Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Όποιος έρθει στη κοπή της πίτας και έχει καμιά τρύπια σαμπρέλα ας μου τη φέρει γιατί χρειάζομαι μία. (όχι για τη ρόδα)

Έχω καμιά 10αριά που όλο λέω να τις πατσάρω και δεν μπαίνω στο κόπο.. να τις στείλω; :p

Μία θέλω να τη τυλίξω στο σκελετό εκεί που τον γδέρνει η αλυσίδα. Τις άλλες να τις δώσεις σε κάποιον γκαντέμη που του σκάνε συνέχεια. (ονόματα δεν λέμε:p)

Την που@€&να μου μεσα. Εγκαυματα στα χερια και στα δακτυλα απο ασβεστη και σκεφτομαι οτι θα ξανακαβαλησω ποδηλατο σε 2+ εβδομαδες.

Περαστικα μου.

Νυχτερινό trail riding είχε σήμερα το πρόγραμμα. Δε το περίμενα τόσο εντυπωσιακό το βουνό νύχτα και οι ταχύτητες κατάβασης αντίστοιχες με αυτές της ημέρας.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα :happy2:

Περαστικά [MENTION=24707]kostas_gs[/MENTION]... πως έγινε; Κωστάκη με τι φώτα πήγες;

Δουλευα σε μια οικοδομη εδω και 10 μερες χωρις γαντια. Ειχαν "ανοιξει" λιγο τα χερια μου απο τον ασβεστη αλλα οκ. Και παω χθες ο ******* και βαζω γαντια για καλυτερα υποτιθεται. Ε, μπηκε νερο, ασβεστης και τσιμεντο στα γαντια οπως φτιαχναμε λασπη και εμεινε μεσα,. Μετα με τις κινησεις που εκανα με το φτυαρι, τριβοταν ο ασβεστης στα χερια και αυτο ηταν. Βγαζω γαντια μετα απο ωρα και βλεπω πετσες και πληγες. Αστα. Δε μπορω να πιασω τιποτα.

Θα αγοράζατε για το ποδήλατό σας αυτές τις αλυσίδες τύπου μηχανής που έχουν και συναγερμό αν κόψεις το καλώδιο ή πειράξεις την κλειδαριά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.