Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Ερωτηση προς του γνωριζοντες.

Σκεφτομαι τωρα την ανοιξη (αν ολα πανε καλα) να παρω ενα ποδηλατο

για να κανω καμια βολτα , να πηγαινω θαλασσα μιας και ειναι κοντα (4~5 χλμ).

Ο δρομος προς τα εκει ειναι ασφαλτος αλλα για να βγω θαλασσα ειναι χωμα κατα 80%

συνηθως βρεγμενο aka λασπωμενο μιας και ειναι ποτιστικες αγροτικες εκτασεις.

Τι να προσεξω στην αγορα?

Καποια συγκεκριμενη μαρκα ποδηλατου?

Καλυτερο για αυτη τη χρηση?

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

πόσα χρήματα θες να ξοδέψεις;αφού η ασφάλτινη διαδρομή είναι μικρή σε καλύπτουν τουλάχιστον 3 κατηγορίες ποδηλάτων,τα 26/29αρια mtb και τα trekking

300 με 400 ευρω αν αξιζει κατι καλυτερο με λιγα παραπανω το δινω.

Δεν ξερω τιμες απο ποδηλατα αλλα δυστηχως μονο αυτα διαθετω προς το παρον.

[MENTION=3128]2cpu[/MENTION] Το GT πάρε, είναι πολύ μούρη το τριγωνάκι που κάνει ο σκελετός (και εγώ GT έχω :D, είμαι άσχετος όμως :p)

Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καταστημα που πουλαει/αγοραζει μεταχειρισμενα ποδηλατα ή εξαρτηματα?

Χανιά ή και Αθήνα....

Οκ το γεγονος να εχουν ενα δυο μεταχειρισμενα πραγματα ή ποδηλατα σε πολλα καταστηματα υπαρχει. Εννοω ομως να χρησιμοποιει το καταστημα μεταχειρισμενα ως τροπο εμποριου και οχι απλα ως μια διευκολυνση που εκανε σε καποιον καποτε...

Καταλαβαινετε πως νιωθω που εχει ερθει ιδιο ποδηλατο με το δικο μου που εχω παραγγειλει, αλλα σε medium.

Παω στο μαγαζι, το χαζευω και φευγω περιμενοντας το large!!!

Αντε ρε cannondale...

Sent from my iPhone using Tapatalk

πολύ όμορφο αλλά έλεος με το celeste,άλλα χρώματα δεν υπάρχουν;βαρέθηκα να τα βλέπω

μαύρο ματ να το πάρεις :p

[MENTION=23]DJD[/MENTION]

για όργωμα καλό φαίνεται :p

Ας κλαψω: τοσα ποδηλατα στην Λαρισα, το δικο μου βρηκαν να κλεψουν? Και δεν παιζουν και λεφτα τωρα για κανενα μεταχειρο εστω... δυσκολο πραγμα το ποδαρατο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.