Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Όχι ρε εντάξει, δεν βάζεις μουσική τέρμα. Βασικά τα in-ear και μόνο που τα βάζεις στο αυτί, κόβουν τον αέρα. Σίγουρα δεν ακούς το ίδιο...

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Μικρή βολτούλα σήμερα να ξεσκάσουμε και επιστροφή με μείον 3 βίδες στην πίσω δισκόπλακα, 2 ξεβιδωμένες και 1 μόνο να την κρατάει σχετικά σταθερή. Που στο μπλιπ το πήγε ο αδερφός μου, δεν μπορώ να καταλάβω... Από εδώ και πέρα, εξονυχιστικός έλεγχος κάθε φορά που το παίρνει.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

επιστροφή με μείον 3 βίδες στην πίσω δισκόπλακα

Να βάλεις κόλλα σπειρωμάτων γιατί θα ξαναφύγουν

Να βάλεις κόλλα σπειρωμάτων γιατί θα ξαναφύγουν

Τώρα που το πρόσεξα, θα βάλω. Να είμαι σίγουρος. Απλώς αναρωτιέμαι κιόλας πως έγινε όλο αυτό με μια βόλτα μόνο, πριν το πάρει ο αδερφός μου το είχα τσεκάρει γενικά και ήταν όλα οκ παντού.

Oh well...

δες τι γίνετε με την δισκόπλκα οι βίδες κανονικά δεν φεύγουν μόνες τους μήπως τις πήρε κανένας έξυπνος ? το είχε αφήσει πουθενά ?

δες τι γίνετε με την δισκόπλκα οι βίδες κανονικά δεν φεύγουν μόνες τους μήπως τις πήρε κανένας έξυπνος ? το είχε αφήσει πουθενά ?

Όχι, δεν το είχε αφήσει πουθενά. Θα το ψάξω από πάνω μέχρι κάτω, θα βάλω και στο σπείρωμα τίποτα να μένει καλύτερα.

Βγάλε βάλε τον τροχό για να το βάζω το ποδήλατο στο ασανσέρ φοβάμαι οτι θα γίνει καμιά χαζομάρα και θα πατηθεί το μπροστά φρένο και θα μου μαγκώσουν οι δαγκάνες... πως μπορώ να προφυλαχθεί από αυτό και αν κάποια στιγμή γίνει... πως φτιάχνει ?

Θα ψάξω να δω αν έχω εκείνα τα πλαστικά που ήταν μαζί με το ποδήλατο όταν μου ήρθε στην κούτα... αλλά χλωμό το κόβω να υπάρχουν κάπου

Βγάλε βάλε τον τροχό για να το βάζω το ποδήλατο στο ασανσέρ φοβάμαι οτι θα γίνει καμιά χαζομάρα και θα πατηθεί το μπροστά φρένο και θα μου μαγκώσουν οι δαγκάνες... πως μπορώ να προφυλαχθεί από αυτό και αν κάποια στιγμή γίνει... πως φτιάχνει ?

Θα ψάξω να δω αν έχω εκείνα τα πλαστικά που ήταν μαζί με το ποδήλατο όταν μου ήρθε στην κούτα... αλλά χλωμό το κόβω να υπάρχουν κάπου

Το δικό μου το πρόβλημα με το βγάλε βάλε την ρόδα όποτε χρειαζόταν να το βάλω στο αμάξι ή πουθενά αλλού, ήταν το να μπει ξανά σωστά ο δίσκος γιατί πάντα κάτι έπαιζε και έβρισκε στα φρένα.

Κοινώς ή κάτι παίζει με το ποδήλατό μου ή πρέπει να το λύσω και να το δέσω από την αρχή :p

αν κατάλαβα έχεις δισκόφρενα θές την κόκκινη σαχλαμαριτσα για να πατάνε τα τακάκια , φυσικά ανάλογα το φρένο μπορεί να θέλει αλλο τύποGoogle Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.sjscycles.co.uk/images/products/medium/shimano-br-m445-pad-spacer-8j5-0600-IMG30078.jpg

Όχι, δεν το είχε αφήσει πουθενά. Θα το ψάξω από πάνω μέχρι κάτω, θα βάλω και στο σπείρωμα τίποτα να μένει καλύτερα.

δες καλά μήπως και έχουν φαγωθεί τα σπειρώματα , πάντως να ξέρεις οτι βγαίνουν σε 2 σχέδια οι κόλλες για σπειρωματα μην προτιμήσεις πχ αυτή http://b.scdn.gr/images/sku_main_images/004016/4016948/medium_13817408-orig.jpg γιατί μετά δύσκολα βγαίνει προτίμησε κάποια μπλέ που ίναι λίγο ποιο μαλακή (μέχρι 10Ε κάνουν αν θυμάμαι το μπουκαλακι)

Ναι αυτά θέλω PanosX Υδραυλικά Δισκόφρενα έχει

Αρκαν μια χαρά το βάζω προς το παρών :)

Το δικό μου το πρόβλημα με το βγάλε βάλε την ρόδα όποτε χρειαζόταν να το βάλω στο αμάξι ή πουθενά αλλού, ήταν το να μπει ξανά σωστά ο δίσκος γιατί πάντα κάτι έπαιζε και έβρισκε στα φρένα.

Κοινώς ή κάτι παίζει με το ποδήλατό μου ή πρέπει να το λύσω και να το δέσω από την αρχή :p

Άμα σφίγγεις το qr περισσότερο απο ότι ήταν πρίν βγάλεις τη ρόδα σίγουρα θα βρίσκει η δισκόπλακα στα τακάκια μετά

Υποψηφιοτητες οσκαρ ηλιθιοτητας:

1. Το ζωο που εβαλε ενα κορμο δεντρου επιτηδες μεσα στο μονοπατι ωστε να σκοτωθει κανενας ποδηλατης. (Σημ:μια ωρα πριν που περασα απο το μονοπατι ξανα, ο κορμος αυτος ηταν στην ακρη. Στο τσακ σταματησα πραγματικα καθως ηταν αμεσως μετα απο στροφη.)

2. To ζωο που σε προσπερνα με αμαξι και αμεσως αναβει αλαρμ και σταματα μπροστα σου.

post-24707-1416078400,4511_thumb.jpg

1. Το ζωο που εβαλε ενα κορμο δεντρου επιτηδες μεσα στο μονοπατι ωστε να σκοτωθει κανενας ποδηλατης. (Σημ:μια ωρα πριν που περασα απο το μονοπατι ξανα, ο κορμος αυτος ηταν στην ακρη. Στο τσακ σταματησα πραγματικα καθως ηταν αμεσως μετα απο στροφη.)

Είναι για να μάθεις να κάνεις bunny hop.

2. To ζωο που σε προσπερνα με αμαξι και αμεσως αναβει αλαρμ και σταματα μπροστα σου.

Eίναι για να μάθεις να να φρενάρεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.