Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Λεω λοιπον, οτι καλες τιμες ειναι βαση και οσων εχω δει σε διαφορα καταστηματα, εκτος απο τα λαστιχα και τα συρματοσχινα.

Αν μου εκοβε δλδ απο αυτα θα μπορουσα να βαλω και λεβιεδομανετες που θελω αντι για revo.

Kαι δεν μπορω να βρω σε καποιο μαγαζι online φθηνες λεβιεδομανετες, λαστιχα και συρματοσχινα να τα παραγγειλω ολα μαζι, για να γλυτωσω πολλαπλα μεταφορικα.

Εχετε να προτινετε κατι πανω σ αυτο;

btw, αν παρω λεβιεδομανετες περιλαμβανουν ολα τα συρματοσχινα; ταχυτητων και φρενων; ή μονο ταχυτητων;

Επισης λαστιχα κοιταω 26", σωστα;

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Λεω λοιπον, οτι καλες τιμες ειναι βαση και οσων εχω δει σε διαφορα καταστηματα, εκτος απο τα λαστιχα και τα συρματοσχινα.

Αν μου εκοβε δλδ απο αυτα θα μπορουσα να βαλω και λεβιεδομανετες που θελω αντι για revo.

Kαι δεν μπορω να βρω σε καποιο μαγαζι online φθηνες λεβιεδομανετες, λαστιχα και συρματοσχινα να τα παραγγειλω ολα μαζι, για να γλυτωσω πολλαπλα μεταφορικα.

Εχετε να προτινετε κατι πανω σ αυτο;

btw, αν παρω λεβιεδομανετες περιλαμβανουν ολα τα συρματοσχινα; ταχυτητων και φρενων; ή μονο ταχυτητων;

Επισης λαστιχα κοιταω 26", σωστα;

απλά με το online shop είναι εύκολο να πάρεις κάτι λάθος και κανείς από εδώ

δεν μπορεί να σου πει 100% ποιο εξάρτημα ακριβώς χρειάζεσαι

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μην αγοράσεις αν δεν ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι

γιατί ποδηλατοφορουμ είναι γεμάτα από αγγελίες για αλλαγές από λάθος νούμερα και παραγγελίες

τα ποιο γνωστά είναι το chainreaction το wiggle και εγώ αγοράζω και από το bobshop.de

καλώδια,συνήθως δεν περιλαμβάνονται πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά

για το λάστιχο/χα,για 26 τα βλέπω (ρίξε μια ματιά στο πλάι αυτών που έχεις τώρα,τι γράφει)

Ναι σ αυτο εχεις δικιο. Γι αυτο κοιταω μονο για λεβιεδομανετες, λαστιχα κ συρματοσχινα. Γιατι λογικα δεν θα γινει λαθος.

Ο σκοπος ειναι για να μπορεσω να βαλω λεβιεδομανετες χωρις να ανεβει πολυ το κοστος. Γιατι στον ποδηλατα ειναι +20€.

Τεσπα, θα το σκεφτω κ βλεπουμε.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Σημερα περασα απο εναν αλλο μαστορα, μου εβγαλε κοστολογιο καμια 10-15αρια ευρω λιγοτερα αλλα δεν μου γεμιζε το ματι. Βαριοταν να ασχοληθει, αφου του ελεγα αυτο δεν θελει αλλαγη; α ναι και αυτο, μου ελεγε.

Και τελικα το πηγα στον πρωτο. Καθησα μαζι του για οσο το εφτιαχνε.

Αρχικα εβαλε την πισω κασσεττα, χρειαστηκε να ανοιξουμε λιγο τα ψαλιδια του σκελετου και να βαλουμε ενα Quick release 12€ γιατι δεν εφτανε αυτο που ειχε μαμα.

Μετα βαλαμε λαστιχα kenda moto-κατι sport και σαμπρελες.

Αλλαξαμε μεσαια τριβη και βαλαμε μια bb-un26, τα ρουλεμαν στην παλια ειχαν διαλυσει.

Μπηκε ο καινουριος δισκοβραχιονας που ειχα και πεταλια μεταλικα στιβαρα 16€ γιατι τα πλαστικα που ειχα ηταν ετοιμα να σπασουν.

Μπηκε το πισω σασμαν και η αλυσιδα μετα.

Αλλαξαμε λαιμο και shifters revo και μετα ρυθμισαμε τις ταχυτητες.

Περασαμε καινουρια συρματοσχινα για τα φρενα με καινουρια τακακια, αλλα δεν επιαναν καλα οσο και να προσπαθησε να τα ρυθμισει, οποτε αποφασισαμε να βαλουμε παλι πισω τα παλια. Ενα πλαστικο ομως ειχε σπασει απο τα μπροστα και επειδη ειχε παει αργα τα αφησαμε για το πρωι.

Το αποτελεσμα δειχνει καλο μεχρι τωρα. Σιγουρα και σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να το φτιαξω μονος. Ο μαστορας δειχνει πολυ σχολαστικος και μου αρεσε αυτο.

Το κοστος λογικα θα παει:

1. Λαστιχα 2τεμ - 25€

2. Σαμπρελες 2τεμ - 6€

3. Μεσαια τριβη 1τεμ - 15€

4. Αλισιδα 1τεμ - 10€

5. Τακακια 2σετ - 10€ θα αφησουμε τα παλια, εχουν ψωμι ακομα, απλα λιμαρε λιγο την επιφανεια

6. Συρματα ολα - 10€

7. Shifters Revo - 15€

8. Σκριπ 2τεμαχια - 8€ δεν χρειαστηκαν τελικα

9. Eργασια 20€

Συνολο 120€ 101€

10. quick release 12€

11. πεταλια 16€

Νεο Συνολο 129€

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Είμαι ακόμα ζωντανός. Παίδες απίστευτη ζέστη και δεν την παλεύω με τίποτα. Επίσης δεν την παλεύω και με το υψόμετρο, μετά τα 1500μ αρχίζω και την ακούω. Όπως και να χει οι 2 πρώτες ημέρες τελείωσαν. Απίστευτα μαγικά τοπία και φανταστικές καταβάσεις (πολύ κόσμος όμως γμτ και δε μπορείς να πας φέτες). Αύριο έχουμε άλλο ένα βαρβάτο 200άρι με 6 κορυφές.. jeebus.. Στο tourmalet σήμερα πρέπει να σταμάτησα ίσα με 10 φορές να βουτήξω το κεφάλι μου σε ότι νερό μπορούσα να βρω. Φωτιά και λαύρα.

Raid Day1 by astranoc at Garmin Connect - Details

Raid Day2 by astranoc at Garmin Connect - Details

Και δύο φώτος attached :)

post-23-1416076438,228_thumb.jpg

post-23-1416076438,2932_thumb.jpg

Σημερα τελειωσε και το δικο μου. Τελικα κοστισε κομπλε 170€, αφου τα φρενα που ειχε μαμα ειχαν χαλασει και δεν βρισκαμε ανταλλακτικο και βαλαμε καινουρια v-brakes acera και κατι μεταχειρισμενες λεβιεδομανετες.

Εκανα και τις πρωτες βολτες. Τωρα το απογευμα ηθελα να παω για κατι δουλειες και πηγα με το ποδηλατο. Κουραστηκα αρκετα, αλλα θα το βαλω προγραμμα να πηγαινω συνεχεια για γυμναστικη. Οσον αφορα το ποδηλατο, αλλαξε σην οδηγηση πααααρα πολυ. Ρολαρει πολυ καλα, φρεναρει 10φορες καλυτερα, με τα καινουρια γραναζια ανεβαινω ανυφορες πολυ πιο ανετα κλπ κλπ. Θα ανεβασω φωτογραφιες συντομα.

Sports Tracker

Τα πετάλια του ποδηλάτου μου είναι απλά και μοιάζουν με αυτά. Πετάλια Ποδηλάτου VP-196 - buyeasy.gr

Συνέχεια μου ξεβιδώνουν οι βίδες πίσω από τα ανακλαστικά....τις βιδώνω και ξανά τα ίδια.

Να βάλω κόλλα σπειρωμάτων στις βίδες η δεν θα κρατήσουν?

Ακόμα αυτά κάνουν για mtb?

NS AERIAL LOOSE BALL Pedals - Πετάλια - Ανταλλακτικά | τα πάντα για τα ποδήλατα

Παίρνουν κάτι επάνω η τα παπούτσια πατάνε σε αυτά τα βιδάκια που εξέχουν?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.