Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

παιδια για να μη στειλω μαιλ στην sports-tracker

σας κανει sync τα workouts?

2 μερες τωρα επιλεγω να κανει sync και ΔΕ τα κανει..καμμια ιδεα ;

Κάνανε/κάνουν μεταφορά ή αλλαγή ή κάτι τέτοιο στους servers τους και έχουν θεματάκια. Τα κρατάει το κινητό κανονικά όμως και όταν λειτουργήσει σωστά, τα κάνει sync όπως πάντα. Το είχε πάθει και πριν κάνα μήνα νομίζω.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Που στε βρε παιδες?? Τι λεει?

Ερωτηση: θελω να παρω ενα φως για το ποδηλατο μπροστα...μικρο και διακριτικο, να κανει δουλεια και να ειναι επαναφορτιζομενο κατα προτιμηση..

Βρηκα αυτο...το εχει καποιος? Εμπειριες?

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

Thanks

^^Κοιτα....θελω να με βλεπουν οι απεναντι εννοειται αλλα να βλεπω και εγω λιγο...μην τσακιστω και πουθενα.

Δε λεω να νομιζω οτι εχω κανα προβολεα, αλλα να βλεπω λιγα μετρα μπροστα.

Το εχεις δοκιμασει το φωτακι?

Εχεις να προτεινεις κατι αλλο??

Ευχαριστω

Λεπον....ήρθε η ώρα να αλλάξω πίσω λάστιχο στο mtb.

Μπροστά με το Continental mountain king 2.4 έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος και θα το έβαζα εύκολα και πίσω, αλλά το 2.1 έχει φάρδος μόνο 50.7mm. σε σχέση με του 55.6mm. του Schwalbe Black Jack 2.1 που έχω τώρα.

Ψάχνω λοιπόν κάτι σε αντίστοιχο φάρδος αλλά έχω χαθεί στον κόσμο των tpi/διπλωτών κτλ. και έχω μπερδευτεί.

Μου έχει γυαλίσει αυτό Wiggle | Panaracer Fire XC Pro Folding Mountain Bike Tyre | MTB Off-Road Tyres αλλά δεν ξέρω τι φάρδος βγαίνει σε mm.

Είναι ίδιο με αυτό? PANARACER FIRE XC PRO KEVLAR 26x2.10 Tire | τα πάντα για τα ποδήλατα

Αυτό πάλι τι διαφορά έχει? Λάστιχο Ποδηλάτου Panaracer Fire-xc-pro - Sportlife Bikes

Λεπον....ήρθε η ώρα να αλλάξω πίσω λάστιχο στο mtb.

Μπροστά με το Continental mountain king 2.4 έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος και θα το έβαζα εύκολα και πίσω, αλλά το 2.1 έχει φάρδος μόνο 50.7mm. σε σχέση με του 55.6mm. του Schwalbe Black Jack 2.1 που έχω τώρα.

Ψάχνω λοιπόν κάτι σε αντίστοιχο φάρδος αλλά έχω χαθεί στον κόσμο των tpi/διπλωτών κτλ. και έχω μπερδευτεί.

Μου έχει γυαλίσει αυτό Wiggle | Panaracer Fire XC Pro Folding Mountain Bike Tyre | MTB Off-Road Tyres αλλά δεν ξέρω τι φάρδος βγαίνει σε mm.

Είναι ίδιο με αυτό? PANARACER FIRE XC PRO KEVLAR 26x2.10 Tire | τα πάντα για τα ποδήλατα

Αυτό πάλι τι διαφορά έχει? Λάστιχο Ποδηλάτου Panaracer Fire-xc-pro - Sportlife Bikes

Τέτοιο λάστιχο είναι ψιλο-υπερβολικό για βόλτες στο Τρίτση.

γιατί δεν παίρνεις έναν cree led από ebay?

Το εχω δει αυτο που λες αλλα στη φωτο φαινεται λιγο τουβλο...βεβαια ετσι οπως ειναι με τη μπαταρια με βολευω γιατι εχω ενα τσαντακι στον οριζοντιο, και θα μπορω να τη βαζω μεσα.

Εχεις εσυ cree led? ευχαριστημενος; Ποσα lm προτεινεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk

SportsTrackLive | agras | Cycling

Κάτι πάμε να κάνουμε.

3 φορές σταμάτημα για να ξανασηκώσουμε/σφίξουμε το παλουκόσελο μαμώ την κινεζιά το clamp. Στα 2/3 της διαδρομής την είχα πεσμένη :eek:

Γιατί το ridewithgps μου βγάζει τα υψομετρικά 1134 και είχα χαρεί τσάμπα;

Cerna Hora - Blansko - Brno, Jihov

Edit: Όταν την είχα σχεδιάσει στο ridewithgps τα έβγαζε 1134, στο sportstracklive τα έβγαλε 781 και τώρα που ανέβασα το gpx στο ridewithgps μου τα βγάζει 1222. Φακ Γιέα

Κάτι πάμε να κάνουμε.

3 φορές σταμάτημα για να ξανασηκώσουμε/σφίξουμε το παλουκόσελο μαμώ την κινεζιά το clamp. Στα 2/3 της διαδρομής την είχα πεσμένη :eek:

Bike24 - Finish Line Fiber Grip 6ml

Η κάτι αντίστοιχο.

Κάνει για carbon αλουμίνιο τα πάντα!

To Sports Tracker παθαίνει κάτι και σε αφήνει να loggareis στο site, αν εχει όρεξη;;

Αυτή την στιγμή στον firefox δεν κάνει τίποτα, στον chrome, δεν κάνει τίποτα, και πετάει έρρορς και μηνύματα οτι δεν με ξέρει όταν επιλέγω ότι ξέχασα τον κωδικό μου.

Τέτοιο λάστιχο είναι ψιλο-υπερβολικό για βόλτες στο Τρίτση.

Δεν με βοηθάς έτσι. Εμένα με ανησυχεί πρωτίστως να χωράει πίσω στο φάρδος στον σκελετό, το που θα το αξιοποιήσω (και αν) αφορά εμένα, άλλωστε υπερβολικός είμαι και το ξέρω.:D

[MENTION=24707]kostas_gs[/MENTION] Bicycle Light Flashlight and Headlight CREE XM L T6 LED 1800 Lumens Battery | eBay

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]:

Τα ιδια και σε εμενα κανει. Κανουν λεει service. Παντως δυο διαδρομες χθες και σημερα που βγηκα, μου τις εγραψε.

Αλλα δεν εχουν συγχρονιστει ακομα με τις παλιες...θα δουμε.

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]:

Ευχαριστω για το link. Αυτο εχω δει και εγω. Κανει εντυπωσιακη δουλεια αλλα ψιλοτουβλο ρε αδερφε...το σκεφτομαι λογω μεγεθους. Αλλα απο αποδοση super.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bike24 - Finish Line Fiber Grip 6ml

Η κάτι αντίστοιχο.

Κάνει για carbon αλουμίνιο τα πάντα!

tacx.com - Carbon assembly compound

Κάτι τέτοιο πλησιάζει; Όταν το είχα πάρει carbon grease είχα ζητήσει. Δεν το έχω βάλει ακόμη.

Βασικά με το μαμά seatclamp δεν είχα ποτέ θέμα. Απλά αυτό έχει μλκία κατασκευή

Έχει μεγάλη εσοχή πάνω και ελάχιστο υλικό και όταν το σφίγγεις πολύ, βγαίνει όλο το πάνω μέρος στον αέρα.

662839709_o.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.