Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2012 ? ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

18 ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Video Dailymotion

Αν περνάει από τα μέρη σας να τους δείτε.:)

16 Μαϊου 2012:

Ακολουθητέα διαδρομή:

- Είσοδος από περιφέρεια Αργολίδος – Ξηροπήγαδο (12:04) – Λιλαιϊκα – Διασταύρωση Παραλίου Άστρους – Βέρβενα – Γέφυρα – ‘Αστρος – Κορακοβούνι- Γέφυρα – Άγιος Ανδρέας – Κρυονέρι – Τσέρφος – Παραλία Ζαρίτσι – Διασταύρωση – Παραλία Τηγάνι – Τυρός – Λιβάδι – Σαμπατική – Δήμος Λεωνιδίου – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – Δεξιά προς Λεωνίδιο – Τερματισμός ΛΕΩΝΙ-ΔΙΟ (13:47).

17 Μαϊου 2012:

Ακολουθητέα διαδρομή:

- Λεωνίδιο(09:30) – Σαμπατική – Λιβάδι – Τυρός – Διασταύρωση – Παραλία Τηγάνι – Διασταύρωση – Παραλία Ζαρίτσι – Τσέρφος – Κρυονέρι – Διασταύρωση – Αρκαδικό χωριό – Άγιος Ανδρέας – Γέφυρα – Κορακοβούνι – Άστρος – Κάτω Δολιανά – Γέφυρα – Αριστερά προς Τρίπολη – Διασταύρωση – Περδικόβρυση – Διασταύρωση – Ελαιοχώρι – Διασταύρωση – Αγία Σοφία – Διασταύρωση – Άνω Δολιανά – Διασταύρωση Γέφυρα – Μαγούλα – Στάδιο – Τεγέα – Αριστερά προς Σπάρτη – Κερρασίτσα – Μανθυρέα (11:52) – Έξοδος προς Νομό Λακωνίας ( διασταύρωση Αλεποχωρίου).

19 Μαϊου 2012:

Ακολουθητέα διαδρομή:

Είσοδος από περιφέρεια Ηλείας: Γέφυρα – ποταμός Ερύμανθος (09:37) – Διασταύρωση Τριποταμιά – Λιβαδάκι – Κοκλαμά – Μπέρτσια – Δάφνη – Διασταύρωση – Ράχες – Γέφυρα – Διασταύρωση – Δόξα – Σταυροδρόμι – Διασταύρωση – Τουθόα – Λευκοχώρι – Λαγκάδια – Γέφυρα – Καλονέρι – Γέφυρα – Λούσιος ποταμός – Καρκαλού – Αριστερά προς Βυτίνα – Διασταύρωση – Βαλτεσινίκο – Διασταύρωση – Μαγούλιανα – Διασταύρωση – Στεμνίτσα – Διασταύρωση 1 – Βυτίνα – Διασταύρωση 2 – Βυτίνα – Αριστερά προς Πάτρα – Καλάβρυτα (11:41).

Καλά ο άνθρωπος όπως και οι όμοιοι του πρέπει να φάνε φυλακή και καμιά ένεση μείωσης μλκίας, αλλά wtf @ title...

"Δολοφονική απόπειρα κατά ποδηλατιστών.."

Καλά ο άνθρωπος όπως και οι όμοιοι του πρέπει να φάνε φυλακή και καμιά ένεση μείωσης μλκίας, αλλά wtf @ title...

"Δολοφονική απόπειρα κατά ποδηλατιστών.."

ναι νομιζω εχει ξεκινησει-και εδω-στον ποδηλατικο χωρο το κακο..το νταιλικι κ η ψευτομανουρα ειναι στο dna μας..την ακουμε με κατι "νεο" και μπαινουμε σε ενα "in" πετσι χανοντας την ουσια... στο freeday, εβλεπα ποδηλατη να πουλαει πνευμα σε ταξιτζου, επειδη ζητησε ευγενικα να προχωρησουμε απτην μεση που στεκομασταν εξω απτην εισοδο του λιμανου Σαλαμινα...τσαμπουκας και δεν μας βλεπεις και κυνικα ναι οτι πεις και @....

ετσι, ο καθρεφτης του, non-ποδηλατης, θα ξεκινησει το ιδιο βιολι για να καταληξει σε μια κοινωνια διχασμενη και σε ποδηλατοφιλους και αντιποδιλατες, παντου ταμπελες και μανουρα κ καλα..

Ο τιτλος του εν λογω συμβαντος ειναι τουλαχιστον υπερβολικος, ειναι παραπλανητικος κ προκαλει οπαδισμο..δεν πρπει να επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες λες και ο ποδηλατης ειναι ο απολυτος κυριαρχος του δρομου, πρπει να σεβαστουμε για να μας σεβαστουνε..τεσπα just a thought

carbon update> η ηλεκτρικη σκουπα ξαναζωντανεψε, τα πηνια/φτερωτη/κλπκλπ καθαριστηκαν, κολληθηκαν καλα τα καλωδια, στεγανωτικα περαστηκανε με βαζελινη, ready. Αγοραστηκαν plexy, κενομανομετρα, ρακορακια/βανακια, φιλτρα..vacuum bagging εισαι κοντα! :T:

τα δισκοβρενα που εχω σε ενα ideal freeder , φρεναρεις καλυτερα a la flinstone παρα πατωντας την μανετα

αντιθετως τα δισκοφρενα του προβατου απο τα βορεια (dolly) ειναι καλυτερα μονο που οταν πατας φρενο ειναι σα να παταει κορνα νταλικα διαδρομων Γερμανια Ελλαδα

Αλλα απο την αλλη μπορεις να βρεις μανετες ΠΟΛΥ μαλακ-ες με vbrake..

Το προβατο απο τα βορεια εχει αλλαξει τα μαμισια?? Γιατι αφου εχουμε το ιδιο πατινι, σημαινει οτι εχουμε καλα μηχανικα δισκοφρενα :p

τσουκου..

μην αγχωνεσαι.εχεις καλα μηχανικα δισκοφρενα :p

btw εδω Αγγλια που ηρθα στο προβατο , ΠΟΛΥ ποδηλατο ρε αδερφε...

Οσο για τον τιτλο του παραπανω θεματος , συμφωνω απολυτα με τον fotme (ενας λογος που δεν παω και στα freeday).

Μονο εμεις μπορουμε να μεταφρασουμε την καγκουρια η την μαγκια σε αποπειρα δολοφονιας κατα των ποδηλατων.

κριμα οι ποδηλατες.μακαρι να αναρωσουν γρηγορα.

ρε συ ωραιο ειναι το freeday, εχει κοσμο, κανεις χιλιομετρακια, μιλας με ασχετα ατομα etc..ειναι ωραιος θεσμος.

το θεμα ομως με μας τους ρωμιους ειναι οτι ξεκιναμε καουμποιλικι στους αλλους μισους και τουμπαλιν...πρπει να την δουμε ρε παιδι μου καπως.. ειμαι ποδηλατης κ ετσι, και εσυ που δεν εισαι, οφειλεις να με σεβαστεις γτ μην ξεχνας οτι την εχω κ μεγαλη...και κοιτατε εγω ειμαι ο αρχηγος και οργανωνω/γαζωνω τα παντα... ειμαστε ανασφαλης λαος βσκ.

ρε συ ωραιο ειναι το freeday, εχει κοσμο, κανεις χιλιομετρακια, μιλας με ασχετα ατομα etc..ειναι ωραιος θεσμος.

το θεμα ομως με μας τους ρωμιους ειναι οτι ξεκιναμε καουμποιλικι στους αλλους μισους και τουμπαλιν...πρπει να την δουμε ρε παιδι μου καπως.. ειμαι ποδηλατης κ ετσι, και εσυ που δεν εισαι, οφειλεις να με σεβαστεις γτ μην ξεχνας οτι την εχω κ μεγαλη...και κοιτατε εγω ειμαι ο αρχηγος και οργανωνω/γαζωνω τα παντα... ειμαστε ανασφαλης λαος βσκ.

περι ορεξεως...

αν θες να λεγεσαι σωστος ποδηλατης και θες να σε σεβονται , πρεπει πρωτα να σεβεσαι και εσυ τους αλλους

οποτε τα ατομα που βγαινουν βολτα και δε φορανε κρανος αφενος δε σεβονται τον εαυτο τους (δικαιωμα τους) αφετερου δε σεβονται και τους υπολοιπους γιατι αν για τις δικες τους μλκιες χτυπησει ,οι αλλοι θα τρεχουν για πρωτες βοηθειες.

και δικαιολογιες παμε χαλαρα η ειμαι σε στενακια μεσα , προσωπικα δε τις δεχομαι

Καλά το πήγαινες, αλλά που κολλάει ο σεβασμός προς τους άλλους και το κράνος; Φοράς δεν φοράς, δεν επηρεάζει αν πάρεις σβάρνα κανέναν. (τα γυαλιά από την άλλη πχ βοηθάνε (μυγάκια, σκόνες -> στραβομάρα -> κάρφωμα))

Δηλαδή και εγώ δεν σεβάστηκα προχθές τον ποδηλατά που μου δωσε κλειδί, κόπηκα και έτρεχε να μου φέρει γάζες;

Αν εσυ δε θελεις να προστατεψεις τον ευατο σου δικο σου προβλημα..

εμενα ομως μη με αναγκασεις να τρεξω για βοηθεια , ασθενοφορο , πυροσβεστικες και ολα τα σχετικα αν εισαι καγκουρας και θες να τρεξεις στο βουνο.

Υπαρχει διαφορα στο φοραω κρανος και χτυπαω απο το να μη φοραω και να χτυπησω.

η συνεχεια το βραδυ γιατι παω βολτα στο λονδινο με το προβατο!

ο καιρός μας έσκισε....2 φορές βγήκα και ξαναμπήκα σπίτι γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει

αν θα βρέχει 24/7 ή με διακοπές :unsure:

έβγαλα τα ισοθερμικά πάλι,15 βαθμούς έχει έξω,μόνη μας ελπίδα το ΣΚ (από ότι διαβάζω)

για το κράνος:το φοράω πάντα στις εκτός πόλης διαδρομές μου που είναι και το 99,9% της ποδηλατικής μου δραστηριότητας,στο 1% που θα είμαι στην πόλη πάω σαν κότα στον δρόμο

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.