Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

και στα 7600 να το κάνουμε θες άλλα τόσα για τα υπόλοιπα το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε εμείς οι κοινοί, είναι αυτές οι τεχνολογίες να περάσουν γρήγορα και σε πιο κάτω κατηγορίες (ζήσε Μάη μου δλδ)

Cervelo RCA Frame Costs $10,000 And Weighs 667g - First Look And Ride - BikeRadar

[MENTION=23]DJD[/MENTION] έλα να πέφτεις κάτω από 6kg

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] κάτι τέτοιο έλεγες για καλό frame...και τα άλλα τα αλλάζουμε

και τι να το κάνεις κάτω από 6 κιλά? αφού 6.8 είναι το όριο

Πειτε μου απλα ποσο βλακας και αντι-επαγγελματιας μπορει να ειναι καποιος, που του δινεις παραγγελια για ενα ποδηλατο των 735 ευρω, και αυτος "ξεχναει" να σημειωσει την παραγγελια σου...αποτελεσμα? Να φυγουν τα large νουμερα και να πρεπει να περιμενεις το επομενο φορτηγο απο Ολλανδια, ενα μηνα μετα και βλεπουμε...μαλακες. Τοσα φραγκα θα παρετε.

:wall:

^^Οχι ρε συ.

Ο φιλος μου εκανε την παραγγελια στον αντιπροσωπο στην Αθηνα αρχες φεβρουαριου, αμεσως μολις του ειπα.

Ο αντιπροσωπος του λεει οτι τελος φεβρουριου θα το εχω, κοντευουμε τελος μαρτιου και τιποτα.

Επικοινωνησε εδω και μερες ο φιλοσ μου που εχει το καταστημα και του ειπε "πωωωωωωω ρε Πανο το ξεχασα"!!

Τα λεφτα ομως δε θα ξεχασει να τα παρει το γελαδι...

Και δεν υπαρχει δικαιολογια γιατι το απιστευτο ειναι οτι του εχει στειλει εδω και 3 εβδομαδες σχεδον, ενα ιδιο με το δικο μου cannondale, σε medium. Το large τι εγινε;; Επισης, του εχει στειλει αλλα 4 cannondale sl4, τα οποια τα παρηγγειλε ο φιλος μου μετα απο τα δικα μου.

Επισης, απο αλλο forum, ξερω οτι υπαρχει large σε καταστημα στη Θεσσαλονικη και καθεται..(αν δεν εχει πουληθει ως τωρα).

Ενω εγω που το παρηγγειλα 1 μηνα πριν σχεδον, ωστε να το παρω με το πρωτο φορτηγο που θα ερθει, με εγραψε στα τετοια του ο αντιπροσωπος στην Αθηνα και τα εστειλε αλλου για να καθονται τα ποδηλατα στις εκθεσεις του καθε καταστηματαρχη.

Οτι να ναι...

Μας ειπε οτι την πεμπτη το φορτηγο θα ειναι αθηνα. Παρασκευη-σαββατο θα το εχω ελπιζω.

Απαραδεκτος γιατι ειναι εισαγωγεας σε μεγαλη εταιρια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δώσε τα λεφτά μετά από κανένα μήνα και εσύ.

Δε γινεται. Ο φιλος μου που εχει το μαγαζι, πρεπει να πληρωθει. Δε φταιει αυτος.

Ο αλλος στην αθηνα, δεν στελνει ποδηλατο αν δεν πληρωθει.

Αρα...δεν εχω επιλογη.

Αλλα δε βλεπουν τις εποχες που διανυουμε και δε σεβονται τα 700+€ που δινει ο πελατης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.