Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

έκλεψαν το φωτάκι από το city-bike της κοπέλας μου :/

μα καλά, ποιος ρισκάρει και μπαίνει στον κόπο να κλέψει ένα φωτάκι που κοστίζει max 5€..

ενώ το ποδήλατο είναι κλειδωμένο έξω από τον χώρο εργασίας της σε κεντρικό σημείο.....

σαν ρίσκο σκέφτομαι την επεξεργασία ενός ξένου ποδηλάτου με τον κίνδυνο να σε τσακώσει ο ιδιοκτήτης. όπως και να έχει παράγγειλα 2 φωτάκια μέσω ebay, παρόλο που κοστίζουν 8 ευρώ σύνολο, θα προσπαθώ να τα παίρνω μαζί μου!

Ερώτηση για Garmin.

Πρέπει να έχω public τη διαδρομή για να τη δω ακόμη και εγώ :/ ή απλά είχε θέμα η Garmin και φτιάχτηκε ΜΟΛΙΣ άλλαξα το privacy της διαδρομής;

Αν είσαι logged in δεν έχει σημασία το privacy setting.

Τώρα παίζει. Κάτι θα είχε σκαλώσει πριν. Θενκς μποθ

Ψιλόfail η 1η garmin-o-βόλτα. (τέρμα λλκία να είσαι για αρκετή ώρα μέσα στην κίνηση. Ευτυχώς με δικαίωσαν τα ποτάμια και οι πρασινισμένοι λόφοι αργότερα)

Τελικα το εβαλα για πωληση το bib shorts. Με στενευει στην ευαισθητη περιοχη αρκετα και δε θελω να το ρισκαρω.

Παω για xl τωρα.

Link για οποιον ενδιαφερεται.

Έγινε επεξεργασία από kostas_gs

Για να μην την πατησω ξανα: γνωμες για το παρακατω θα ηθελα. Γραμμη ξερουμε???? Καλο ειναι ή να παω στο ιδιο της endura σε αλλο μεγεθος??

πόσο στενό δδλ;καλό θα είναι να μην πλέει πάνω σου γιατί θα δημιουργήσει ερεθισμό σε παρατεταμένη χρήση (όχι βόλτα 1 ώρας)

οφτοπικ/μου'πε ένα πουλάκι ότι αν ξυρίσω τα φρύδια μου θα κερδίσω λίγο τελική παραπάνω,ισχύει :dance3:

ντιτζευ αντιμετώπισες πρόβλημα ντραγκ/wind noise όταν έτρεχες με την γενειάδα; :p

πόσο στενό δδλ;καλό θα είναι να μην πλέει πάνω σου γιατί θα δημιουργήσει ερεθισμό σε παρατεταμένη χρήση (όχι βόλτα 1 ώρας)

οφτοπικ/μου'πε ένα πουλάκι ότι αν ξυρίσω τα φρύδια μου θα κερδίσω λίγο τελική παραπάνω,ισχύει :dance3:

ντιτζευ αντιμετώπισες πρόβλημα ντραγκ/wind noise όταν έτρεχες με την γενειάδα; :p

Αρκετα στενο ωστε να το πουλησω man. Δε μπορω να περιμενω να "ανοιξει" (εαν ανοιξει) γιατι χθες μετα τη βολτα ειχα ενοχλησεις στα ουμπαλα και δε το ρισκαρω.

Επισης, ειχα ξαναγραψει οτι ηταν αρκετα στενο και στα μπουτια. Εκει δεν θα ανοιξει μιας και εχει λαστιχο στην ακρη.

Αρα ηταν νομιζω μονοδρομος η πωληση.

Ελπιζω να πουληθει μην μου μεινει στην ντουλαπα.

Η τιμη ειναι συζητησιμη φυσικα. Αν εχετε κανεναν φιλο που να το θελει θα τα βρουμε.

Offtopic: και εγω εχω μουσια αλλα δεν νιωθω διαφορα στην ταχυτητα...αλλου ειμαι φλουδα...+ 5km/h κερδισα...χαχα!!

Τελικα το εβαλα για πωληση το bib shorts. Με στενευει στην ευαισθητη περιοχη αρκετα και δε θελω να το ρισκαρω.

Παω για xl τωρα.

Θα έπρεπε να το δοκιμάσεις όταν σου ήρθε και αν είχες την παραμικρή αμφιβολία για το μέγεθος να το στείλεις πίσω. Στα μπούτια θα είναι λίγο στενό σίγουρα, ακόμα και εμένα που είμαι 64 κιλά το Sugoi RSE medium είναι σχετικά στενό εκεί.

Θα έπρεπε να το δοκιμάσεις όταν σου ήρθε και αν είχες την παραμικρή αμφιβολία για το μέγεθος να το στείλεις πίσω. Στα μπούτια θα είναι λίγο στενό σίγουρα, ακόμα και εμένα που είμαι 64 κιλά το Sugoi RSE medium είναι σχετικά στενό εκεί.

Ασε εκανα *******. Το δοκιμασα οταν ηρθε. Το ειδα στενο αλλα στα ουμπαλα δεν ειχα ενοχλησεις. Μονο στα μπουτια ηταν στενο. Λεω οκ.

Μετα στη βολτα ομως και μετα απο 2 ωρες mtb, τα ουμπαλα την ακουσαν και εκει ειπα τερμα.

guys αν και μου είπατε να αποφύγω γενικά cube για κούρσα, δείτε λιγάκι τα εξαρτήματα που φοράει αυτό :BikeMe.gr - Cube Peloton 2013 Ποδήλατο Δρόμου και πείτε μου αν αξίζει τον κόπο.

Παω για xl τωρα.

Μειωση τιμης στα 20 ευρω για να φευγει για οποιον θελει.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.