Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

τώρα είναι αργά,έφαγε ένα τρυπημά-τακι και ησύχασε και αυτή και εγώ :hehe:

S1BY8We.jpg

===============================================================================================

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Έγινε επεξεργασία από wrong method

[ame=http://vimeo.com/80187701]Won't Back Down: The Steve Peat Story Pre Release Trailer on Vimeo[/ame]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

επιτέλους μετά από 32 ατέλειωτες μέρες!!!!!!!!

Photo027_copy.jpg

Photo029_copy.jpg

Έγινε επεξεργασία από wrong method

Εκει που ανεβαινα σε ενα εκκλησακι απο ενα χωματοδρομο, τσαααααακ ενα αμαξι σταματημενο στη μεση του πουθενα. Λεω στανταρ καβαλιουνται...

Σιγα μην γυρνουσα πισω για να μην τους ενοχλησω...περασα διπλα απο το αμαξι σαν κυριος.

(Κουτσομπολιο:με την ακρη του ματιου μου περνωντας, ειδα ενα μπουτι γυναικειο γυμνο...if you know what i mean...δεν ειδα δονησεις ομως...ειχαν φτασει στο τσιγαρο σκεφτηκα..).

Ξεκίνησα χθες για την πρώτη μου βόλτα με το ποδήλατο ύστερα από 2,5 μήνες που είχα χτυπήσει στο χέρι μου. Δυστυχώς ο δρόμος ήταν αρκετά βρεγμένος, ψιχάλιζε λίγο, φύσαγε αρκετά και από την αρχή δεν είχα ανάσες (190 παλμοί σε μία μικρή ανηφόρα που υπάρχει στην αρχή της διαδρομής)! Στα 15 λεπτά γύρισα πίσω.... Είμαι τελείως εκτός φόρμας.

Τουλάχιστον τα χειμερινά ρούχα που αγόρασα φαίνεται να έκαναν δουλειά.

Στα ίδια και εγώ + ότι έβαλα 8 κιλά...

Σιγά σιγά στην αρχή θα του ξανα πάρουμε τον αέρα!

Και εγώ μια απο τα ίδια είχα 4-5 μήνες να ανέβω σειχ σου και έβαζα 1-2 δίσκους πίσω μεγαλύτερους... Για χορτιατη και πέριξ ούτε λόγος... πρεπει να μαζέψουμε χαλαρά χλμ για αρχη.

Κάποια κιλα παραπάνω και αποχή έκαναν μεγάλη διαφορά στην απόδοση.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.