Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

στα υφάσματα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από αυτά του 50αρικου,όλα τα λεφτά είναι στο pad

Bike24 - Pearl Izumi Select Quest Short 0275 - black 021

Bike24 - Endura 6-Panel Shorts Shorts - black

Στα 2 link που εχεις δωσει, τα προτεινεις για αγορα;;

Ψαχνω για κολαν στα χρηματα αυτα.

Και μια ακομα ερωτηση: το μαξιλαρακι στα κολαν, χανει την ιδιοτητα του σιγα-σιγα, ή ειναι ιδεα μου; Εχω απο περυσι ενα και ολο και δεν νιωθω ανετα μετα απο καποια ωρα στη σελα;

Στα 2 link που εχεις δωσει, τα προτεινεις για αγορα;;

Ψαχνω για κολαν στα χρηματα αυτα.

Και μια ακομα ερωτηση: το μαξιλαρακι στα κολαν, χανει την ιδιοτητα του σιγα-σιγα, ή ειναι ιδεα μου; Εχω απο περυσι ενα και ολο και δεν νιωθω ανετα μετα απο καποια ωρα στη σελα;

μια χαρά για τα χρήματα που ζητάνε, ιδιαίτερα το endura

μετά από κάποιο διάστημα το pad ξεφτίζει και σταδιακά χαλάει,υπάρχει διαφορά στα υλικά/ποιότητα όταν το ένα κάνει 25 και το άλλο 150

μετά από κάποιο διάστημα το pad ξεφτίζει και σταδιακά χαλάει,υπάρχει διαφορά στα υλικά/ποιότητα όταν το ένα κάνει 25 και το άλλο 150

Οκ. Το endura λοιπον. Η γραμμη τους ειναι κανονικη; Στενη; Ξερεις;

EDIT: Τωρα ειδα οτι εχει size chart.

Ευχαριστω πολυ.

Έγινε επεξεργασία από kostas_gs

Για bib shorts τι λες?? Η πρεπει να ανεβω πολυ στην τιμη για να παρω κατι αξιολογο??

Αυτο??

DIY - Bicycle Chain Guard

Γεια σας και πάλι.:)

Αυτή τη φορά είπα να ασχοληθώ με κάτι που ήθελα καιρό να φτιάξω και συνεχώς το ανέβαλα, αλλά το καλοκαιρινό πέσιμο και η επώδυνη επαφή της γάμπας μου με τον μπροστινό δίσκο, με ώθησε να το ξεκινήσω.

Δίνοντας είκοσι ευρώ έπαιρνα ένα ωραιότατο προστατευτικό απ' το ebay, αλλά ως γνωστόν θέλω να το προσπαθήσω μόνος μου και ότι προκύψει.

To Shimano του Scott.

bXfTs64.jpg

Η απόσταση των τρυπών όπου θα στηριχτεί το προστατευτικό.

6JsyfNL.jpg

Επέλεξα αλουμίνιο πάχους 3mm και έγινε το σχεδιάγραμμα.

zU1A9Uf.jpg

v36HRuf.jpg

Έγινε το πρώτο κυκλικό κόψιμο με τη βοήθεια της σέγας.

qX9IMuF.jpg

J5PoVVM.jpg

Ξεκίνησε το φινίρισμα αρχικά με λίμα ώστε να φύγουν "τα χοντρά".

Κατόπιν στερέωσα το αλουμίνιο στο κολονάτο δράπανο για να γίνει η λείανση της ακμής.

627XK3n.jpg

TpjYOKq.jpg

Ώρα για τις τρύπες, 6άρες οι μικρές και 10άρες οι μεγάλες.

7SLIqdH.jpg

a3rqhDW.jpg

Fj3xzAT.jpg

Ακολουθεί το κόψιμο του εσωτερικού. Με κόκκινο μαρκαδόρο σημαδεύτηκαν οι τρύπες, απ' όπου θα μπει η λάμα της σέγας.

VNYwZkp.jpg

DxrF0kY.jpg

Ακολουθεί το κόψιμο.

NTABwYT.jpg

BYdtRXZ.jpg

dJDCKiA.jpg

FfWBi4g.jpg

Ξεκινάει το λιμάρισμα...

Wd3qncm.jpg

Το αποτέλεσμα.

0sa34aF.jpg

YKSs06F.jpg

UOxJVL5.jpg

Πρόχειρη τοποθέτηση.

r15Uzzv.jpg

dVKwuse.jpg

συνεχίζεται.:)

μπορουσες να το βαλεις στις ιδιες βιδες του "spider" αντι του μεγαλου δισκου, και θα μεγαλωνες την αποσταση απο το εδαφος (το σημαντικο)+απλότητα 2Χ, βαρος...

(το βαρος στο mtb δεν με ενδιαφερει απλα εδω μιλαμε για δισκοβραχιονα που τον περιστρεφεις δλδ θα ειχες και μικροτερο guard και ΔΕΝ θα ειχες και το μεγαλο δισκο, σεβαστη διαφορα)

ομως εκανες λιμαρισμα αλα cnc : P

Έγινε επεξεργασία από Dem

Allez, allez NAZARÉ - NeilPryde Bikes 2014

Άλλη μια ηλιθιότητα της Specialized. Να υπενθυμίσω και την προηγούμενη War vet forced to change bike shop’s name after threat from Specialized | Calgary Herald

Αν ξαναγοράσω εγώ κάτι specialized να με φτύσετε, τ'ακους specialized fan boy [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]; :p

και στο carve έγινε αυτό πέρυσι(φέτος έγινε crave),φαίνεται ότι τελείωσε ο πόλεμος με τις πατέντες και τώρα ξεκινά ο πόλεμος ονομασίας :rofl:

ωππ κάτσε,σύμφωνα με τα παραπάνω και η bontrager πρέπει να αλλάξει τους aeolus

Έγινε επεξεργασία από wrong method

μαζι σου,δεν λεω.απλα ενα service θα το κανω,και απλα ηθελα μαλακοτερη αναρτηση!:getlost:

Σχετικά με την εμπρόσθια ανάρτηση μπορείς απλά να την αποσυναρμολογήσεις, να την καθαρίσεις και να την ξαναλιπάνεις.

Το έκανα στο IDEAL μου που φοράει μια RST (θεωρούνται ψιλομάπες συγκρινόμενες με RockShox κλπ) και άλλαξε άρδην η συμπεριφορά της.

Προσπαθησα να το κάνω και σε μια ZOOM (υπέρτατη μάπα) που έχω στο 25ο ποδήλατο μου χωρίς να την αποσυναρμολογήσω (γιατί απλά δε γίνεται) και κατάφερα να την κάνω να ξαναγίνει ανάρτηση (από 'κει που ήταν κούτσουρο) βάζοντας σταγονίτσες λιπαντικού με τη βοήθεια σύριγγας μεταξύ του πιρουνιού και των μπουκαλών.

Αν θες βοήθεια στείλε μου καλύτερες φώτο του μπροστινού στελέχους και αν αναγράφεται κάπου το μοντέλο της ανάρτησης ισως βοηθήσει επίσης.

Σχετικά με την πίσω ανάρτηση, μπορείς να ρυθμίσεις λίγο το μήκος της ανάλογα αν θες να γίνει περισσότερο ή λιγότερο ελαστική (ή αντιστρόφως σκληρή).

Καλα...15 ευρω μεταφορικα το bike24?? Ρε ουστ..

:fight:

αμάν ρε γκρινιάρη :p

παρτο από το τσαιν http://www.chainreactioncycles.com/gr/en/shimano-performance-bibshort/rp-prod112451

http://www.evanscycles.com/products/endura/coolmax-bibshorts-ec036938

http://www.evanscycles.com/products/endura/8-panel-xtract-gel-bibshort-ec036936

http://www.evanscycles.com/products/sportful/no-rain-bib-shorts-ec052928

Έγινε επεξεργασία από wrong method

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.