Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

το crosstrail το είχα μέχρι πριν 4 μήνες περίπου.άνετο,ξεκούραστο με σχετικά καλά περιφερειακά.θα σε πάει σχεδόν παντού αλλά όταν το έδαφος σκληραίνει αρχίζει να δείχνει τις αδυναμίες του.ένα καλό overall ποδήλατο

για το ktm δεν εχω γνώμη

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
δεν παρακολουθείς το thread εε; :D

ένα carve 29αρι και ένα tarmac comp

σορυ φίλε για να ειμαι ειλικρινής δεν το έχω δει όλο. Ξέρεις μήπως που μπορώ να βρω μεταχειρισμένα;

[MENTION=6836]evilcoder[/MENTION] πολύ ωραίος μαν,δύσκολη η διαδρομή;

[MENTION=743]psyber[/MENTION] μεταχειρισμένα crosstrail ή γενικά μεταχειρισμένα ποδήλατα;στον ποδήλατά της γειτονιάς σου πρώτα,σε αγγελίες και μετά σε μαγαζί βέβαια

αν πας για το crosstrail σιγουρέψου ότι σε καλύπτει η εγγύηση της specialized για τον δεύτερο ιδιοκτήτη

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Thank you :) H διαδρομή ήτανε μέτριας δυσκολίας, ο δρόμος καλός σε όλη την διαδρομή εκτός από ένα μικρο σημείο.Η διαδρομή που πήραμε για επιστροφή είναι μακράν καλύτερη και από θέμα ομορφιάς και από θέμα κίνησης, βασικά δεν είχε καθόλου κίνηση, μας πέρασαν μόνο 3 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος της λίμνης και με περισσότερες ευθείες. Την άλλη εβδομάδα θα έχει άλλη εκδρομή αν ο καιρός είναι με το μέρος μας :yu:

Γεια χαρα παιδες σε ολους…

Λοιπον, σε λιγες ημερες μετακομιζω Λαμια απο την Πατρα. Επειδη για αρχη θα παω με το κτελ μεχρι να κουβαλησω μετα ολα τα πραγματα μου με φορτηγακι, υπαρχει περιπτωση να δεχθουν να μεταφερουν το ποδηλατο μου στις αποσκευες του λεωφορειου??

Ευχαριστω!!

Tι γαματοι που ειναι στο αμαζον!! Δευτερα βραδυ παρηγγειλα και θα εφευγε Πεμπτη. Παρασκευη το ειχα. Ηρθε με κουριερ... Για την abus granit x-plus 54 λεω.

Date Time Location Event Details

5 Oct 2012 11:36:00 AM Athens GR Delivered

5 Oct 2012 10:34:00 AM ATHENS GR Out for delivery

5 Oct 2012 09:18:02 AM ATHENS GR Arrival Scan

5 Oct 2012 04:15:27 AM LEIPZIG DE Departure Scan

4 Oct 2012 11:37:10 PM LEIPZIG DE Arrival Scan

4 Oct 2012 08:33:00 PM LEIPZIG DE Shipment received by carrier

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Φαινεται αρκετα στιβαρο, το προσαρμωσα και για κουβαλημα στο ποδηλατο. Απλα δεν ειναι αρκετα φαρδι ωστε να πιανει σε περισσοτερους στυλους, και δεν πιανει και ροδα-σκελετο μαζι, πρεπει να μπει καπως πλαγια. Σιγουρα καλα εκανα και πηρα την 30αρα, γιατι με την 23αρα θα επιανα μονο σκελετο, δεν θα εγτανε να το δεσω αν το εβαζα πλαγια να πιασει και τη ροδα.

Γεια χαρα παιδες σε ολους…

Λοιπον, σε λιγες ημερες μετακομιζω Λαμια απο την Πατρα. Επειδη για αρχη θα παω με το κτελ μεχρι να κουβαλησω μετα ολα τα πραγματα μου με φορτηγακι, υπαρχει περιπτωση να δεχθουν να μεταφερουν το ποδηλατο μου στις αποσκευες του λεωφορειου??

Ευχαριστω!!

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το κτελ της Πάτρας, πάντως εγώ έχω μεταφέρει ποδήλατο με κτελ και δεν παραπονέθηκε κανένας. Απλά βγάλε και τις 2 ρόδες για να μην πιανει πολύ χώρο, και τύλιξε αλυσίδα και κασέτες με σακούλα + ταινία, για να μην λερώνει. Γενικά αν πας καλά προετοιμασμένος, δεν νομίζω να σου πει κανείς τπτ. Φίλος μου έχει μεταφέρει πολλές φορές ποδήλατο με κτελ και στην χειρότερη χρειάστηκε λίγο μπίρι μπίρι :p

Tι γαματοι που ειναι στο αμαζον!! Δευτερα βραδυ παρηγγειλα και θα εφευγε Πεμπτη. Παρασκευη το ειχα. Ηρθε με κουριερ... Για την abus granit x-plus 54 λεω.

Date Time Location Event Details

5 Oct 2012 11:36:00 AM Athens GR Delivered

5 Oct 2012 10:34:00 AM ATHENS GR Out for delivery

5 Oct 2012 09:18:02 AM ATHENS GR Arrival Scan

5 Oct 2012 04:15:27 AM LEIPZIG DE Departure Scan

4 Oct 2012 11:37:10 PM LEIPZIG DE Arrival Scan

4 Oct 2012 08:33:00 PM LEIPZIG DE Shipment received by carrier

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Φαινεται αρκετα στιβαρο, το προσαρμωσα και για κουβαλημα στο ποδηλατο. Απλα δεν ειναι αρκετα φαρδι ωστε να πιανει σε περισσοτερους στυλους, και δεν πιανει και ροδα-σκελετο μαζι, πρεπει να μπει καπως πλαγια. Σιγουρα καλα εκανα και πηρα την 30αρα, γιατι με την 23αρα θα επιανα μονο σκελετο, δεν θα εγτανε να το δεσω αν το εβαζα πλαγια να πιασει και τη ροδα.

Πήρα και εγώ αυτή τη βδομάδα πέταλο από το amazon. Πήρα ένα της [ame=http://www.amazon.co.uk/Masterlock-Street-Fortum-Gold-Secure/dp/B00511NBK4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1349603677&sr=8-2]Masterlock[/ame], γιατί αν πήγαινα σε abus - kryptonite, έφτανα σε ποσά συγκρίσιμα με την αξία του ποδηλάτου μου :hehe: Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, φαίνεται πολύ στιβαρή.

Εγώ πήρα την μικρή, 21cm στην περίπτωση της Masterlock, γιατί σκεφτόμουν πολύ την δυσκολία μεταφοράς της μεγαλύτερης. Πάντως εγώ άνετα πιάνω πίσω ρόδα και σκελετό πάνω σε στύλο, και με το συρματόσχοινο που έδινε πιάνω την μπροστά ρόδα. Πιστεύω ότι κάτι καλύτερο δεν μπορώ να κάνω. Το καλό με μένα είναι ότι το ποδήλατο είναι βαμένο σε φαναρτζή, και επειδή ο προηγούμενος κάτοχος πήγαινε πολύ χώμα, έχει αρκετά πεταγμένα σημεία στο χρώμα, οπότε δεν φαίνεται μάρκα κλπ και δεν χτυπάει στο μάτι ιδιαίτερα.

Σ αυτα τα χρηματα σκεφτομουν την onguard pitbull.

Btw καμια προταση για σχαρα ποδηλατου μεχρι καμια 20€ και κανενα λασποτηρα για τα νερα... η σχαρα να παιρνει καπως ενα μικρο σακο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Topeak Defender Mudguard Set FX/RX | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Εγώ παρείγγειλα αυτή και την περιμένω την δευτέρα λογικά. Θα ανεβάσω φώτο όταν την βάλω πάνω. Είναι λίγο καγκουρέ βέβαια, γιατί στον μπροστά τροχό ειναι λες και είναι από cross μηχανή :p Η σχάρα μπορεί να βολεύει, αλλά είναι πολύ gay :hehe:

Topeak

''1ος μαραθώνιος αγώνας ορεινού ποδηλάτου στα Τζουμέρκα, «Tzoumerka Bike Marathon»

Το συνολικό μήκος της διαδρομής ήταν 85 χλμ και οι συνολικές υψομετρικές αναβάσεις 2.750 μ, σε ένα τερέν κακοτράχαλο μεν, πλην όμως με απίθανες εναλλαγές τοπίων από δάση , χωριά και αναβάσεις μέχρι την αλπική ζώνη του βουνού σε υψόμετρο 1.850 μ.''

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IAH7j5GC2rk&feature=colike]Bike marathon tzoumerka - YouTube[/ame]

[ame]

[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.