Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Να την κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.

Νομίζω πως κλείνω προς Giant Defy 4 και το πιο πιθανό είναι να το πάρω άμεσα σχετικά.

Έχει κανείς να πει γνώμη η κάποια αντιπρόταση;

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

γνωμη οχι ,αντιπροταση σιγουρα θα πεσει αν πεις λεφτα που θες να δωσεις γενικα και αν μπορεις/θες να το παρεις απο εξω.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

@NTG 800€ μέγιστο ποσό. Αν μπορούσα παραπάνω, είχα δει και ωραιότατα Bianchi και Specialized κλπ :)

Για αγορά από έξω, οκ, απλώς θα προτιμήσω από εδώ αν είναι εύκολο.

Δεν ειναι ασχημο αλλα καλυτερα να περιμενει μηπως βγει κατι αλλο καλυτερο, εγω πριν ενα μηνα πετυχα orbea aqua ttg 2010 με full tiagra στα 650 ενω αυτο βλεπω ειναι με 105 που ειναι χειροτερη σειρα.

Γενικα παντως Arkan αν ψαχνεις και μεταχειρισμενα βγαζει κατα καιρους καλα ποδηλατα το φορουμ του cyclist.

Μετακομισες και αλλαξες ονομα??:p

Απο specialized μιας και το ανεφερες υπαρχει το ΑLLEZ compact στη τιμη που δινεις.

Αν ειναι θεμα δλδ σκελετου..(μιας και περιεφερειακα ψιλομοιαζουν)

Ύψος 1,75m οπότε αν θυμάμαι καλά, ψάχνω κάτι γύρω στα 55cm, έτσι δεν είναι;

Θα το ψάξω λίγο το forum, μήπως βρω κάτι αντίστοιχο, δεν καίγομαι και τόσο να είναι καινούριο το ποδήλατο!

Edit: Btw, αυτά τα orbea είναι αξιόλογα; Τα έχω πετύχει εδώ κι εκεί.

Edit #2: Η μετακόμιση για μένα πήγαινε; Μπερδεύτηκα! :p

[MENTION=9964]snik[/MENTION]: Πάει Sora < Tiagra < 105 < Ultegra < Durace (Κάπου στο τέλος χώνονται και κάτι ηλεκτρονικές σειρές Di2)

[MENTION=6455]Arkan[/MENTION]: Από μέγεθος αυτό σου κάνει ταμάμ. Η Ideal έχει άλλα νούμερα.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν είναι δικό μου το ποδήλατο)

Ξεκίνησαν οι καθυστερημενιές.... 34130_1483961774986_1112121712_31387071_1373126_n.jpg?w=210&h=300

[MENTION=9964]snik[/MENTION]: Πάει Sora < Tiagra < 105 < Ultegra < Durace (Κάπου στο τέλος χώνονται και κάτι ηλεκτρονικές σειρές Di2)

Εχεις δικιο l2phile λαθος μου το εγραψα βιαστικα και μπερδεψα τις σειρες :X:. Αρα το stage ειναι μια χαρα προταση σε αυτα τα χρηματα αν ειναι σε καλη κατασταση και ειναι στο υψος σου.

αρχιζει να με ενοχλει αυτο το βουνο εξω απο την πορτα σου:p

Αρχίζει να με ενοχλεί αυτό το specialized να είναι "καθαρό" σε όλες τις φωτογραφίες...

Με αφορμή τον wrong method και το garminοtracking, χρησιμοποιεί κανείς αντίστοιχα apps για κινητό; Strava και Mapmyfitness γνωρίζω, αλλά χωρίς ποδήλατο εδώ και καιρό, δεν τα έχω δοκιμάσει :p

Edit: Πιθανότατα να το έχετε αναλύσει και παλιότερα το θέμα, search here I come!

αρχιζει να με ενοχλει αυτο το βουνο εξω απο την πορτα σου:p

εγώ που το βλέπω κάθε μέρα,τι να πω;:upside:

είναι η καλύτερη εποχή τώρα,μετά θα πιάσουν οι ζέστες και θα είναι δύσκολή

η ανάβαση με 25-30 βαθμούς ή πρέπει να πας 5-6 το πρωί

Αρχίζει να με ενοχλεί αυτό το specialized να είναι "καθαρό" σε όλες τις φωτογραφίες...

μην νομίζεις ότι είμαι με κανένα πανί στο χέρι,το clear coat της εταιρίας βοηθά στο να μην κολλάει η σκόνη πάνω του

το περνάω και με ένα spray σιλικόνης πότε-ποτε

Εδώ το καλό ποδήλατοοοο....ότι πάρεις 2 ευρώ...το κιλό.

morning_picdump_164_640_12.jpg

[MENTION=6455]Arkan[/MENTION]: Sportstracklive εδώ και μερικές φορές τα μεταφέρω και στο ridewithgps

Για τους κατόχους garmin edge 500 το νέο fw βγήκε:

Changes made from version 2.80 to 3.00:

Added two additional training pages.

Added various power-related data fields, including left and right balance for supported power meters, Normalized Power (NP), Intensity Factor (IF), Training Stress Score (TSS), maximum lap power, last lap power, and Watts/kg power.

Improved support for power-based workouts.

Added the ability to modify the FTP value and to recalculate the power zones based on the new FTP value.

Made improvements to the power meter calibration process.

Fixed an issue where Auto Zero was incorrectly displayed as an option when paired to the PowerTap hub.

Improved the calculation of elevation gain/loss.

Improved the calculation of time behind on the Virtual Partner page.

Fixed various issues with viewing activities in history.

Fixed various issues related to courses.

Fixed various other issues.

Updated translations.

Garmin: Edge 500 Updates & Downloads

Πήγα μια βολτούλα σήμερα..

Mick Byrne 200 by astranoc at Garmin Connect - Details

Είμασταν λίγο άτυχοι, το παλικάρι που βγήκαμε παρέα το χάσε σε μια στροφή και έφυγε σε ένα χαντάκι και αναγκάστηκε να τα παρατήσει στην αρχή, ευτυχώς δεν έχει τίποτα σοβαρό, μόνο η μέση του πονάει. Το κακό είναι ότι όσο πέρναγε η ώρα μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει εγώ έχασα το main group και πέρασα περίπου 100-120χλμ μόνος μου. Η μέρα ήταν κυριολεκτικά τέλεια, μη σας πω και λίγο πιο ζεστή από ότι θα την προτιμούσα, κάηκα στον σβέρκο :p

Αν κάθεσαι σωστά, ναι.

Εγώ πάντως όσο πιο έντονα κάνω και όσο πιο πολύ σκύβω (στο ποδήλατο :p ) τόσο πιο εύκολα μουδιάζω (αν αυτό λες καταπόνηση). Δεν ξέρω αν σχετίζεται και με τον ιδρώτα. (τα κάνω μούσκεμα κάτω)

Πάντως ένα ανέξοδο tip είναι να σηκώνεσαι ανά 10 - 20 λεπτά από την σέλα.

Λίγο πιο αναλυτικά το "κάθεσαι σωστά";

Δωστε μου τα φώτα σας...

10 ώρες....

Να μην κάθεσαι πολύ μπροστά ή πολύ πίσω (το πολύ πίσω παίζει να μην σε πειράξει βασικά, απλά δεν θα βολεύει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.