Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

προφανώς και αξίζει,απλά θα πληρώσεις κάποιον να στο δέσει ή το κάνεις και μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου

για βόλτες σε άσφαλτο η ανάρτηση είναι περιττή και επιπλέον βάρος ,μην πας σε trekking

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Θεωρω οτι για βολτα μεσα στη πολη οτιδηποτε με φρενα και που δεν εχει σκουριασμενα ρουλεμαν ειναι μια χαρα.

(προωπικα στη θεση οσυ θα επαιρνα φιτνες γιατι τετοιο θα ηθελα...συνηθως ειναι και πιο ελαφρια κατα 2-3-4 κιλα -στις τιμες που κοιτουσα καποτε.)

Για ποια πόλη?

Υποθέτω για Άμστερνταμ μιλάει..

Όσες πόλεις έχουν ανηφόρες-κατηφόρες είναι ακατάλληλες για φιξάκια :)

Για ποια πόλη?

Δεν είναι ανάγκη να πιάνεις 80 χιλιόμετρα στις κατηφόρες. Ξεκινάς με μια σχέση που τα καταφέρνεις στον ανήφορο και απλά δουλεύεις περιστροφές στις ευθείες. Ποδήλατο πόλης είναι να κάνεις την δουλειά σου, δεν είναι για επιδόσεις

Δεν είναι ανάγκη να πιάνεις 80 χιλιόμετρα στις κατηφόρες. Ξεκινάς με μια σχέση που τα καταφέρνεις στον ανήφορο και απλά δουλεύεις περιστροφές στις ευθείες. Ποδήλατο πόλης είναι να κάνεις την δουλειά σου, δεν είναι για επιδόσεις

Ανηφόρες?

Ναι ωρε, βάζεις γρανάζι πίσω που να σε ανεβάζει στις ανηφορες που θες. Εγώ με 44/14 είμαι στο φιξ.

Δεν θα πας και στεγνός για καφέ/ψώνια/βόλτα με το 44/14, αλλά εντάξει, μιλάω για τη δικιά μου περίπτωση.

Έχετε να προτείνετε τίποτα με +-300 για πόλη κυρίως (σπάνια μπορεί να πατήσει και λίγο χώμα) για κλασσικούς ελληνικούς δρόμους; Με τις λακουβες τους, τα μπαλώματα τους και τα όλα τους... :p

Sent from outer space using tapatalk!

Έχετε να προτείνετε τίποτα με +-300 για πόλη κυρίως (σπάνια μπορεί να πατήσει και λίγο χώμα) για κλασσικούς ελληνικούς δρόμους; Με τις λακουβες τους, τα μπαλώματα τους και τα όλα τους... :p

Sent from outer space using tapatalk!

KCP ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΡΟΜΟΥ Subs Plus 28"

δεν ξέρω πολλά για την κατηγορία που ψάχνεις, αλλά τις βασικές σου ανάγκες θα τις καλύψει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.