Ταμτάκος Οκτώβριος 12, 2012 #7761 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Σε σχέση με τα μπουκάλια νερού, καλό είναι να αποφεύγονται τα πλαστικά και να αντικαθίστανται από γυάλινα (αν είναι δυνατόν). Τα πλαστικά (ιδιαίτερα τα φθηνά) μπουκάλια περιέχουν χημικές ουσίες που περνούν στο νερό που πίνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 12, 2012 #7762 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 :dance3:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ogj7BUA8pU4&feature=plcp]Ποικίλο όρος - Πετρούπολη ( Μονοπάτι "Σχολείο" ) MTB 12-10-12 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 12, 2012 #7763 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0]Martyn Ashton - Road Bike Party - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 12, 2012 #7764 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Ποσο θελω ενα Pinarello Dogma μα ποσο!!!! Καλα ουτε αναρτησεις να ειχε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 12, 2012 #7765 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5iXChYgnJHw&feature=plcp]Ποικίλο όρος - Πετρούπολη ("Telegraph road" - part MTB 12-10-12 - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2012 από Κωστάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 12, 2012 #7766 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 παιδιά έχει κανείς το ktm life track? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 13, 2012 #7767 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Focus Izalco Pro 3.0 2013. Μίλησα αρκετά σήμερα με τον τύπο στο ποδηλατάδικο και επιμένει ότι με 1,77 ύψος το μέγεθος που πρέπει να πάρω μιας και δεν είμαι αθλητής είναι το large με 55,5cm οριζόντιο. Φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τι μου λέει και δεν υποστηρίζει ότι δεν χρειάζομαι σωματομέτρηση πριν την αγορά αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα bike fitting μετά την αγορά (έχει το σύστημα bike fitting της specialized).Θα ήθελα να ακούσω απόψεις πάνω σε αυτό.FOCUS Bikes: Bikes 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 13, 2012 #7768 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 κατά τη γνώμη μου το ποδήλατο βρίσκεται στην κόψη από το να χαρακτηριστεί all around ή race only.με 73,5 στο head και στο seat tube για Large νούμερο,προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ άνεσης (σε λογικά πλαίσια για κούρσα,δεν αγοράζεις καναπέ) και aero-geo,semi race δοκιμή δεν έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 13, 2012 #7769 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 κατά τη γνώμη μου το ποδήλατο βρίσκεται στην κόψη από το να χαρακτηριστεί all around ή race only.με 73,5 στο head και στο seat tube για Large νούμερο,προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ άνεσης (σε λογικά πλαίσια για κούρσα,δεν αγοράζεις καναπέ) και aero-geo,semi race δοκιμή δεν έχει;Δοκιμή δεν παίζει, και αυτό κατόπιν παραγγελίας θα έρθει σε 1,5 μήνα. Γενικά οι βόλτες μου λόγω και έλλειψης χρόνου είναι συνήθως είναι 1-1.5 ώρα, με την κούρσα ευελπιστώ να ανέβω στο 2-3ωρο. Σε αγώνες δεν πρόκειται να πάω απλά θέλω να πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ ξεπερνώντας τα δικά μου όρια. Και θέλω το ποδήλατο να μου αρέσει εμφανισιακά. Εναλλακτικά μου αρέσει το Giant TCR advanced, αλλά είναι πολύ ακριβότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 13, 2012 #7770 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Δοκιμή δεν παίζει, και αυτό κατόπιν παραγγελίας θα έρθει σε 1,5 μήνα. Γενικά οι βόλτες μου λόγω και έλλειψης χρόνου είναι συνήθως είναι 1-1.5 ώρα, με την κούρσα ευελπιστώ να ανέβω στο 2-3ωρο. Σε αγώνες δεν πρόκειται να πάω απλά θέλω να πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ ξεπερνώντας τα δικά μου όρια. Και θέλω το ποδήλατο να μου αρέσει εμφανισιακά. Εναλλακτικά μου αρέσει το Giant TCR advanced, αλλά είναι πολύ ακριβότερο. από τα 2 που συζητάμε προτιμώ το Focus.είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ξεπεράσεις τα όριά σου θες δε θες η κούρσα είναι το απόλυτο ποδήλατο,όταν έχεις φτάσει στα όριά σου σου ζητάει κάτι παραπάνω και σου επιβάλει το ρυθμό της.είναι κάπως δύσκολο να στο περιγράψω,νιώθεις ότι η δύναμη που βάζεις περνά αυτούσια στο δρόμο και αν έχεις τα πόδια και την όρεξη (και την τρέλα θα έλεγα) μπορείς να πας πολύ μακρυά ο Κώστας θα στα πει καλύτερα,εγώ ακόμα μαθαίνω,η μόνη συμβουλή που σου δίνω είναι να πάρεις αν είναι δυνατόν παπούτσια με carbon σόλα που στην αρχή θα κουράσουν τα πόδια σου ίσως σε χτυπήσουν και λίγο μέχρι να τα συνηθίσεις και ανοίξουν, αλλά θα βγάζουν όλη τη δύναμη από το πόδι σου στο ποδήλατο εννοείται ότι περιμένουμε φωτο μόλις το πάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Οκτώβριος 13, 2012 #7771 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 sports tracker today baby!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 13, 2012 #7772 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Focus Izalco Pro 3.0 2013. Μίλησα αρκετά σήμερα με τον τύπο στο ποδηλατάδικο και επιμένει ότι με 1,77 ύψος το μέγεθος που πρέπει να πάρω μιας και δεν είμαι αθλητής είναι το large με 55,5cm οριζόντιο. Φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τι μου λέει και δεν υποστηρίζει ότι δεν χρειάζομαι σωματομέτρηση πριν την αγορά αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα bike fitting μετά την αγορά (έχει το σύστημα bike fitting της specialized).Θα ήθελα να ακούσω απόψεις πάνω σε αυτό.FOCUS Bikes: Bikes 2013Ποια η τιμη για το FOCUS αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 13, 2012 #7773 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ποια η τιμη για το FOCUS αν επιτρεπεται?2400€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 13, 2012 #7774 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 sports tracker today baby!! εβαλα "thanks" για την επιμονη σου .. Ειναι κατι που μου λειπει τωρα τελευταια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 13, 2012 #7775 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 [MENTION=24707]kostas_gs[/MENTION] Έχετε τόσα ωραία μέρη εκεί γύρω νομίζω, γιατί επιλέγεις να τρως όλη την κίνηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 13, 2012 #7776 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ειμασταν μαζι στρατο με τον συγκεκριμενο 2 xrono moter 90 ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Οκτώβριος 13, 2012 #7777 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 [MENTION=24707]kostas_gs[/MENTION] Έχετε τόσα ωραία μέρη εκεί γύρω νομίζω, γιατί επιλέγεις να τρως όλη την κίνηση?Αδερφε τελευταια φορα ηταν ποδηλατο στην Πατρα. Απο αυριο μετακομιζω Λαμια αρα συνεχιζω εκει! Αλλα ουσιαστικα η κινηση που τρωω ειναι ελαχιστη γιατι παω παντα μεσημερι (εκτος Κυριακης) και εκεινη την ωρα δεν εχει κινηση. Ασε που αν δεις στο χαρτη τα σημεια που περναω και τα ξερεις, μονο στην Αγιου Ανδρεου αααααν κολλησω ελαχιστα. Πουθενα αλλου. Ο δρομος ειναι παραλιακος και πολυ πλατυς...αρα δεν κολλαω πουθενα. NTG thanks φιλε. Εχω 2,5 μηνες που κανω ποδηλατο σχεδον καθε μερα! Εχω πορωθει ασχημα και αργοτερα με το καλο την ανοιξη, ελπιζω να μπορεσω να τσιμπησω ενα καλο εργαλειο!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 14, 2012 #7778 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 t21 by method01 at Garmin Connect - Details Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 14, 2012 #7779 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Τί πήγες κ εσύ μωρέ και έμεινες στη Λάρισσα! Αφού το κυνηγάς το θέμα θα κάναμε και καμιά βόλτα παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 14, 2012 #7780 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 στο Βόλο μένω, όχι στη Λάρισα αφού δεν ακολουθεί κανένας γνωστός σε μεγάλες διαδρομές πάω μόνος μου θα βρούμε μια ευκαιρία κάποια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts