Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Χθες το πρωι την ωρα που βολταρα σε ενα χωριο στη Λαμια, περναει ενα κιτρινο Fiat Seicento διπλα μου με δυο κουραδομαγκες μεσα, μου πετανε ενα ποτηρι με καφε και εγινα χαλια.

Ειχα καιρο να ριξω τοσο μπινελικι. Οι χειρονομιες εδωσαν και πηραν.

Πινακιδα δεν προλαβα να δω γιατι περασε πολυ γρηγορα. Κριμα.

Ο κουραδομαγκας συνοδηγος φορουσε κουκουλα και γυρισε και με κοιταξε γις να δει την αντιδραση μου. Μαγκα εσυ με την κουκουλα...

Φυσικα δεν ειναι ικανοι τετοιεσ γελοιεσ αδερφουλεσ να μου χαλασουν τη βολτα και αφου σκουπισα τους καφεδες, συνεχισα ακαθεκτος.

Γουσταρουμε ποδηλατο και τετοιοι γελοιοι ΔΕΝ μας πτοουν ρε!

(Αυριο περιμενω ενα κοντερ που παρηγγειλα!!!)

Sent from my iPhone using Tapatalk

wut?τηλ τους μπάτσους και καταγγελία.μην τους αφήσεις.

^^Και τι να πω ρε συ; Ενα κιτρινο seicento;

Ε και τι θα μου πουν οι μπατσοι; Και 10 να υπαρχουν στη Λαμια, ε φτανουν νομιζω.

Δεν ασχολουμαι αλλο με τετοιους γελοιους. Αν προλαβαινα να δω πινακιδα, τοτε ηξερα τι να κανω.

Τωρα ομως;

Η ουσια ειναι οτι θελω λιγα χρηματα ακομα να τσιμπησω μια ποδηλαταρα που θελω τοοοοοοσο πολυ και τοτε...!!!!

Χθες το πρωι την ωρα που βολταρα σε ενα χωριο στη Λαμια, περναει ενα κιτρινο Fiat Seicento διπλα μου με δυο κουραδομαγκες μεσα, μου πετανε ενα ποτηρι με καφε και εγινα χαλια.

Ο κουραδομαγκας συνοδηγος φορουσε κουκουλα και γυρισε και με κοιταξε γις να δει την αντιδραση μου. Μαγκα εσυ με την κουκουλα...

Φυσικα δεν ειναι ικανοι τετοιεσ γελοιεσ αδερφουλεσ να μου χαλασουν τη βολτα και αφου σκουπισα τους καφεδες, συνεχισα ακαθεκτος.

Αν κατάφερνες να μην αντιδράσεις καθόλου, θα τους χάλαγες τη μέρα.

αφήνοντας τέτοιους λαμακες ατιμώρητους,τους ξα-δίνεις την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο σε άλλους σαν και σένα με διαφορετική ίσως κατάληξη την επόμενη φορά

Δεν προλαβα να δω πινακιδα οπως ξαναειπα. Αρα δε μπορω να κανω τιποτα. Οχι οτι δε θελω. Δε μπορω ομως.

Αν εβλεπα τοτε ηξερα...

Και δεν ειναι λαμακες, ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ!

Χθες αναβαση μεχρι το χωριο Σκαμνο, σε υψομετρο 700 μετρων περιπου, μαζι με αλλα 10 ατομα.

Περασαμε φανταστικα παρολο τα 2 σκασμενα λαστιχα στην παρεα.

(Εγω και ενας αλλος ειχαμε τα χειροτερα ποδηλατα, χαχαχα!)

post-24707-1416076983,1432_thumb.jpg

post-24707-1416076983,3363_thumb.jpg

post-24707-1416076983,3876_thumb.jpg

post-24707-1416076983,9881_thumb.jpg

post-24707-1416076984,0459_thumb.jpg

Άργησαν οι ληστές του πρατηρίου καυσίμων!

15/01/2013 13:44

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να εντοπίσει το κίτρινο Fiat Seicento χωρίς πινακίδες με το οποίο διέφυγαν οι δυο κακοποιοί που λήστεψαν λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία, αλλά… αφού είχε παραδώσει τις εισπράξεις στον ιδιοκτήτη!

Οι ληστές που μιλούσαν καλά ελληνικά και έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας καπέλα που είχαν κατεβάσει μπροστά στα μάτια τους, ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού το νεαρό υπάλληλο την ώρα που πήγαινε στην τουαλέτα. Του ζήτησαν όσα χρήματα είχε πάνω του, αλλά εκείνος τους έδωσε μόλις 250 ευρώ καθώς τα υπόλοιπα τα είχε δώσει λίγο νωρίτερα στον εργοδότη του.

Οι δράστες τον κλείδωσαν στην τουαλέτα και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους, το οποίο ο υπάλληλος είχε προσέξει λίγο νωρίτερα καθώς του είχε κάνει εντύπωση ότι έκανε πολλή ώρα βόλτες γύρω από το πρατήριο και οι επιβάτες κοιτούσαν επίμονα προς το μέρος του.

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ online : Άργησαν οι ληστές του πρατηρίου καυσίμων! - Ελλάδα

Βρε λες;;; :hehe:

^^Χαχαχα!!! Ρε θα παω και εγω στη δικη!! Φανταζεσαι να ειναι αυτοι; Χαχα!!

Ontopic: χθες ειχα την ευκαιρια να βολταρω με ενα διπλο ποδηλατο Lapierre το οποιο ανηκει σε ενα φιλο που εχει καταστημα με ποδηλατα εδω στη Λαμια.

Εγω οδηγουσα και αν το συνηθισεις και συγχρονιζεσαι με τον συνοδηγο, τοτε νιωθεις οτι οδηγεις ενα κανονικο ποδηλατο.

Ο συνοδηγος βαριεται γιατι κανει μονο πεταλ!

Φοβερα φρενα, και αψογη συμπεριφορα σε σχεση με το δικο μου που ειναι οτι να ναι! Χαχα!!

Θα ξαναπαμε συντομα!

post-24707-1416076989,8602_thumb.jpg

post-24707-1416076990,747_thumb.jpg

post-24707-1416076990,8213_thumb.jpg

post-24707-1416076991,0634_thumb.jpg

post-24707-1416076991,1016_thumb.jpg

[MENTION=23]DJD[/MENTION] (και όποια άλλη άποψη καλοδεχούμενη βεβαίως)

ισχύει ότι το ψηλό cadence 95-100-105-110 /min κρατά τα ποδιά σου πιο φρέσκα

ή χαραμίζω δυνάμεις που θα χρειαστώ για το τέλος;

χτες έκανα 50 χλμ με 89 rpm average που δεν δυσκολεύομαι να το ανεβάσω

και σε 95/εχω δυνάμεις απλά χοροπηδάω πάνω στη σέλα με τόσες πολλές στροφές

θα με ωφελήσει ή να κατέβω στα π.χ 82-85 με πιο βαρύ γραναζι για να βγάλω περισσότερα χλμ στον ίδιο χρόνο;

merci

Το ψηλό cadence βοηθάει να φεύγει το γαλακτικό οξύ πιο γρήγορα από τα πόδια (= μας φαίνεται ότι τα κρατάει πιο φρέσκα). Ιδανικά ενα cadence κοντά στο 100 είναι καλύτερα, αν μπορείς να πας και παραπάνω καλύτερα. Θέλει πολύ δουλειά βέβαια για να μπορείς να σαι στα 100+ ολη την ώρα, αλλά μόλις το συνηθίσεις θα δεις ποσο καλύτερα είναι.

Για να το κανεις αυτό όμως θα πρέπει το ποδήλατο να έχει έρθει 110% στα μέτρα σου, αλλιώς θα πάθεις αυτό που έπαθες, θα χοροπηδάς σαν κατσίκι πάνω στη σέλα. Θέλει κανονικό bike fitting για να ξέρεις ότι έχεις το σωστό λαιμό, σωστές γωνίες στα γόνατα, σωστό ύψος στην σέλα κτλ κτλ. Βέβαια η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα και ακομα και 10rpm παραπάνω έιναι δύσκολο να έρθουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Από την άλλη, υπάρχουν και τα γούστα. Αν ψάξεις στο net θα δεις θέματα mashers vs spinners, κάποιοι προτιμούν και τους βολεύει το βαρύ πετάλι κάποιοι όχι.. Ξέρω.. πολύ σε βοήθησα :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.