Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Για το μουδιασμα εγω οταν ειχα βαλει την πρωτη φορα spd ειχα παθει το ιδιο και εφταιγε οτι ειχα βιδωσει τα σκαρακια σε βιδα που δεν βολευε δοκιμασε να τους αλλαξεις θεση να δεις μηπως ειναι καλυτερα. Επισης στην αρχη αστα τελειως χαλαρα μεχρι να τα μαθεις.

Τελείως χαλαρά τα έχω, δεν βλέπω και λόγο να τα σφύξω άλλο για αρχή. Στα μέσα της διαδρομής άλλαξα θέση στα σχαράκια, δεν θυμάμαι όμως αν πριν την αλλαγή ένιωθα μούδιασμα, θα το ξαναδώ αύριο.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Τα 140κ χθες Mt. Leinster Challenge by astranoc at Garmin Connect - Details

και τα 48κ από αγώνα την πέμπτη Race no7 by astranoc at Garmin Connect - Details

Κάπως την άκουσε το Garmin, γιατί ναι μεν κατάγραψε το 98, αλλά στο διάγραμμα δείχνει 67.. όπου τουλάχιστον για λίγη ώρα πήγαινα με 75+, κι είδα και 80. Α είχα και τον άνεμο στην πλάτη. Ώρα να πάρω ένα 800άρι μου φαίνεται :p

[MENTION=9964]snik[/MENTION] Προσωπικά την τσάντα σε κούρσα για οτιδήποτε πέρα από 30κ την βρίσκω λάθος. Ότι είδος/σχέδιο και να είναι θα σου ανάψει την πλάτη. Τι θέλεις να κουβαλάς μαζί σου που δε σου φτάνουν οι τσέπες του jersey και ένα τσαντάκι για την σέλα;

Τα 140κ χθες Mt. Leinster Challenge by astranoc at Garmin Connect - Details

και τα 48κ από αγώνα την πέμπτη Race no7 by astranoc at Garmin Connect - Details

Κάπως την άκουσε το Garmin, γιατί ναι μεν κατάγραψε το 98, αλλά στο διάγραμμα δείχνει 67.. όπου τουλάχιστον για λίγη ώρα πήγαινα με 75+, κι είδα και 80. Α είχα και τον άνεμο στην πλάτη. Ώρα να πάρω ένα 800άρι μου φαίνεται :p

[MENTION=9964]snik[/MENTION] Προσωπικά την τσάντα σε κούρσα για οτιδήποτε πέρα από 30κ την βρίσκω λάθος. Ότι είδος/σχέδιο και να είναι θα σου ανάψει την πλάτη. Τι θέλεις να κουβαλάς μαζί σου που δε σου φτάνουν οι τσέπες του jersey και ένα τσαντάκι για την σέλα;

Καταρχην ολα τα λεφτα οι βολτες, με το που αλλαξα τον χαρτη και βγηκε ολη η πρασιναδα δεν φανταζεσαι ποσο ζηλεψα :D

Οσο για την τσαντα τωρα, για αρχη δεν υπαρχει jersey (δεν εχει ουτε ενα μηνα που την εχω παρει οποτε οι αγορες γινονται σιγα σιγα :p ) αλλα υπαρχει ενα τσαντακι σελας οπου με το που θα του βαλω 1 σαμπρελα, 1 πολυεργαλειο, 1 εξολκεα για τα λαστιχα, κινητο και καποια χρηματα χυμα γεμισε. Στις αποστασεις που δεν χρειαζομαι πραγματα μαζι μου με βολευει μια χαρα αλλα επειδη μ'αρεσει να συνδιαζω ποδηλατο και φωτογραφια δεν μπορω να εχω μαζι μου την φωτογραφικη οποτε παμε αναγκαστικα σε εξτρα τσαντα. Τωρα που καλοκαιριαζει θελω να το συνδυασω με κανενα μπανακι οποτε θελω να βαζω μεσα καμια πετσετα και κατι αλλα ψιλοπραγματα. Γενικα για να καταλαβεις την τσαντα δεν την θελω για τις μερες που θα βγαινω για γυμναστικη-προπονηση αλλα καθαρα για τις βολτες.

Επισης κατι αλλο που ειδα ειναι οτι το deuter race x δεν εχει διχτακι για το κρανος ενω το deuter race exp εχει, γερνω πιο πολυ προς το exp γιατι απο οτι βλεπω εχει και καλυτερο συστημα για να μην ιδρωνει η πλατη.

Θάνατος στις μέλισσες, στις σφήκες και όλα τα εντομοειδή που πέφτουν πάνω στους ποδηλάτες icon_machinegun.gif

:OT: αλλα μια χαρα τα βλεπω τα πουλακια μου εξ Λονδινου!! :D:p ανντε [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] σε εφτιαξε παλι ο Κλει!!

179577_10150829880258907_548608906_9905589_639454697_n.jpg

αχ αυτη η ψιψινα...

δε μπορω να αποφασισω για ποια...εκ των δεξιων μου η των αριστερων μου...:p

δεν ειναι θεμα ιδρωτα και οτι θα αναψει η πλατη και στο ΜΤΒ ανεβαινεις Χορτιάτη μεσα σε 5k εχεις γινεις μουσκεμα και εχεις καει ολοκληρος χαχαχα, με ή χωρις τσαντα :p

δεν το γλιτώνεις, δεν γινεται χωρις τσαντα παντως τλχ για MTB εγω σημερα εκανα πανω απο 40κ.. και σ αυτες τις ανηφορες μοπατια αν δεν εχεις νερο μαζι σου, αρχιζουν οι παραισθήσεις ... + πρεπει να κουβαλας και καποια πραγματα μαζι σου, και αν θελεις να κανεις καμια ημερισια εχεις χωρο για οτιδηποτε...και δεν κουβαλαω ψιλα μαζι μου ουτε παγουρια πανω στο ποδηλατο, ουτε garmin κτλ παμε με ατομα που ξερουν τα μονοπατια σε καθε μερος.

ενα παλιο κινητο μονο και τα απαραιτητα

εγω νομιζω οτι ειναι θεμα στασης στο ΜΤΒ αλλαζεις συνεχεια σταση δεν σου φαινεται το βαρος τοσο πολυ, ισως στην κουρσα ΑΝ ειναι τοσο απαραιτητη η τσαντα μια πιο ελαφρια να ειναι καλυτερη λυση. Δηλαδη εγω με κουρσα αν ειχα τσαντα θα ηταν μαλλον πιο light απο την EXP Air.

απορώ πως αντέχετε με 2 παγούρια νερό...

Επισης κατι αλλο που ειδα ειναι οτι το deuter race x δεν εχει διχτακι για το κρανος ενω το deuter race exp εχει, γερνω πιο πολυ προς το exp γιατι απο οτι βλεπω εχει και καλυτερο συστημα για να μην ιδρωνει η πλατη.

και για το διχτακι σου ειπα

παρε και μερικες πρόχειρες, ειναι λιγο γομαρι για κουρσα παντως...

20120520160639000.th.jpg

εδω ειναι ανοιγμένη με τα +3L, μπορεί να φουσκώσει κι άλλο

20120520160610000.th.jpg

20120520160359000.th.jpg

20120520160334000.th.jpg

20120520160316000.th.jpg

το δίχτυ και το αδιάβροχο

και εδώ κλειστή

20120520160206000.th.jpg

20120520160142000.th.jpg

Θάνατος στις μέλισσες, στις σφήκες και όλα τα εντομοειδή που πέφτουν πάνω στους ποδηλάτες icon_machinegun.gif

σημερα τα έφαγα ολα, μόλις καλοκαιριάζει η ιδια ιστορία

αλλα το προτιμω απο το να εχω κατω παπλωματα απο καφε φύλλα, λάσπες και νερά...

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

Αντρα τον έκανα πάλι και όλο γκρινιάζει σαν γκόμενα!!!!

(Dolly)

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

Αντρα τον έκανα πάλι και όλο γκρινιάζει σαν γκόμενα!!!!

(Dolly)

ειναι αχορταγος? τις θελει ολες?! η σου ζηταει κιαλλα ναζακια και οι κοπελες σας γλεντανεε?

παρε και μερικες πρόχειρες, ειναι λιγο γομαρι για κουρσα παντως...

20120520160639000.th.jpg

εδω ειναι ανοιγμένη με τα +3L, μπορεί να φουσκώσει κι άλλο

20120520160610000.th.jpg

20120520160359000.th.jpg

20120520160334000.th.jpg

20120520160316000.th.jpg

το δίχτυ και το αδιάβροχο

και εδώ κλειστή

20120520160206000.th.jpg

20120520160142000.th.jpg

Dem σε ευχαριστω πολυ για τις εικονες καταλαβα λιγο πως ειναι το μεγεθος, τελικα λεω να παω αυριο-μεθαυριο να το δοκιμασω σε ενα μαγαζι με ποδηλατικα για να δω και πως μου καθεται στην πλατη να δοκιμασω και μερικα κρανακια να δω πως μου ειναι στο κεφαλι για να δω τι θα παραγγειλω.

εσεις που ποδηλατειτε στο δρομο, με τα αυτοκινητα πως την παλευετε?

Αν μπορούμε ας κάνουμε κι αλλιώς...

Να ρωτήσω, έχει κανείς να προτείνει καμιά σχετικά εύκολη αλλά ωραία διαδρομή σε δασικούς εντός Αττικής;

εσεις που ποδηλατειτε στο δρομο, με τα αυτοκινητα πως την παλευετε?

We Pray

pray.jpg

εκανα σημερα 36 χιλιομετρα και η εκτη αισθηση χτυπαγε συνεχεια.

τετοια ψυχολογικη πιεση ουτε σε κλιση 50% δεν τη νιωθω στο βουνο.

τελικα [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], δεν μας ειπες, σου αρεσει η κοπελα διπλα σου?

εδιτ>βασικα δεν μας νοιαζει, μην μας πεις, κανε οτι καταλαβαινεις, αρκει να εισαι κυριος κ οχι μανετας, μεγιστε ποδηλατη!!:D

παιδια καλημερα μια γρηγορη ερωτηση, η ηλεκτρικη σκουπα εχει ενα ρυθμιστη ισχυος (για χαλια, πανια, κλπ), η μινιμουμ σταση ομως δεν με ικανοποιει. Χρειαζεται να δουλευει ακομα πιο χαμηλα..

Εχω ξιλωσει ολη τη σκουπα (βασικα την εκοβα με ζεστο μαχαιρι διοτι δεν ανοιγε με τιποτα!!), ο controller αποτελειται απο πολυ απλο κυκλωμα 5-6 στοιχειων + ενα πολυ μικρο molexακι που παει στον ρυθμιστη, το οποιο ειναι ενα ποτενσιομετρο.

Η ερωτηση ειναι η εξης, θα χρειαστει να αλλαξω μονο το ποτενσιομετρο με αλλο μεγαλυτερου ευρους ή πρπει να αλλαξω και το υπαρχον κλειστο πηνιακι που τωρα ειναι 0.15μF? Ξαναλεω οτι ο σκοπος ειναι να δουευει η σκουπα με ακομα χαμηλοτερη ταχυτητα.

πσ. πιστευετε οτι οπως στους ανεμιστηρες, ετσι και το μοτερ δεν θα δουλευει απο καποια watt και κατω?

[MENTION=9381]papajim[/MENTION], ευκολη και ωραια, ειναι στο Μαρουσι-Κηφισια αλσος συγγρου, αλλιως πας σε κοντινα βουνα, υμηττος/παρνηθα.. και πεντελη πας αλλα εχει καει δυστυχως...

[MENTION=23]DJD[/MENTION] χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στα αγωνιστικά σου σχέδια :D

παιδια καλημερα μια γρηγορη ερωτηση, η ηλεκτρικη σκουπα εχει ενα ρυθμιστη ισχυος (για χαλια, πανια, κλπ), η μινιμουμ σταση ομως δεν με ικανοποιει. Χρειαζεται να δουλευει ακομα πιο χαμηλα..

δοκίμασε με σκουπάκι κουζίνας,δουλεύει σε πιο χαμηλές στροφές

ναι ρε DJD :) χρονια πολλα και καλα, υγεια αγαπη και ευτυχια να εχεις.

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION], δεν θελω σκουπακι κουζινας, δεν θελω κατι να σκουπισω :D, αυτο το μοτερ θελω να παει πιο σιγα, πειτε experience μαγκες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.