Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Δεν είναι για αεροδυναμική, είναι για ευκολία στο μασάζ και για τυχόν πεσίματα/γδαρσίματα. Είναι πιο εύκολο να φροντίσεις μια πληγή που δεν έχει τρίχες τριγύρω.

Οι γαμάτοι ποδηλάτες δεν πέφτουν :p

Link to comment
Share on other sites

???

... και δεν έχεις το στυλ του αψεγάδιαστου καλοσιδερομένου κοστουμάτου που προσωπικά μου την σπάει.

εμενα μαρεσουν πολυ τυπακια που ειναι μουσι η χαιμαλι κ τους βλεπω fullon κοστουμι, μου κανει σε καλιτεχνη των χαρτογιακαδων, το δε κοστουμι δεν ειναι τιποτα, μια ιδεα ειναι, αλλη μια φορμα εργασιας, thats it.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλη οικογενεια και επισης για την Αγγελικη ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια.

Διαβασα την ειδηση πρωι πρωι και δεν ξερω τι να πω.

Κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω.

Link to comment
Share on other sites

Δε θα τρώει σκαλώματα. Είχα βάλει ένα cateye, αυτό δηλαδή που έχω τώρα στην κούρσα, σε ένα Renault 5. Είχα κολλήσει το μαγνήτη στη ζάντα, τον αισθητήρα στο πίσω ψαλίδι, καλώδιο μέχρι το ταμπλό και εκεί το cateye. Πέρασα περίμετρο ρόδας και μέτραγε μια χαρά και τα τριψήφια χιλιόμετρα.

Link to comment
Share on other sites

εοειδη μου εχει φυγει ο σενσορας απτο knog, λετε αυτος ο σενσορας να το διαβαζει? τι ασυρματο προτυπο εχουν? λετε να ειναι κωδικοποιημενο ανα μοντελο/εταιρια ή θα ειναι ανοιχτο, οποτε αν κ ιδια συχνοτητα, θα δουλευει?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.