχεδόν καθημερινού commuter, άρα νομίζω επιβάλετε η αντίστοιχη κλειδαριά. Τι λέτε λοιπόν? (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ...)

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Με αφορμή το video, γιατί κανείς να προτιμήσει lefty αντι για μια κανονική ανάρτηση; Πάντα θα το έχω απορία! :p

!!!!!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tbyc9KZVibI]Check Out This Insane Bike Theft Caught On GoPro HD - YouTube[/ame]

Garmin edge 200! Η παραγγελια μολις μπηκε!! :jump1:

Αντε τωρα να περασω ολες τις προπονησεις μου στο garmin connect...βαριεμαι..:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.