Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, πανω κατω αυτα ειχα και εγω στο μυαλο μου ελεγα να φαω το πρωι 2 φετες μαυρο ψωμι με μελι και να πιω και ενα χυμο πορτοκαλι η γαλα. Απο εκει και περα εχω ακουσει και εγω αυτο με τα παστελια οποτε θα εχω κανενα μαζι μου και αν με πιασουν ξαφνικες πεινες θα κοιταξω να παρω κανενα τοστ στον δρομο.

Οσο για την διαδρομη που ρωτησες GoMaR εχω κανει διαδρομες με περισσοτερα χιλιομετρα αλλα δεν εχω ανεβει ποτε σε υψομετρο πανω απο 500 μετρα, το μεγαλυτερο που ειχα κανει νομιζω ηταν καπου στα 470-480. Θελω να πιστευω οτι δεν θα με δυσκολεψει ιδιαιτερα απλα εχω μιλησει με κατι γνωστους που ειχαν παει και μου ειπαν οτι τους κουρασε για αυτο εχω καποιες μικρες επιφυλαξεις.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

οχι γαλα

προτιμησε χυμο

φαι να εχεις παντα μαζι σου.να τρως ανα μιση ωριτσα μια μπαριτσα η μισο παστελι

[MENTION=9964]snik[/MENTION], αν έχεις κάνει περισσότερα χιλιόμετρα, μην φοβάσαι τίποτα. Εκτός αν θες να πας με την ταχύτητα που πας στην φλαταδούρα.

[MENTION=9964]snik[/MENTION] λέω να κάνω αύριο αυτήν την "βόλτα"

Καταφύγιο Κισσάβου 95χμ - A bike ride in Larissa, Thessalia, GR

25χμ flat (επειδή δεν μένω Βόλο σαν τον [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]) -> 23,8χμ avg grade 5,3% -> επιστροφή

Συνολικά 2321 υψομετρικά :p (τόσα συνήθως κάνω σε 4 βόλτες)

Θα σου πω εντυπώσεις, αν την κάνω και αν γυρίσω σώος : p

Προς λοιπούς: Να πάω ή δεν θα τραβήξω; Το σκέφτομαι γιατί για 25 χμ απλά θα κάθομαι και στα υπόλοιπα 20-25 θα είμαι ξεκούραστος.

25χμ flat (επειδή δεν μένω Βόλο σαν τον @wrong_method) -> 23,8χμ avg grade 5,3% -> επιστροφή

Προς λοιπούς: Να πάω ή δεν θα τραβήξω; Το σκέφτομαι γιατί για 25 χμ απλά θα κάθομαι και στα υπόλοιπα 20-25 θα είμαι ξεκούραστος.

Αντε καλο ανεβασμα ευχομαι :D

Παντως στην συγκεκριμενη εχεις το καλο οτι αν δεν την παλεψεις γυρνας απο την αλλη και εφτασες πισω χωρις να κανεις πεταλι.

Πίσω στο Συκούριο, γιατί για Λάρισα έχει άλλα 25χμ :p

Άστο να τσουλήσει ντε κι εσύ, μη πατάς φρένο πουθενά :p

25χμ flat (επειδή δεν μένω Βόλο σαν τον @wrong_method) -> 23,8χμ avg grade 5,3% -> επιστροφή

ωραία διαδρομή μου φαίνεται,να πας,να δοκιμάσεις και τις δυνάμεις σου

από εμπειρία σου λέω να να πάρεις κάποιο ρούχο για το κατέβασμα γιατί θα το δαγκώσεις

τωρα που πηρε και κρανος ;

οχι με 60 αλλα με 160 θα τρεχει ο μλκς!

αντιανεμικο παντα εχουμε στη τσαντουλα :D

Dafuq; Έτρεχα στον ύπνο μου; Ξύπνησα με πιασμένο τετρακέφαλο (μόνο το εσωτερικό κεφάλι ^^ ) Οπότε εις αύριον τα σπουδαία.

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] : Αν είναι σαν αυτό της φώτο, δεν πειράζει με την καμία.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]: Τι είναι το αντιανεμικό; Τι είναι η τσαντούλα; ( [MENTION=699]ΝTG[/MENTION]: σε λίγο θα μας πει ότι πρέπει να κουβαλάμε και σαμπρέλες και τρόμπα μαζί :rofl: )

ααα και πουσε....παρε και αδιαβροχο...και ομπρελα...και αλεξικεραυνο.

Ασταδιαλο σκατoκαιρε...

και εδώ βροχή,υπομονή από αύριο το meteo δίνει καλό καιρό,σήμερα ανάπαυση (αν και είχα τρελή όρεξη για ανηφόρα γμτ)

Μια χαρά είναι τα υλικά. Ψιλοτεράστιο μου φαίνεται το pad

(δεν σχολιάζω για το λάθος :p )

Μια χαρά είναι τα υλικά. Ψιλοτεράστιο μου φαίνεται το pad

Μα τόσα κιλά @@ θα στεγάσει!!

(δεν σχολιάζω για το λάθος :p )

Καλύτερα...:whistle2:

Καλλιτεχνικές φωτό από ένα φωτογραφικό φόρουμ έβλεπα σχετικά με μια εκδήλωση που έγινε το Σ/Κ.

πωπω..........

σχολαγα 19.30

λεω να φυγω 18.30

βγαινω παω να ξεκλειδωσω τη ποδηλαταρα μου και ξεσπαει μπορα..περιμενα 10λεπτα αλλα ματαια.

μολις ηρθα.Σα να βγηκα απο κολυμπηθρα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.