Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Έστειλα την Παρασκευή πίσω στο bike-discount.de ένα Sugoi RS shorts που είχε ξεκολλήσει λίγο το αυτοκόλλητο ύστερα από μόλις 10 βόλτες και 10 πλυσίματα στο χέρι! Σήμερα το παρέλαβαν οι Γερμανοί και μου έστειλαν mail ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω, όχι μόνο του προϊόντος αλλά και των μεταφορικών. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτή την διαδικασία αλλά οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές, αναρωτιέμαι αν είχε αγοραστεί από ελληνικό μαγαζί τι θα γινόταν....

post-44-1416077541,2265_thumb.jpg

Μια χθεσινη βολτα:laughing:

Μονο μια ερωτηση στο ideal ορισμένες φορες κολλάει η αναρτηση,οπως επισης καποιες φορες δεν κλειδωνει.

Εχετε καποια ιδεα;

και εγώ έχω το ίδιο θέμα με το lock

αυτό οφείλεται στο ότι η ανάρτηση δεν είναι στο σημείο να κλειδώσει οπότε δούλεψε την λίγο τράβα την να ανοίξει πλήρως και μετά θα κλειδώσει

(πιστεύω ότι είναι οι σκατό RST που το κάνουν αυτό ε?)

Σκέφτομαι να πάρω ένα ποδήλατο max μέχρι 500€.

Το θέλω για χρήση πόλης και για καμία εξόρμηση σε ανώμαλες διαδρομές.

Επείδη δεν είμαι γνώστης ακούω προτάσεις (Δέχομαι και προτάσεις πιο χαμηλής τιμής :man_in_love:)

Ψήνομαι για το παρακάτω...

Ποδήλατα Ideal Pro Rider 29 - 2013 Action Bikes

Ακούω γνώμες :D

Σκέφτομαι να πάρω ένα ποδήλατο max μέχρι 500€.

Το θέλω για χρήση πόλης και για καμία εξόρμηση σε ανώμαλες διαδρομές.

Επείδη δεν είμαι γνώστης ακούω προτάσεις (Δέχομαι και προτάσεις πιο χαμηλής τιμής :man_in_love:)

Ψήνομαι για το παρακάτω...

Ποδήλατα Ideal Pro Rider 29 - 2013 Action Bikes

Ακούω γνώμες :D

go for it:P

και εγώ 29" έχω και είμαι υπερ ευχαριστημένος:p

από εκεί και πέρα μπορεί να θες 2-3 καλύτερα πράγματα και να πας σε κάποιο επόμενο μοντέλο:p

go for it:P

και εγώ 29" έχω και είμαι υπερ ευχαριστημένος:p

από εκεί και πέρα μπορεί να θες 2-3 καλύτερα πράγματα και να πας σε κάποιο επόμενο μοντέλο:p

Σε ευχαριστώ για την γνώμη!

Όταν λες 2-3 καλύτερα πράγματα τι εννοείς?

Λογικά θα έχει συζητηθεί κάπου πιο πίσω... αλλά η αναζήτηση βγάζει όλο το θέμα και δε σε πάει κάπου συγκεκριμένα για να διαβάσω.

Αξίζει η αγορά ενός heart rate monitor / cadence / μπλα μπλα ή να κάνω κάποιο συνδυασμό με το Nexus 4 που έχω? Υπέρ και κατά των επιλογών ? Προτάσεις / εμπειρίες?

Μου άρεσε πολύ ένα Sigma Rox που είδα αλλά δε ξέρω αν αξίζει τα λεφτά

Σε ευχαριστώ για την γνώμη!

Όταν λες 2-3 καλύτερα πράγματα τι εννοείς?

Και εγώ για το Pro Rider ενδιαφερόμουν αλλά όσο το έψαχνα είδα οτι θέλω και κάτι καλύτερο.

Με τις αλλαγές που προτείνουν τα παιδιά θες τουλάχιστον +200-300 ευρώ όποτε πάρε απο την αρχή κάτι πιο καλό

Εγώ προτίμησα το Yellowstone 29 απο την Canyon στα 799ευρώ +50μεταφορικά που παρεμπιπτόντως δεν μου έχει έρθει ακόμα ...το περιμένω 33 week 2013

Aς κανω για αρχη τα απαραιτητα mentions..

[MENTION=7634]cddaraa[/MENTION] [MENTION=4508]Dem[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] (ως τον ανθρωπο που τα εχει διαλυσει ολα:p) και οποιος αλλο ξερει φυσικα..

Εχω ενα χαρχαλακι..(οχι το δικο μου) to oποιο προσπαθω να συνεφερω.

Θελω να ανοιξω τη μπροστα αναρτηση μια rst του (μισο)κιλου.

Αυτη εχει μουλαρωσει ..δε συμπιεζεται δεν "ανοιγει" ,εχει τα 2 περιστροφικα πανω στις "μπουκαλες" που μονο για διακοσμητικα τα κοβω.(οπου και αν τα γυρισω η αναρτηση δεν αλλαζει απο απλο κουτσουρο που ειναι.)

Το λοιπον αυτο το πραμα θελω να το λυσω..να δω αν φτιαχνεται κλπ κλπ..

Εχει δυο αλενοβιδες απο την κατω μερια..αλλα και που τις βγαζω δεν γινεται τιποτα.

Θελει κανενα ιδιαιτερο τροπο να ανοιξουν οι μπουκαλες απο τα καλαμια?(αν τα λεω και σωστα)

Εχει κανεις καμμια ιδεα για το ολο θεμα?

Τελικα με την αναρτηση τι εκανες?

Εχει και ενας φιλος μου μια rst που δεν συμπιεζεται για κανενα λογο και αιτια και ψαχνομαστε μπας και καταφερουμε να την συνεφερουμε.

εδω εισαι ..

............................

Ον αναδερ νοουτ..

Ανοιξα αυτο το σουκου την αναρτηση που δε προκαμα τις προαλλες.

Νταξ...ειπαμε ..φτηνη ..αλλα ποσο πιο παιδικη μπορει να ειναι??:p

Moνο αυτοκολλητακια hello kitty λειπουν..

Δε ξερω πως ειναι μεσα οι ακριβες (γενικα οι αναρτησεις δλδ:p)..αυτες ειχαν δυο ελατηρια τα οποια απλα εχεις την ευχαιρια να προφορτισεις με τα περιστροφικα παπ...ακια απο πανω.Τα οποια απλα ζμπρωχνουν © ενα πλαστικο(αρκετα γερο-συμπαγες) κατα 1 cm :p

Συμμετρικα εε..ενα για καθε ελατηριο.Δεξια και αριστερα δλδ.

Lockout και τετοια δεν εχει..μονο τα δυο περιστροφικα ισα ισα να παιζουν τα παιδακια:p

Δε βαριε...τουλαχιστον τωρα συμπιεζεται σε σχεση με πριν την ανοιξω που ειχε λοκαρει -κατα ενα περιεργο τροπο.

Για να βγαλεις τα ελατηρια βγαζεις τα δυο τα περιστροφικα οχι αυτα ομως που ρυθμιζεις σκληροτητα (λολ) και lockout (αν εχει).

Τα μεγαλα παξιμαδια απο κατω απο τα "ρυθμιστικα¨".(23αρια ειναι ...καπου εκει ..δεν θυμαμαι-για κλειδι λεω).

Ετσι ηταν η δικια μου που ηταν(και ειναι ακομα) οτι φθηνοτερο-χειροτερο υπαρχει.

Αν ξερεις ακριβες μοντελο ..ψαξτο σε κανενα youtube-γοογλε.

Για να βγαλεις τα ελατηρια βγαζεις τα δυο τα περιστροφικα οχι αυτα ομως που ρυθμιζεις σκληροτητα (λολ) και lockout (αν εχει).

Τα μεγαλα παξιμαδια απο κατω απο τα "ρυθμιστικα¨".(23αρια ειναι ...καπου εκει ..δεν θυμαμαι-για κλειδι λεω).

Ετσι ηταν η δικια μου που ηταν(και ειναι ακομα) οτι φθηνοτερο-χειροτερο υπαρχει.

Αν ξερεις ακριβες μοντελο ..ψαξτο σε κανενα youtube-γοογλε.

Άν θες για φθηνότερο/χειρότερο, έχω να σου δώσω την Zoom την δικιά μου :p

Μια χαρά είναι τα Deda, έχω ένα τιμόνι δικό τους, αλλά έρχονται πάντα υπέρβαρα από αυτό που λεει η εταιρεία. Αν σε παίρνει οικονομικά πήγαινε για carbon seatpost ειδικά, απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς.

πήγαινε για carbon seatpost ειδικά, απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς.

Επειδή με ενδιαφέρει αυτό ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Έχει αντιληπτή διαφορά με του αλουμινίου ώστε να αξίζει η αγορά του?

2) Τι max. βάρος αντέχουν? (έχουμε δικαίωμα στο carbon εμείς οι τροφαντοί?:p)

3) Στο σφίξιμο στη βάση του σκελετού τι γίνεται? θέλει προσοχή και ροπόκλειδο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.