Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Έχουν βάλει firewall για τις συνιστώσες:hehe:

Sports Tracker

Κάποιος να πει στον Αστρολάβο ότι ο Φοτμε χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του.. :tongue::D

Έπρεπε να καθαρήσω cache τελικά.

Και αν κάποιος έχει απορία τι δείχνει το sportstracker αν κάνεις pause, πάρεις το μετρό, και κάνεις resume, ας δει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η διαδρομή, πώς σου φάνηκε από θέμα ανηφόρας; Είναι δύκολη; Περνά κοντά από την Πετρούπολη και θα μου άρεσε να την κάνω κι εγώ.

Εγώ πήγα από το Δάσος-Δαφνί-Πετρούπολη-Δάσος, το τελευταίο 5λεπτο που είναι απότομη η ανηφόρα και σε 2-3 σημεία το έδαφος μαλακό χώμα, με κούρασε πολύ για να φτάσω στην κορυφή του βουνού (κεραίες), με δυσκολία ανέβηκα, αλλά είχα κάνει και μια ώρα πριν από την οποία τα 45λεπά ήταν συνέχεια ανηφόρα, δλδ από το σημείο που λέω 23:30 μέχρι το 12:04 είναι ανηφόρα, από εκεί και κάτω χαλαρά κατηφόρα, τώρα αντίστροφα αν αρχίσεις από Πετρούπολη δεν ξέρω, επίσης μπορεί να είσαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από μένα, απλά πήγαινε και αν δεις ότι δεν πάει … ξεκουράσου και συνέχισε :p

Link to comment
Share on other sites

ντύνομαι για βόλτα,χτυπά το τηλ. από τη δουλειά.τρώω ένα 10λεπτο σε εξηγήσεις.πάω να βγάλω το ποδήλατο από το σπίτι,ξανά τηλ.άλλο ένα 10λεπτο.

κάνω να φύγω,βλέπω ο τροχός θέλει αέρα.που να'ναι ο αντάπτορας της presta ;άλλο 1 τέταρτο ψάξιμο

και αφού τα'κανα όλα και είμαι έτοιμος να φύγω,ξεκινά να βρέχει :sarcastic:

Link to comment
Share on other sites

Έκανα τεστ την gopro που θα πάρω μαζί, πάρτε ένα μικρό videaki από τη διαδρομή δουλειά-σπίτι για να δείτε λίγο Δουβλίνο. Τι κίνηση και μλκς.. δέντρα, άλογα και γελάδες. Και καμιά 10αριά αυτοκίνητα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PX-RZ6e1ZwU]Commute to work - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.